Back to Question Center
0

Naon Dupi Pasal Spinning? - Khachaturyan Nataliya, Semalt Ahli, Ngajelaskeun Kumaha ngaoptimalkeun Kandungan Pikeun SEO Maksud

1 answers:

Pasal spinning nyaéta prosés ditulis artikel mun nyieun salinan asli jeung ulah aya isu eusi duplikat nu bisa ngahasilkeun hukuman ti Google, Bing, sarta Yahoo. Ide nulis hiji artikel lajeng nyieun salinan ratusan unik -na pikeun rébuan waktu. The versi béda tina artikel atanapi web sami eusi disebut artikel dipintal. Sagedengeun ti eta, penulis ditulis hiji artikel anu jawab kaasup Tumbu deui kaca web aslina dina téks. Sadaya Tumbu ieu ngawartosan Google yen ramatloka husus ieu kawentar tur baris nyorong search engine s pikeun ngaronjatkeun ranking na.

Anjeun tiasa sacara gampil nyieun artikel dipintal, tapi kualitas maranéhanana henteu nepi ka tanda nu. Anjeun terang, waktu nu diperlukeun loba waktu pikeun nyieun eusi aslina, tapi eta pasti bakal mantuan anjeun ngaronjatkeun ranking sahiji ramatloka anjeun. Kanyataanna, eusi dipintal ogé mangrupakeun versi hat SEO hideung tina hiji artikel. Khachaturyan Nataliya, Semalt Kandungan Strategist, nyebutkeun yen gangguan teh nya eta teu aya deui jalan praktis ulah spinning sahiji artikel.

Artikel Naha Spinning nyaeta Bad pikeun Website anjeun

Ieu aman disebatkeun yen artikel marketing nya cara paling kawentar tur dipercaya tina pamasaran produk Anjeun, gagasan, jeung jasa dina internet. Ton artikel nu dipintal unggal dinten, sareng kavling program spinning jeung software moal bisa ngabantu pikeun nyieun sababaraha salinan potongan sarua eusi..Paling sering, dina artikel nu dipintal keur kaperluan pamasaran jeung nyieun rébuan backlinks pikeun ramatloka anu.

Google mikanyaah eusi seger

mesin Search cinta eusi seger jeung relevan. Blog na jaba nu rutin nyebarkeun artikel aslina anu rengking luhur dina Hasilna search engine batan situs na blog nu teu nengetan medarkeun artikel aslina.

Kabéh parabot artikel spinning jeung software nyieun versi unreadable

Geus pernah bisa gumantung kana hiji alat artikel spinning atawa software sabab sakabéh éta ngahasilkeun-kualitas lemah sareng artikel unreadable. Upami Anjeun keur make hiji software spinning, Anjeun kudu mastikeun yén eusi éta téh bisa dibaca tur pinuh dioptimalkeun pikeun tujuan SEO. Hanjakal, éta parabot artikel spinning henteu dipercaya jeung nyadiakeun Anjeun sareng salinan eusi anu hésé dibaca.

Kecap na frasa anu béda, jeung gagasan jeung konsep anu sami

Jeung hiji alat artikel spinning, anjeun ngan bisa nyieun sababaraha salinan eusi sarua, tapi kualitas nu teu nepi ka tanda nu. Kecap tur frasa bakal béda, tapi ide utama jeung konsép nu salawasna sarua. Eta hartina software artikel spinning bakal ngahasilkeun versi kualitas-low ukur jeung anjeun teu tiasa ngandelkeun program sapertos eta moal mantuan anjeun ngaronjatkeun ranking loka Anjeun.

Pasal spinning nyaeta unethical

The webmasters na blogger yakin yén spinning sahiji artikel unethical jeung kudu jadi bagian tina kahirupan urang. Lamun sadar pentingna eusi unik tur asli, anjeun moal rék spin artikel Anjeun. salinan Repetitive sahiji eusi sarua bisa ngabalukarkeun masalah pikeun situs anjeun sarta webmasters lianna, sarta éta alesan prakték ieu dianggap unethical tur pantes.

November 29, 2017
Naon Dupi Pasal Spinning? & Ndash; Khachaturyan Nataliya, Semalt Ahli, Ngajelaskeun Kumaha ngaoptimalkeun Kandungan Pikeun SEO Maksud
Reply