Back to Question Center
0

Masalah anu bisa lumangsung Nalika Duplicating Kandungan - Khachaturyan Nataliya, Semalt Ahli Ngajelaskeun Kumaha Cope jeung Ngaluarkeun The

1 answers:

eusi duplikat nyaéta jinis eusi nu nembongan dina web lega dunya di sababaraha tempat, sarta lamun dina artikel anu sarua muncul dina situs web béda, ranking situs anjeun bakal turun, sarta eta bisa meunang penalized ku Google. Ieu aman disebutkeun yen duplikat eusi bisa greatly dampak search engine anjeun , ranking. Lamun aya leuwih ti hiji sapotong eusi di internet, Google tur mesin pencari sejenna bakal daek eta jeung bisa mutuskeun nyorong jelema situs balik kompetisi.

Naha teu jadi gaduh panulisan atawa tiron masalah eusi?

Khachaturyan Nataliya, Semalt Kandungan Strategist, ngécéskeun yén pikeun mesin pencari, jadi gaduh panulisan atawa eusi disalin presents tilu masalah utama:

  • Éta anu bisa ngarti anu versi eusi kudu crawled na nu salah kudu ngalarang.
  • Éta teu nyaho nanaon tentang naha langsung nu metrics link ka ramatloka husus atawa tetep di versi béda.
  • mesin
  • Pilarian teu ngartos nu versi eusi kudu rengking pikeun hasil query.

Keur webmasters na blogger, duplikat eusi ogé bisa ngabalukarkeun rupa-rupa masalah

  • Éta nyadiakeun pangalaman pamaké goréng, sarta mesin pencari kapaksa ngahukum sababaraha situs web dina waktu sanajan anjeun hiji penerbit aslina tina hiji artikel husus.
  • Pikeun méré pangalaman pilarian hadé, Google baris némbongkeun up versi béda tina eusi sarua jeung bakal éncér nu pisibilitas tina sagala duplikat lembar.
  • Tumbu equity bisa ogé jadi diluted sakumaha jaba lianna geus disalin eusi anjeun pikeun ngawangun Tumbu ka situs web sorangan. Ieu bisa ninggalkeun dampak negatif dina pisibilitas tina eusi Anjeun dina Hasilna search engine .

Kumaha kuring ngalereskeun teh duplikat eusi?

ngaropéa duplikat atawa eusi disalin téh mungkin mun anjeun ngabenerkeun sagala isu di eusi sareng nyeken eta ngaliwatan Copyscape saméméh medarkeun eta di internet. Iraha anjeun manggihan salinan eusi dina sababaraha situs web, Anjeun kudu ngalaporkeun ka Google atanapi ngahubungan administrator yén situs urang pikeun meunangkeun duplikat eusi dihapus saméméh éta telat sarta Google megatkeun pikeun ngahukum situs anjeun.

Metodeu 301 alihan

Dina sababaraha kasus, Anjeun bisa merangan ka duplikat eusi ku cara nyetel teh 301 alihan ti kaca duplikat kana eusi aslina anjeun. Nalika Kaca béda dikaitkeun deui ka URL sarua, maranéhna otomatis bakal eureun competing saling jeung moal nyieun relevancy di hareup.

The rel = metoda "canonical"

pilihan sejen anu ngaranna dina rel = metoda canonical. Eta ngidinan Google, Bing na Yahoo nyaho yén kaca web Anjeun kudu diolah sakumaha asli na kaca sarupa sejenna kudu diolah sakumaha duplikat teh. Hayu urang dieu ngabejaan Anjeun yen rel nu = atribut canonical mangrupakeun bagéan tina kode HTML kaca web Anjeun.

métode lianna nungkulan duplikat eusi

Anjeun kudu mulasara konsistensi bari ngembang Tumbu internal sakuliah situs anjeun. Nalika syndicating eusi, Anjeun kudu mastikeun yén situs syndicating geus ditambahkeun link deui eusi aslina anjeun sarta teu aya variasi dina URL na. Pikeun maximizing panyalindungan situs anjeun sarta nyimpen eusi anjeun ti keur disalin di internet, Anjeun bisa nambah timer referential rel = Tumbu canonical ka sadaya kaca web Anjeun.

November 29, 2017
Masalah anu bisa lumangsung Nalika Duplicating Kandungan - Khachaturyan Nataliya, Semalt Ahli Ngajelaskeun Kumaha Cope jeung Ngaluarkeun The
Reply