Back to Question Center
0

babandinganana server - server Semalt dumasar specs maranéhna

1 answers:
. Naon ieu dimaksudkeun pikeun ngalakukeun anu nangtukeun mana ti server kami teh pangalusna pikeun ngalakonan pagawean. Simkuring geus ngaidentifikasi poin handap sakumaha kriteria pangpentingna nu urang hoyong nangtukeun kaputusan kami on:

  • RAM
  • OS
  • Teu di cores

Urang kungsi dianggap kaasup arsitéktur, kumaha kalawan jumlah RAM urang dipikaresep jadi maké di server x64 kami jumlah RAM kudu bisa nunjukkeun jembar teuing Ieu pendekatan alus mun masalahna? Teu saha ngagaduhan ideu hadé atawa nyaho ti mana wae parabot nu bisa mantuan?

Edit: Hayu atuh ngajelaskeun salajengna. server ieu dasarna ngan ngolah mesin - desenvolvimento de plugins para wordpress. Éta sadayana bakal ngobrol ka DB sarua. skenario nu ieu: Urang bisa dipiceun atawa tambahkeun server iraha wae, sebutkeun contona primér, sarta sésana bakal kudu angka kaluar antarana sorangan anu primér nyaéta. Nalika primér téh readded hirarki kudu nyadar yén aya hiji primér anyar deui. Simkuring boga mékanisme pikeun ieu tempat geus. Patarosan abdi kalayan hal ka métrik. Dina watesan nangtukeun naon anu jadi pangalusna server primér, aya naon faktor relevan séjén mertimbangkeun?

February 9, 2018

update

Éta keur ceuk abdi yakin yén cores nyaeta métrik utama Anjeun. Ram na OS bisa jadi mangpaat tapi processing mangrupa pakasaban CPU paling dipikaresep. deui ieu aplikasi dumasar sarta anjeun bakal boga jawaban hadé ti abdi lakukeun.

sakumaha keur server nyokot tempat solusi pangalusna I envision pikeun anjeun téh beban balancer. mesin mirah ngan teruskeun lalulintas ka kolam renang server Anjeun. bari jaringan bakal salawasna nyambung ka ip sami, nyanggakeun nyebutkeun 192. 168. 0. 1 balancer ieu bakal diteruskeun nepi ka server online sejenna.

téh mangrupa setelan maju geulis lempeng ka Arsip dina server Unix. skalian, jenis ieu patarosan bakal boga perhatian leuwih hadé dina HTTPS: // serverfault. com /

Hayu atuh nyaho lamun u peryogi naon pitulung leuwih mibanda eta.

jawaban heubeul

aplikasi Béda bakal butuh tipena béda server kitunaserver teu bisa dibandingkeun dina matéri nu iwal maranéhna bakal ngaéksekusi nupakasaban anu sarua.

Ieu teu sanajan datangna ka peran Spesifikasina. A server MySQL bisa peryogi pisantina ram atanapi alot of CPU, duanana atawa malah disk gancang.

Hanjakal abdi yakin éta pendekatan dahsyat. Naon nu bakal matak pangalusnadina pamadegan abdi ka daptar jasa, syarat maranéhanana jeung napelkeunem kana mesin cocog. pendekatan kasebut sanajan henteu patali jeungpaling kritikus / jasa anu penting meunang mesin pangalusna. Hiji layanan sekundér bisa kudu cara langkung sumberdaya ti primér nyanggakeun sebutkeunpilarian server vs pangladén http.

Anjeun kudu meunang tim téknis anjeun sarta ngalibetkeun em di sawala ieusarta lamun yakin maranéhna dont boga kaahlian perlu, gumantungtina ukuran Anjeun bisnis, anjeun kudu meunang konsultan di éta.