Back to Question Center
0

Islamabad Ahli Ti Semalt: Naon Referrer Spam Dupi Jeung Kumaha Ka Ngeureunkeun Éta

1 answers:

Google Analytics nyaéta salah sahiji anu pang berpengaruh, mangpaat, jeung kawentar jasa web analytics to date. Ieu laporan sarta ngalacak lalulintas di ramatloka sarta nyadiakeun parabot analitik pikeun pamasaran sarta SEO tujuan. Ieu aman disebutkeun yen Google Analytics ayeuna anu pangalusna jeung paling dipercaya jasa tracking di internet. Hanjakal, éta spammers geus datang nepi ka cara rindang di teken lalulintas keur jaba sorangan ngagunakeun akun Google Analytics anjeun sarta ramatloka anjeun.

Traffic dianggap minangka faktor paling berharga bari evaluating kinerja jeung ranking sahiji ramatloka a. The lalulintas leuwih berharga situs anjeun narima, nu leuwih luhur bakal Chances anjeun ka earn kauntungan tina bisnis online. Aya sababaraha hal anu pangaruh kualitas lalulintas ramatloka anjeun .

Ka manggihan naha situs anjeun narima lalulintas kualitas atanapi henteu, Anjeun kudu tega dina pikiran hal di handap ieu diatur didieu ku Nelson Abu, hiji ahli luhur ti Semalt .

Naon lalulintas palsu?

The lalulintas palsu atawa palsu dihasilkeun ku spiders, crawlers, sarta bot, jeung patalimarga nu asalna ti interaksi manusa. Dina akun Google Analytics anjeun, patalimarga palsu oge bakal dirékam sakumaha asli, jeung spammers bisa kalayan gampang trik kalayan ngalaporkeun Google Analytics anjeun kalawan pintonan kaca, kajadian, kecap konci, pamadegan layar, sarta transaksi. Pikeun tujuan ieu, aranjeunna bakal merlukeun Google Analytics ID milik anjeun.

spam Referrer na kumaha tabrakan eta rekening Google Analytics

referrer mangrupa jenis tumbu anu dibagikeun ngaliwatan lulugu HTTP nalika web panyungsi anjeun navigates ti hiji situs mun sejen informasi The meunang dilacak di akun Google Analytics anjeun sarta méré Anjeun laporan akurat. ngeunaan saha panongton anjeun sarta kumaha éta jalma berinteraksi sareng situs anjeun. Ieu aman ngomong yén spam referrer bakal serius mess up Google Analytics ngalaporkeun. épék anak gumantung kana ukuran ramatloka anjeun. Lamun anjeun boga ramatloka badag kalayan kavling pamadegan, nu spam referrer moal bisa nyieun wae masalah utama pikeun anjeun. tur upami Anjeun salah sorangan ramatloka leutik atawa sedeng-ukuran, Chances aya nu Google, Bing, sarta Yahoo moal ningkatkeun search engine na ranking alatan referrer spam.

Spammers ngalakonan hal anu sarua nepi ka sababaraha Google Analytics akun kalayan bantuan bot na spiders. Aranjeunna Tujuan pikeun narik anjeun ka arah situs web maranéhanana, generating kavling revenues ti clicks anjeun sarta tayangan kaca.

Kumaha mun ngadeteksi na ngalereskeun teh spam referrer?

Ka ngadeteksi na ngalereskeun teh spam referrer, anjeun bakal kudu arahkeun ka laporan rujukan tina akun Google Analytics anjeun sarta robah tanggal na ka tilu bulan ka tukang. Cara eta, anjeun bakal niténan yén laju mumbul mimitian nurunna kalawan waktu jeung kualitas lalulintas anjeun bakal ningkat otomatis. The referrals kalayan 15 atawa leuwih sesi boh kudu laju mumbul tina 0% atawa 100%. Mun anjeun unsure tina cara ngadeteksi na ngalereskeun éta, buka rekening Google Analytics anjeun tur jieun saringan manual dimana Anjeun bisa nambahkeun ngaran domain curiga.

Sakali geus dicirikeun nu spam referrer, anjeun bakal kudu meungpeuk loka kawas darodar.com salaku awal salaku kamungkinan ambéh maranéhanana henteu didatangan ramatloka anjeun ver deui. Kusabab kunjungan maranéhanana anu dirékam dina log server na laporan Google Analytics, anjeun bisa ngédit file .htaccess Anjeun teuing. Konci pikeun blocking ka spam referrer nyaeta ku ngakses situs curiga jeung nyaring éta kaluar. Anjeun kudu update file .htaccess on rutin pikeun mastikeun kasalametan situs anjeun.

November 29, 2017
Islamabad Ahli Ti Semalt: Naon Referrer Spam Dupi Jeung Kumaha Ka Ngeureunkeun Éta
Reply