Back to Question Center
0

Ieu Cloaking Baguna Pikeun Kampanye SEO anjeun? - Ahli Of Semalt, Natalia Khachaturyan

1 answers:

Violating kaayaan webmaster Google jeung tungtunan tiasa ngadamel rank situs anjeun handap atawa meunang ka blacklist Google. Sajumlah hade webmasters mertimbangkeun ngagunakeun téhnik SEO hat hideung ka pangkat tinggi di search engine s lila sanggeus dimimitian ngembangkeun loka. Anyar, cloaking geus topik sawala di pamasaran digital industri.

The Strategist Kandungan tina Semalt, Natalia Khachaturyan, ngécéskeun yén cloaking mangrupakeun salah sahiji trik paling elegan dipaké ku webmasters ka pencét pasar targétna sacara real waktu. Lamun datang ka cloaking, webmasters trik mesin pencari ku presenting aranjeunna eusi béda ti téks ditampilkeun mun datang poténsial. Dina kecap basajan, cloaking mangrupakeun program server ramatloka anjeun pikeun balik Vérsi béda tina bahan pikeun pamaké sakumaha dibandingkeun eusi dikintunkeun ka mesin milarian.

Kumaha Google meta pikeun cloaking

Ogé kawanoh salaku spam search engine, cloaking mangrupakeun skéma search engine optimasi jangka pondok anu sagemblengna bisa uing kampanye online hareup Anjeun. mesin pencari teu resep bisa tricked. Presenting spiders na bot kalawan teks HTML jeung balik pamaké kalawan gambar hasil mangrupakeun palanggaran nu bisa ngeureunkeun nepi jeopardizing karir Anjeun salaku marketer digital.

Webmasters nerapkeun cloaking on situs maranéhanana ku budi niat ngaronjatkeun algoritma rankings ku tricking spiders na bot. Google penalizes webmasters ngalaksanakeun web na kaca cloaking kucara nyirian keyword ngarobah maranéhna salaku nyimpang. palaksanaan terus téhnik SEO hat hideung dina ramatloka e-commerce Anjeun bisa ngakibatkeun pangaruh blacklist.

Maké file .htacess sangkan ngaéksekusi cloaking dina situs anjeun

Sababaraha patarosan geus diangkat ngeunaan kumaha cloaking anu dipigawé. Pikeun ngajalankeun duanana cloaking web na kaca cloaking on ramatloka, anjeun kudu jadi cukup waspada tur pinter. Sakabeh pamanggih cloaking sagemblengna gumantung kana pamaké-agén jeung alamat IP. Sukses dina téhnik SEO hat hideung ieu, webmasters ngumpulkeun crawlers search engine sarta sauntuyan alamat IP nu mantuan aranjeunna ngirimkeun eusi.

Ku modifying file konfigurasi .htacess ngagunakeun modul server Apache, webmasters jalan on delivering eusi ku detecting dimana alamatna IP asalna ti. Mun 'Emod-nulis balik' server modul nangtukeun hiji IP alamat milik crawlers web, a Aksara dihasilkeun nawarkeun versi béda tina eusi aslina.

amalan cloaking umum

Webmasters ngaoptimalkeun judul, déskripsi, sarta tag Meta ka pangkat tinggi dina algoritma. Di dieu téhnik SEO dioptimalkeun ku webmasters mun trik mesin pencari.

surélék cloaking

surélék cloaking mangrupakeun salah sahiji téhnik SEO hideung-hat nu bisa neangan ramatloka anjeun blacklisted. Surélék cloaking karya ku encrypting alamat na nami pangirim nyumputkeun identitas maranéhanana.

loka-euyeub Gambar

crawlers Web ulah nyeken gambar. ngandung eusi-euyeub gambar tina langkung galeri ti bahan. Webmasters ngamangpaatkeun model mun meunang jajaran luhur ngeunaan konci relevan.

URL-tulisan Re

Ogé kawanoh salaku URL cloaking, URL ditulis nyaeta teknik SEO hat hideung anu hade dina ngarobah URL sarta ninggalkeun eusi gembleng.

Cloaking mangrupakeun salah sahiji téhnik hat SEO hideung nu teu kudu mertimbangkeun executing on ramatloka anjeun. Cloaking gumantung kana tricking mesin pencari na fooling spiders na bot. Sababaraha jaba geus blacklisted salaku hasil tina optimizing jaba maranéhanana pikeun téhnik SEO hat hideung kayaning spinning na cloaking. Ngaoptimalkeun ramatloka anjeun téhnik hat SEO bodas pikeun meunangkeun panempatan luhur on keyword ngarobah anjeun.

November 29, 2017
Ieu Cloaking Baguna Pikeun Kampanye SEO anjeun? & Ndash; Ahli Of Semalt, Natalia Khachaturyan
Reply