Back to Question Center
0

Dokumén structuring Web Ku Khachaturyan Nataliya, Semalt Ahli

1 answers:

HTML migunakeun sababaraha tingkatan ngeunaan tag pos. Dina hal ieu, anjeun kedah tega dina pikiran yén luhur jumlah tingkat judul téh, anu gede significance nyaeta. Tag judul nu imperatif pikeun sakabéh dokumén web tur mantuan struktur eusi dina cara hadé. Ku ngagunakeun tag judul, anjeun bisa kalayan gampang kalan eusi anjeun sarta bisa ngabagi kana kategori nu beda. Ogé, lulugu penting tur masihan hiji artikel leuwih professional jeung pikaresepeun katingal, sareng teks tag judul kedah kandel tur badag. Tag H1-H6 HTML keur diartikeun salaku lulugu tina hiji artikel atanapi dokumen web sejen. Anjeun kudu tega dina pikiran yén éta téh nu judul mimitina nu penting pikeun sakabéh dokumén web na teh judul panungtungan yén sahenteuna signifikan sakumaha dibandingkeun tag pos séjénna dina dokumen wéb.

Khachaturyan Nataliya Semalt Kandungan Strategist, ngécéskeun yén unsur h1 HTML bisa dipaké salaku judul utama, dituturkeun ku tag H2, h3, h4, h5, sarta h6 judul. h1 nyaeta boldest salah; kudu ditulis dina font pangbadagna, bari h6 mangrupa judul pangleutikna anu ditulis dina font sahenteuna pamingpin. Anjeun teu kedah bingung diri jeung ngeureunkeun pamikiran ngeunaan pos tag teuing. Aranjeunna teu hiji pilihan tapi kabutuhan hiji tur mantuan Anjeun pikeun ngararangkay eusi web Anjeun dina cara hadé. Anjeun oge kudu inget yén tag judul datangna kalawan rupa-rupa atribut tur mantuan Anjeun pikeun masihan eusi Anjeun katingal langkung pikaresepeun tur profésional. Google, Bing, sarta Yahoo indéks eusi na web dokumén kalawan pos tag gampang tur merenah. Kalayan kecap séjén, bisa disebutkeun yen lulugu anu loba dipaké pikeun struktur nu dokumén wéb.

Kumaha ngagunakeun H1-H6 elemen HTML leres?

Di sagigireun keur penting ti titik web ngarancang of view, anu tag judul ngabantu anjeun ngaronjatkeun ranking sahiji ramatloka anjeun. Hal kahiji anjeun kudu nyaho naon tujuan ngagunakeun tag judul téh jeung naha anjeun kedah ngararangkay artikel anjeun kalawan bagian béda. mamang teu, méré eusi Anjeun katingal ramah-pamaké, sarta eusi dina meunang noticed ku angka nu gede ngarupakeun jalma gampang. h1 nyaeta tag judul pangpentingna sarta kudu dipake dina sakabéh artikel nu nyebarkeun on ramatloka anjeun.

Ieu penting ngagunakeun kecap konci relevan dina tag judul anjeun, jeung sajaba ti anjeun kudu méré leuwih sering dipake tinimbang kecap konci na frasa keur naekeun SEO Anjeun. Pastikeun Anjeun geus kaasup nu keyword primér dina h1 judul, sarta fokus Anjeun kedah on maké, sekundér, kecap konci na frasa tersiér di H2 mun h6 pos tag. Aya perlu nganggo keyword primér deui jeung deui sakabéh lulugu Anjeun. Kabéh lila ieu alus pikeun ngaronjatkeun SEO anjeun anu bakal nulungan urang ngaronjatkeun pangkat ramatloka anjeun dina Hasilna search engine .

November 29, 2017
Dokumén structuring Web Ku Khachaturyan Nataliya, Semalt Ahli
Reply