Back to Question Center
0

Eureun Duplicating! - wawasan duplikat Kandungan Ku Khachaturyan Nataliya, Semalt Kandungan Strategist

1 answers:

Bing, Yahoo, Google jeung lianna search engine s daek duplikat eusi. The duplikat atawa eusi disalin hartosna artikel nu sarupa jeung naskah sunda anu ditémbongkeun dina rupa situs web di internet. Hasilna, dina mesin pencari teu meunang hiji pamanggih anu ramatloka publishes eusi aslina tur cara pangkat sababaraha situs atanapi blog. Ieu bisa menyakiti ranking kaca web béda utamana lamun urang geus dimimitian jaba e-commerce maranéhanana sarta numbu versi béda tina eusi sarua. Ieu mungkin pikeun ngabandingkeun duplikat pikeun kualitas eusi sabab bisa ngabalukarkeun masalah sakumaha sababaraha salinan téks atanapi artikel sarua anu hadir dina rupa situs web.

Khachaturyan Nataliya, Semalt Kandungan Strategist, ngécéskeun yén salaku maca hiji, anjeun moal resep situs béda ngeposkeun hal anu sarua deui jeung deui. Komo mesin pencari teu resep jaba jeung blog mintonkeun duplikat eusi ngan pikeun ngaronjatkeun jajaran. Lamun nyanghareupan masalah ieu, Anjeun henteu nyalira salaku loba webmasters ngawadul ngeunaan eta sarta Sistem manajemén eusi béda geus diwanohkeun pikeun nyegah duplikat eusi.

nyababkeun duplikat eusi

Aya sababaraha alesan naha eusi disalin sarta duplicated di internet. Paling sering pamaké ulah nyalin eusi diri, sarta eta urang lolobana disalin ku bot na robot spammers '. Ieu kajadian kusabab pamekar ulah pikir salaku pamaké atawa browser sarta aranjeunna ukur ngarasa kawas bot atanapi spiders. Anjeun bisa geus noticed yén sistem database ngawasa sakabeh jaba jeung dina database sarua, aya jaba jeung software nu ngidinan artikel sarua bisa diterbitkeun sababaraha kali di internet.

1. The Sidang Gajah Mungkur

Lamun hayang ngalacak datang tur nyimpen informasi ngeunaan ramatloka, anjeun kedah masihan nu datang béda "sesi". rintakan dijaga lamun pamaké clicks on link Anjeun atawa kaca web ngaliwatan ID rintakan. Anjeun tiasa make cookies sangkan mungkin sarta eta moal hartosna yén sagala Tumbu internal meunangkeun Gajah Mungkur sési appended ka URL.

2. parameter URL dipaké pikeun asihan na nyukcruk

ngabalukarkeun utama sejen keur duplikat atawa eusi disalin nya éta ngagunakeun parameter URL béda anu teu bisa ngarobah eusi dina kaca nu tangtu. Contona, anjeun bisa nempo https://www.abc.com/keyword-x/and https://www.abc.com/keyword-x/?source=rss dina waktos anu sareng Tapi aranjeunna URL teu sarupa jeung éta mesin pencari bakal pangkat aranjeunna béda. Unggal parameter ditambahkeun kana URL teu bisa ngarobah potongan vital tina eusi.

3. Scrapers na kandungan syndication

Kadang-kadang jaba pihak katilu nyalin eusi Anjeun ngahaja, tanpa letting anjeun terang nanaon. Aranjeunna teu salawasna masihan kiridit keur eusi aslina anjeun, sarta mesin pencari teu ngarti kumaha carana nungkulan masalah ieu. Situs anjeun beuki kawentar ieu, beuki scrapers na spammers bakal maok eusina.

4. Comment pagination

Dina WordPress sarta Sistem manajemén eusi lianna, aya pilihan pikeun paginate komentar. Ieu ngabalukarkeun artikel keur duplicated di internet.

Lamun WordPress anjeun atanapi sistem manajemen eusi sejen anu nyieun printer Kaca ramah tur anjeun linking aranjeunna ka artikel anjeun, Google baris manggihan eta haram jeung bisa meungpeuk situs anjeun. Ku kituna, anjeun kudu ulah aya kaca ramah printer tur difokuskeun eusi Freshly ditulis.

Solusi keur duplikat eusi

Lamun geus mutuskeun nu URL nu URL canonical keur eusi Anjeun, Anjeun kudu mimitian prosedur of canonicalization pas mungkin. Eta hartina anjeun bakal kudu ngantep mesin pencari nyaho ngeunaan versi canonical kaca web anjeun sarta ngantep éta manggihan eta salaku awal salaku kamungkinan. Dina sababaraha kasus, Anjeun bisa nyegah sakabéh sistem tina nyieun éta URL salah sahiji eusi Anjeun, tapi kadang eta bakal dialihkeun ngahaja. Lamun geus disalin eusi batur, éta penting pikeun kiridit sumber supados mesin pencari meunang ide tina dimana teu eusi datangna ti. Najan kitu, urang nyarankeun Anjeun pikeun ngindarkeun nyalin eusi batur jeung nulis artikel sorangan rutin. Bakal mantuan anjeun meunang rengking search engine alus.

November 29, 2017
Eureun Duplicating! - wawasan duplikat Kandungan Ku Khachaturyan Nataliya, Semalt Kandungan Strategist
Reply