Back to Question Center
0

Cloaking: Dupi ieu Good Atawa Bad Pikeun Loka anjeun? - The Jawab Ku Khachaturyan Nataliya, Semalt Ahli

1 answers:

Khachaturyan Nataliya, Semalt Kandungan Strategist, ngécéskeun yén cloaking bisa disebut salaku téknik hat SEO hideung dipaké pikeun ngaronjatkeun ranking SEO ku matak ngabingungkeun nu search engine s. métode ngalibatkeun ngalambangkeun eusi béda pikeun crawlers search engine sarta pamaké ramatloka. Paling boga ramatloka nu cocoba ngagunakeun cloaking pikeun ngaronjatkeun indexing maranéhanana di kaca hasil teangan.

Cloaking mangrupakeun palanggaran tungtunan ahli dina Google nu bisa ngakibatkeun penalization. Sababaraha conto cloaking ngawengku:

  • Inserting keyword sanggeus search engine geus dipénta eta. Dina hal ieu, lamun hiji individu keur neangan teks anjeunna / manehna moal manggihan deui, tapi hiji search engine nilik eta sahingga ningkatkeun hasil teangan.
  • Némbongkeun kaca tina téks HTML ukur kana mesin pencari sedengkeun pamaké ramatloka nu ukur bisa ningali gambar atanapi Flash.
  • Cloaking jalan ku nyasabkeun teh Mapay search engine meh bisa mikir yén eusi kaca mah béda ti naon éta. Ogé bisa disebut salaku search engine spam atawa karacunan search engine dipaké pikeun trik nu search engine méré ramatloka husus nu ranking luhur.

Kumaha ieu cloaking rengse?

Kalolobaan jalma sadar cloaking, tapi maranéhna teu nyaho kumaha kahayang eta anu dipigawé. Aranjeunna teu ngarti kumaha eusi ramatloka dipintonkeun pikeun mesin pencari béda ti naon nu pamaké tingali..Dina widang internét, unggal alat internét ieu dicirikeun ku alamat IP. Nalika nerapkeun cloaking, eusi dumasar kana pamaké-A lulugu gent HTTP atawa alamat IP anu pamaké anu geus requesting keur eusi.

Cloaking ngamungkinkeun .htaccess pikeun ngahontal tujuanana. Ieu ngandung modul katelah nulis balik Emod nu mantuan di aplikasi tina cloaking dina ramatloka anjeun. Eta mantuan .htaccess keur galau di search engine supados situs anjeun bisa mangtaun a ranking luhur. modul nu bisa ngabedakeun alamat IP tina hiji nganjang situs nu biasa ti nu ti search engine. Lamun ngadeteksi alamat IP anu search engine, éta ngamungkinkeun skrip server-sisi pikeun nganteurkeun versi kaca web béda. Mun alamat IP teu milik Mapay ka, nulis balik Emod weruh yén éta milik hiji nganjang biasa na nembongkeun hiji kaca web standar.

jenis Beda cloaking

  •  Alamat IP cloaking dumasar  - Ieu strategi tina mintonkeun versi eusi misah dumasar kana Alamat IP pangladén urang. Alamat IP tina search engine ngameunangkeun pikeun nampa eusi béda bari sagala alamat IP séjén nampi versi béda.
  •  Pamaké-agén cloaking  - Kalawan rencana ieu, naskah server delivers Kaca béda atawa versi eusi dumasar agén pamaké
  •  Lulugu HTTP-REFERER cloaking  - pamaké Béda maké situs web sabagean anu ditawarkeun versi béda tina eusi ramatloka dumasar kana nilai HTTP REFERER lulugu
  •  JavaScript cloaking - Mun pamaké boga browser sangkan JavaScript, maranéhanana baris nampa versi béda ti jelema anu JavaScript dipareuman
  •  HTTP Tampa-Basa Lulugu Cloaking - The versi eusi béda narima ditembrakkeun dumasar kana bahasa web browser

Cloaking tiasa bahaya, jeung anjeun kudu nyingkahan eta. Gantina bettering SEO Anjeun ranking eta bisa uing Anjeun bisnis lamun Google notices nu aya make metoda ieu mangtaun lalulintas keur ramatloka anjeun.

November 29, 2017
Cloaking: Dupi ieu Good Atawa Bad Pikeun Loka anjeun? - The Jawab Ku Khachaturyan Nataliya, Semalt Ahli
Reply