Back to Question Center
0

Ditangtoskeun Optimasi Gambar - Semalt Ahli

1 answers:

Lamun datang ka ngawangkong ngeunaan search engine optimasi, Anjeun bisa mertimbangkeun yén indéks kaca atawa artikel dioptimalkeun ku kecap konci anu pangpentingna. Sanajan kitu, gambar téh mangrupa faktor overlooked anu bakal nyumbang kana ranking ramatloka anjeun. Aya bagian nu sejen optimasi gambar nu kedah nganggap ka némbongkeun cadangan eusi Anjeun dina kaca mimiti Google - australia lost superannuation. Sababaraha di antarana geus dibahas di handap, dumasar Max Bell, anu Semalt Palanggan Kasuksesan Manager.

Eusian tag alt téks:

téks Alt mindeng dipaké pikeun ngajéntrékeun gambar Anjeun. Visually pamaké impaired bisa teu bisa ningali gambar jeung eusi, tapi maranéhna bisa baca alt téks, jadi Anjeun kudu kaasup tag téks alt ka gambar Anjeun. Eta ngidinan ka pamaké ngarti sifat artikel Anjeun. Leuwih ti éta, mesin pencari moal bisa nyeken sadaya gambar; jadi ku kaasup tag alt téks, Anjeun bisa ngabejaan Google, Bing, sarta Yahoo sagalana ngeunaan eusi sareng ramatloka anjeun.

neken gambar na tetep di file ukuran terang:

speed Page na waktos loading téh dua faktor penting dina SEO. Ieu aman disebutkeun yen beurat loading kaca bisa mangaruhan anjeun hasilna search engine , jadi Anjeun kudu salawasna niiskeun gambar anjeun sarta tetep ukuran maranéhanana torek ti rata. TinyPNG mangrupakeun alat alus tur kawentar ka niiskeun dina gambar.

Paké Ngaran koropak deskriptif:

File Konvénsi ngaran na lapak mantuan Anjeun nomeran payil gambar gampang. Sagedengeun ti eta, aranjeunna ngabantu Google manggihan payil gambar Anjeun tur meunangkeun éta rengking leres. Anjeun kudu salawasna make filenames deskriptif tur komprehensif nu masihan panongton informasi cukup anjeun ngeunaan eusi Anjeun. Anjeun kudu ngawengku kecap konci relevan, ngaran produk, sarta ngaran fotografer, gumantung kana jenis gambar geus dipaké.

terstruktur aksara data:

Salah sahiji hal signifikan bisa ngalakukeun pikeun eusi gambar anjeun sarta ramatloka anjeun ngamangpaatkeun aksara data terstruktur. Data terstruktur nya formulir sejen tina metadata nu ngabejaan teh mesin pencari ngeunaan kosakata anjeun ngagunakeun dina ramatloka anjeun. Anjeun bisa kaasup informasi ngeunaan sabaraha kategori situs anjeun pikeun némbongkeun gambar anjeun dina hasil search engine. Anjeun kudu nyobaan Gambar Objék, Gambar Kekecapan jeung Schema.org pikeun ngajelaskeun Gambar anjeun sarta eusi web.

Pigunakeun format gambar katuhu:

Salah sahiji hal pangpentingna Anjeun kudu mertimbangkeun bari optimizing gambar ieu ngagunakeun format katuhu. Pakakas paling berharga Kuring geus kapanggih online teh tangkal kaputusan gambar Google. Anjeun kedah masihan ngaran ditangtoskeun pikeun gambar anjeun sarta tetep format na kawas JPEG. PNG na GIFF dua format gambar lianna, tapi JPEG téh lega dipaké sarta geus leuwih dipercaya tibatan batur. optimasi gambar pikeun SEO nyadiakeun dorongan tambahan anjeun bisa kudu meunang kaca anjeun rengking. Anjeun tiasa ngaoptimalkeun duanana eusi sareng gambar Anjeun sukses dina bisnis online Anjeun. Anjeun kudu salawasna make prinsip design nepikeun rasio katuhu tina gambar anjeun, video, sarta téks. Mun anjeun masih bingung, anjeun kudu pariksa konsol pilarian Google kanggo inpormasi lengkep tur tips mangpaat.

November 29, 2017