Back to Question Center
0

Nataliya, The Semalt Ahli, presents lila SEO Dasar

1 answers:

SEO mangrupa aspék penting tina internét marketing, sarta nya meunang badag sarta leuwih pajeulit unggal poe. teu saurang ogé bisa ngaku uninga sagalana ngeunaan SEO sangkan ulah salempang ngeunaan nyaho saeutik ngeunaan eta lamun aya ngan dimimitian kaluar. Hiji hal anu pasti najan yén leuwih hadé anjeun ngaoptimalkeun ramatloka anjeun, nu hadé kasempetan eta geus jadi rengking kacida ku mesin pilarian sarta gede mangpaat Anjeun bisnis 'ayana online. Ku kituna, naon nu paling lila SEO dasar?

Nataliya, Semalt Spesialis SEO, ngécéskeun yén meta tag ngajelaskeun kaca anjeun ka searchers. Éta kudu boga konci mungkin pangalusna sarta pedaran. meta tag deskriptif tur dioptimalkeun moal ukur neangan situs anjeun didaptarkeun dina kaca hasil search engine (SERPs) tapi ogé nyieun gampang pikeun anjeun apal naon situs heubeul anjeun kabéh ngeunaan. Sanajan kitu, éta alus pikeun dicatet yén mesin pencari kawas Google ulah make meta tag pikeun indexing. Nulis pangalusna meta tag pikeun manusa teu keur mesin pencari. Jieun tag nu maos bakal klik sabab hubungan naon anu maranéhna néangan.

"Kandungan raja". Anjeun meureun geus ngadéngé frase nu patali SEO kawentar ieu. Ieu salah sahiji tungtunan pangheubeulna ngeunaan nyieun eusi gede pikeun panongton Anjeun. Eusi gede pikeun manusa jeung mesin pencari kedah tina kualitasna alus sarta unik. Ieu metot loka séjénna pikeun ieu numbu ka anjeun, ku kituna méré anjeun loba kasempetan backlinking.

Nyadiakeun pamiarsa anjeun kalayan naon maranéhna rék dina cara tepat, jelas tur akurat. Aya nanaon anu bakal ngeureunkeun eta tina ngalir kana situs anjeun sarta ngarujuk para sahabat eta..Mun anjeun ngajual produk atawa jasa, meunang saloba jelema situs anjeun hiji gol panengah krusial. Nalika situs anjeun salawasna euyeub di eusi, obyektif anu pernah akang jadi salah sahiji masalah paling mencet Anjeun. Anjeun nyieun eusi anjeun, nyieun pamakéan hade konci. Nyebarkeun konci dina judul anjeun, tag lulugu, anchors, sarta bagian séjén sapanjang nulis-up.

Anjeun tiasa investasi usaha beuki di diajar kumaha carana nyieun-kualitas luhur, jeung anjeun pasti bakal Fedi greatly tina usaha maranéhanana.

.htaccess kudu diatur leres. Anjeun tiasa ngalakukeun nu netepkeun diri atawa meunang profésional ngalakukeun hal eta pikeun anjeun. Sakali geus mutuskeun jalan rék URL anjeun janten, lengket format éta. Anjeun tiasa gaduh ukur www atawa non-www URL ambéh Google henteu nempo kaca anjeun sakumaha ngabogaan duplikat. Bisi Sadérék nu gaduh duanana format URL, Google moal ngahukum maneh, tapi maneh kudu nyadiakeun hiji alihan ti URL www ka URL non-www (anu gampang pikeun ngalakukeun). Anjeun tiasa milarian hal kawas "requests Mindahkeun ka URL non-www" na neuleuman sagala kudu maneh mun.

Anjeun oge kedah ngonpigurasikeun file robots.txt anjeun leres. Bisa jadi heran ngadangu yen file téks leutik ieu bisa ngabalukarkeun downfall situs anjeun. A file robots.txt nungtun Mapay Google jeung robot sejenna dina kaca nu teu hayang jadi 'crawled.' Mun anjeun teu hoyong Gambar bisa didaptarkeun ku mesin pencari, Anjeun nganggo file robots.txt anjeun pikeun meungpeuk aranjeunna. Jelas, anjeun teu hayang nyieun kasalahan nalika Konfigurasi file robots.txt Anjeun. A kasalahan basajan bisa meungpeuk kaca web pangpentingna anjeun sarta tetep kaluar tina bersih.

Di handap ieu mangrupakeun amalan SEO paling penting jeung sakabéh éta digolongkeun kana dina situs lila SEO, sarta aya lila-off-loka lianna kayaning promosi jeung wangunan backlinks . Ilaharna, anjeun mimitian ku dina situs SEO sarta engké ngawangun on mun lila-off-situs sangkan ramatloka pinuh dioptimalkeun.

November 29, 2017
Nataliya, The Semalt Ahli, presents lila SEO Dasar
Reply