Back to Question Center
0

Kumaha ngaoptimalkeun Gambar Pikeun Milarian mesin Kuduna? - Jawaban Ku Semalt

1 answers:

Jason Adler, anu Semalt Palanggan Kasuksesan Manajer, nyebutkeun yen optimasi gambar nyaeta salah sahiji lengkah utama hiji kampanye SEO éféktif. Mesin pilarian anu leuwih calakan sarta smarter ti méméh, sarta prosedur meunang ranking pilarian alus pisan tangguh. Eusi kualitas teu cukup anjeun kudu nengetan optimasi gambar teuing.

téks na pedaran tag Alt:

The alt téks na tag pedaran anu wajib ti hiji titik SEO of view. Lamun gambar anjeun henteu némbongkeun up leres, Anjeun kudu ngaganti eta ku gambar nu boga resolusi hadé tur ulah poho nyelapkeun alt téks na pedaran tag dina eta. The alt téks tindakan salaku jangkar téks pikeun tumbu husus. Google pernah ngajak ngagunakeun sababaraha tumbu jero kaca, tapi éta prakték SEO alus. Sajauh salaku tag pedaran anu bersangkutan, anjeun bisa atawa teu nambahan aranjeunna.

The gambar format:

Lamun datang ka nyimpen gambar di cet atawa Photoshop, anjeun kedah nyimpen file dina format ditangtoskeun. JPEG teh pangalusna sarta kawentar format gambar nu nambihan nilai keur katingal sakabéh situs anjeun. PNG, di sisi séjén, aya alus keur grafik kayaning ikon leutik grafik web jeung logos. GIFs nu mangpaat upami Anjeun hoyong tambahkeun sababaraha animasi ka artikel anjeun.

ukuranana Gambar:

Paké gambar nu aya patalina jeung eusi Anjeun. Pastikeun Anjeun milih gambar kualitas luhur, sarta resolusi tur ukuranana disebut cukup badag janten ditingali dina sadaya alat. Sejen penting mertimbangkeun nyaeta nu kedah nganggo foto stock wungkul. Kudu ati bari milih poto tur pastikeun éta hak cipta gratis. Lamun hayang asup Gambar misalna, Anjeun bisa ngalanggan Getty Gambar, Shutterstock atawa jasa lianna nu sarupa. Anjeun meureun hoyong ngatur ukuran poto anjeun, sarta aya loba parabot sarta program nyieun eta kajadian. file gambar badag bakal sered waktos loading loka anjeun ka handap tur bisa mangaruhan ranking search engine Anjeun, jadi Anjeun kudu salawasna ngatur ukuran poto saméméh muatkeun aranjeunna. Mun anjeun aya dina Mac, anjeun tiasa ngatur ukuran poto eta sareng pilihan Saluyukeun Ukuran. Alternatipna, Anjeun bisa make Photoshop, Picresize, atawa parabot lianna nu sarupa jeung meunang proyek Anjeun rengse sampurna.

Filenames:

Lolobana mindeng, urang poho pikeun ngaganti ngaran koropak gambar maranéhna. Méméh anjeun ngamuat di gambar ka ramatloka, anjeun kedah masihan eta ngaran ditangtoskeun. Dina hiji iPhone, nu ngaran koropakna disebut salaku IMG_6053. Éta penting pikeun ngaganti ngaran eta saencan Anjeun nganggo gambar dina ramatloka anjeun sakumaha ieu téh prakték must SEO.

téks Alt:

Alt téks ngajelaskeun gambar anjeun sarta Google migunakeun inpo ieu uninga langkung seueur ngeunaan eusi Anjeun. Pastikeun alt téks anjeun deskriptif, jelas, singket tur informatif. Tambih Deui, anjeun teu kudu barang kavling konci. Kanyataanna, aturan utama nulis alt téks dina sababaraha kecap, ngajéntrékeun naon eusi anjeun ngeunaan.

Pedaran na caption:

Lamun boga ramatloka WordPress, Anjeun kudu nambah caption jeung Pedaran. katerangan anu dipaké pikeun nambahkeun kavling rinci, kayaning sumber gambar anjeun sarta nalika naha anjeun nyandak eta. caption, di sisi séjén, nembongkeun nepi handapeun gambar dina pos diterbitkeun. Eta mantuan ngajelaskeun sifat gambar anjeun tapi teu hiji prakték SEO penting.

November 29, 2017
Kumaha ngaoptimalkeun Gambar Pikeun Milarian mesin Kuduna? & Ndash; Jawaban Ku Semalt
Reply