Back to Question Center
0

Disumputkeun téks Jeung Tumbu: pro jeung kontra - Tips basajan Ku The Ahli Of Semalt, Natalia Khachaturyan

1 answers:

Lamun mawa kaluar SEO, aya sababaraha taktik nu nipu nu bisa trik a search engine algoritma keur ranking. Contona, téks na Tumbu disumputkeun ngabentuk dadasar pikeun sababaraha pamasaran eusi trik ngajalankeun fungsi ieu. Aya loba cara pikeun nyumputkeun téks dina kaca wéb. Sababaraha taktik ieu diantarana anu ditawarkeun dina teks ieu ku Strategist Kandungan tina Semalt , Natalia Khachaturyan:

  • Maké warna téks sarupa jeung warna latar ramatloka,
  • Locating téks dina gambar atawa video,
  • Nyetel sababaraha ukuran font anu leutik teuing,
  • Maké CSS jeung posisi téks kaluar layar,
  • nyumput permalinks, e.g., ku cara nempatkeun aranjeunna dina karakter hiji.

Dina kasus ieu, taktik sapertos bisa ngalibetkeun nempatkeun loba eusi di luhur yén teu katingali mun datang manusa. Leuwih ti éta, tumbu hadir dina tanda baca kayaning koma mindeng tetep disumputkeun atawa gaib.

detecting eusi disumputkeun

eusi Hidden téh mindeng aya dina sababaraha cara. Dina sagala cara ieu, téks nu geus sadia pikeun mesin tapi teu katingali jeung datang manusa. A Ctrl basajan + fungsi A mantuan nyorot sakabéh eusi dina ramatloka a. Sababaraha agénsi SEO hat hideung ogé bisa ngagunakeun warna sorot sarupa tukang..Dina kasus ieu, Anjeun kedah salin kaca web sakabéh pikeun pangropéa téksu sejen, ngagunakeun pilihan némpelkeun standar. taktik ieu bisa mantuan unveil sakabeh eusi disumputkeun dina kaca ramatloka. Tumbu bisa datang di mana maranéhna muncul salaku permalinks on sakabéh ramatloka.

Alesanna keur eusi disumputkeun

Jalma make eusi disumputkeun pikeun sagala rupa alesan. Gagasan paling umum balik eusi nyumputkeun dina kaca web ieu ranking. Jalma nyumputkeun konci tambahan di eusi disumputkeun coba mun jeung trik algoritma ka ranking ramatloka anjeun munggaran. Leuwih ti éta, isina keyword mangrupakeun hat hideung SEO taktik nu pedah immensely tina pamakéan eusi disumputkeun. Putting loba teuing kecap konci dina hiji kaca web ngabalukarkeun hiji kamunduran dina relevansi eusi ogé risking ramatloka a.

Kumaha sangkan eusi dina ramatloka anjeun katingali?

eusi Hidden bisa ngakibatkeun kana penalization sahiji ramatloka ti Google SERPs. Dina kasus ieu, eusi disumputkeun ngabantuan jalma meunang sababaraha warnings ngeunaan deindexation sahiji ramatloka maranéhanana. Ieu Abdi penting sangkan eusi Anjeun ditingali. Sababaraha cara pikeun ngaronjatkeun pisibilitas tina eusi Anjeun kaasup:

  • JavaScript: Anjeun tiasa nempatkeun JavaScript di tag. Ieu penting pisan sangkan eusi ieu ditingali ka dulur, hususna pamaké nu teu boga JavaScript aktif dina panyungsi maranéhanana.
  • Gambar: téks deskriptif tiasa sadia dina atribut alt. Éta ogé penting pikeun ngawengku hiji caption manusa-bisa dibaca salaku ogé pedaran téks alt keur unggal gambar.
  • Pidio: Pidio ogé ngabentuk eusi nu bisa jadi aya pikeun indexing. Anjeun tiasa nranskripsikeun video atawa malah kaasup naskah sunda deskriptif dina video dina HTML.

Kacindekan

Aya sababaraha cara nu eusi disumputkeun bisa ngarugikeun usaha SEO Anjeun. Contona, sababaraha metoda SEO hat hideung bisa ngagunakeun téks rusiah nyumputkeun niat isina keyword maranéhanana. Dina kasus séjén, jalma bisa ngagunakeun kandungan disumputkeun jeung nutupan loba tumbu ka domain béda. Artikel ieu bisa mantuan Anjeun ngadeteksi eusi disumputkeun dina hiji kaca web.

November 29, 2017
Disumputkeun téks Jeung Tumbu: pro jeung kontra - Tips basajan Ku The Ahli Of Semalt, Natalia Khachaturyan
Reply