Back to Question Center
0

Lian Gateways pamayaran Ti Google Analytics - Semalt Praktek

1 answers:

Kadé lagu sumber tina sagala transaksi bisnis online éféktif. Sumber tina jualan internét jeung purchases mangrupa masalah penting nu kudu diawaskeun ku manajer bisnis anu maksudna pikeun ngamajukeun kagiatan perdagangan maranéhanana ngagunakeun hiji halaman online atanapi ramatloka. Mantau sumber tina jualan internét téh kritis dina nangtukeun efektivitas proses alokasi anggaran. finances leuwih kudu disadiakeun kana strategi jualan online nu ngahasilkeun mulang pangluhurna dina Investasi. The populér platform jualan internét kaasup pendekatan langsung, metoda organik, metoda mayar, sistem rujukan, sarta pendekatan sosial.

Michael Brown, nu Semalt Palanggan Kasuksesan Manajer, nyebutkeun yen purchasing produk jeung jasa online diperlukeun sababaraha prosedur. Ieu leuwih ti ngan identifying website sahiji sudagar internét, ngaklik ikon beuli atawa link, lajeng nungguan kiriman ti produk atawa jasa. The purchasing online nyaéta prosés kompléks nu diperlukeun mantau website on sababaraha kali ti sumber béda. Ulikan éféktif tina ramatloka sarta detil beuli kudu dipigawé saméméh nyieun putusan ahir.

Attribution nya éta métode mana kiridit keur disadiakeun keur unggal kanal. kiridit nu dirumuskeun dumasar kana tingkat konversi jualan. Setelan standar tina Google Analytics allocates kiridit 100% kana klik non-langsung saméméhna. Ku alatan éta, pamaké tiasa nomeran website ngagunakeun klik dibayar mimitina..Najan kitu, nalika aranjeunna nyobian ngalengkepan anu urus beuli dina waktu engké, aranjeunna bisa manggihan yén sistem Google Analytics geus ngaidentifikasi a diobral tina sumber sejen. Mangkana pendekatan ieu frustrating keur Pay Per Klik (PPC) pamaké.

Geus dipikabutuh pikeun juragan bisnis neuleuman hubungan kompléks nu aya diantara jualan online atawa saluran beuli sagala rupa. Juragan bisnis tiasa diajar hasil umum tina strategi attribution beragam ngagunakeun platform Google Analytics. Strategi attribution paling éféktif bisa gampang ditangtukeun ku milih modél attribution paling éféktif. Prosés milih modél pangalusna diperlukeun prosedur handap navigasi: Konversi - Attribution - Modél Babandingan - Modél Robah. The pamaké PPC kedah ngarti yén éta téh rada basajan pikeun ngagambarkeun nu 50% uplift, ngaliwatan sistem AdWords, ku ngan ngarobah modél attribution ka hiji anu dibangkitkeun kinerja jualan tinggi.

Hiji masalah konci éta individu bisnis online pangalaman dina sababaraha kali teh attribution tina jualan ka platform rujukan tunggal. Sumber rujukan biasana gateway mayar sakumaha nunjukkeun dina dua conto di handap: paypal.com/referral na checkout.sagepay.com/referral. Dua conto sumber rujukan nu spam rujukan sabab nunjukkeun yén jualan teu emanate ti gateway nu. Sanajan kitu, nu silih tukeur data mimilukeun ramatloka na gateway nu nyandak éta prosés Google Analytics lagu nu dua sumber conto rujukan salaku gateway mayar. tantangan kieu bisa kajawab maké padika basajan. Nu boga bisnis kedah nganggo tata cara di handap ieu pikeun ngajawab masalah pembayaran gateway: Admin - Harta - nyukcruk Info - rujukan Pangaluaran. Hiji pilihan pikeun Lian ti domain bakal gambar. pamaké éta lajeng bakal pilih Tambah rujukan ikon Pangaluaran lajeng milih domain gateway, contona, paypal.com. Sanggeus Pilihan tina domain gateway, pamaké kudu nyimpen parobahanana. Prosedur ieu téh éféktif dina Lian ti gateway mayar. hasilna dipikahoyong tina prosés nu diperlukeun ngabogaan daptar sumber rujukan nu basajan teu cluttered.

November 29, 2017
Lian Gateways pamayaran Ti Google Analytics - Semalt Praktek
Reply