Back to Question Center
0

Gambar Optimasi Trik Ti Semalt

1 answers:

Artem Abgarian, anu Semalt Senior Palanggan Kasuksesan Manajer, nyebutkeun yen optimasi gambar SEO mangrupakeun salah sahiji amalan pangpentingna pikeun marketers na blogger, tapi sok overlooked. The lalulintas pilarian geus leungit lamun rurusuhan ngéléhkeun. Google highlights gambar kirang dioptimalkeun sarta misahkeun aranjeunna tina gambar kualitas dina hasil teangan na. Lamun nulis eusi na gambar anjeun relevan pikeun artikel anjeun, Google baris hadir eta di satengahing jalan, sarta gambar bisa muncul luhur di hasil teangan na lamun appropriately dioptimalkeun.

1. Ngaoptimalkeun gambar pikeun SEO:

Lamun hayang ngaronjatkeun engine pilarian rankings sahiji ramatloka, anjeun kedah ngaoptimalkeun gambar pikeun SEO - criao de site gratuito. Sakabeh elemen, ti headline mun Tumbu inbound sarta internal, kudu dioptimalkeun appropriately tur salaku per aturan Google.

2. Ngaran gambar adequately:

Lolobana mindeng, urang ulah ngaranan gambar maranéhna decently, sarta lamun nu nyieun kasalahan anu sarua, aya Chances yén situs anjeun moal meunangkeun rank hadé. Anjeun kudu ngaranan gambar kalawan konci ditangtoskeun jeung frasa anu relevan keur eusi Anjeun. Pastikeun ngaran gambar nu deskriptif, sangkan nu datang sagalana ngeunaan eusi anjeun.

3. Ulah singkatan:

Perkara naon jenis jasa anjeun nawiskeun, anjeun salawasna bisa manggihan konci na frasa relevan. Ieu penting ulah singkatan pikeun maksimalkeun pungsi paparan situs anjeun dina internet. Contona, anjeun teu kudu make "pkg" mun anjeun keur diajak ngobrol ngeunaan "pakét" na ulah nulis "ind" tinimbang "industri".

4. Ngembun elemen gambar non-ésénsial:

Lamun hayang kaasup dimensi gambar, kecap ilahar atawa nomer, Anjeun kedah keun aranjeunna dina tungtungna jeung nyoba squish aranjeunna duaan..Pastikeun anjeun condensed sarta digabungkeun unsur gambar non-ésénsial saméméh artikel anjeun diterbitkeun.

5. Paké Konvénsi ngaran leres:

Anjeun kudu make Konvénsi ngaran appropriately nambahan paparan situs anjeun dina Hasilna search engine . Produksi jeung ngaran Konvénsi teu hartosna anjeun teu bisa maké gambar bulk. Gantina, eta ensures yén kualitas situs anjeun teu compromised.

6. Ngaran nilai konsisten tur produktivitas:

Lamun anjeun ngagunakeun gambar sarua unggal waktu customer anjeun ngajalankeun produk anyar, nu bisa leungit ranking situs anjeun dina hasil search engine. Contona, lamun geus ngagunakeun log salaku gambar Artikel, anjeun kudu make eta leuwih ti sakali.

7. Jéntré gambar alt atribut:

Alt téks téh alus pikeun searchers visually impaired. Lamun ngandelkeun ka kalibet beuki loba pamiarsa, Anjeun kudu jéntré alt gambar atribut dina cara hadé. Google ngemutan alt téks salaku faktor ranking penting tur integral.

8. judul karajinan gambar:

Anjeun kedah karajinan éta judul gambar anjeun bijaksana tur pastikeun nu judul nu relevan keur headline artikel anjeun. Anjeun kedah ngalebetkeun sababaraha kecap konci dina judul gambar nambahan paparan situs anjeun dina internet.

9. Tambahkeun captions:

Nambahan captions pohara penting sabab mantuan ramatloka a ningkatkeun ranking na. Coba nyampur kecap konci na frasa bari nambahkeun captions.

10. Jéntré jangkar téks:

Anjeun oge bisa kaasup jangkar téks anu bakal ngakibatkeun nganjang anjeun ka artikel séjén. Jéntré jangkar téks tindakan kawas backlink kana situs anjeun, ngalakonan ka pamaké beuki loba sarta nyiptakeun hiji gambaran hadé.

November 29, 2017