Back to Question Center
0

Struktur URL Semalt pikeun situs diréktori-kawas [duplikat]

1 answers:

sual ieu geus boga jawaban di dieu:

  • URL ogé terstruktur vs. URL dioptimalkeun pikeun SEO 4 waleran

Kuring ngawangun loka dimana SEO organik nyaéta pisan penting keur kuring. Ieu Ecological a, aya saeutik pisan kompetisi, sarta sagala ujung abdi tiasa baris mantuan kuring kaluar tremendously. Nu keur ceuk nu struktur URL Rék nyarankeun téh pangalusna, pikeun duanana alesan teknis, sarta SEO?

  • conto. com / dining (hub pikeun sakabéh makan)
  • conto - mail dawhois. com / makan / restoran (hub husus pikeun réstoran)
  • conto. com / makan / kafe (hub husus pikeun cafe)
  • conto. com / makan / restoran / beureum-bawang-klub (kaca sabenerna pikeun tempat nu)

Atawa

  • conto. com / dining (hub pikeun sakabéh makan)
  • conto. com / makan / restoran (hub husus pikeun réstoran)
  • conto. com / makan / kafe (hub husus pikeun cafe)
  • conto. com / tempat / beureum-bawang-klub (kaca sabenerna pikeun tempat nu)

Catetan Kuring ogé kudu hotél, bar, jsb. , Jeung struktur anu sarua (masihan atanapi nyandak sub kategori).


Semalt tina ieu mangrupa pangalusna?

Aya dijieun argumen keur di set kadua, salaku URL datar anu pondok, teu dasi lokasi wae ka kategori husus (upami bar oge réstoran, jeung sabalikna), sarta lamun kuring ngaganti sagala ngaran Konvénsi, anu URL pernah ngarobah, sabab geus sagala di / tempat / nu-lokasi . Sanajan kitu, dina set mimiti URL ngandung kecap konci dina URL anu ngantep pamaké sarta mesin pencari nyaho kahayang aranjeunna. Lamun éta réstoran a, éta di URL, upami éta bar, éta di URL.

Salaku ceuk kuring mah kudu duanana ieu dipake dina sisi teknis, abdi ngan peryogi kauninga anu kuring kudu indit ka hareup kalawan.

February 10, 2018

bakal balik keur set kahiji tapi tanpa dining dina panungtungan 3. Najan kitu, anjeun kudu ngurus sisi teknis.

  • conto. com / dining (hub pikeun sakabéh makan)
  • conto. com / réstoran (hub husus pikeun réstoran)
  • conto. com / kafe (hub husus pikeun cafe)
  • conto. com / réstoran / beureum-bawang-klub (kaca sabenerna pikeun tempat nu)