Back to Question Center
0

Semalt: Kumaha lagu naon sumber lalulintas awal disababkeun hiji acara

1 answers:

Kajadian dina situs abdi (e. g. conversions na registrations) lolobana waktu ulah kajadian katuhu jauh. Naon atuh hayang ngalakukeun anu nyieun hiji Aksara tracking anu ngamungkinkeun pamaké pikeun klik link na link nu ngandung sumber lalulintas - c skrut. Lamun anu link klik pamustunganana ngakibatkeun konversi a Abdi hoyong eta attributed ka link klik aslina, (moal paling panganyarna sabab éta téh biasana langsung / Euweuh.

Hiji hal kawas http: // domain. com /? lagu = originalsource

Kuring akang gaduh affiliates na meureun abdi tiasa masihan aranjeunna google Tumbu lagu nu affiliates anu generating conversions.

Atawa meureun aya sababaraha software alus kaluar aya nu bisa ngalakukeun hal bener alus kawas anu?

February 11, 2018

Artikel ieu mangrupa ti 2010 ku kituna bisa butuh sababaraha modifikasi jeung palaksanaan, tapi di dieu Kang kumaha ayeuna teh dipigawé ku Google Analytics:

http: // www. sulingan. net / blog / SEO / munggaran-rampa-tracking-di-google-analytics /

Kuring lumpat kana masalah anu sarua sababaraha taun ka pengker. Kuring ngatur cookie a lamun pamaké sumping di palih mangrupa link affiliate sarta lamun pamaké dipariksa kaluar, abdi bakal pariksa ningali lamun cookie nu kungsi diatur. Ieu digawé geulis ogé.