Back to Question Center
0

Nu Maha endah pisan Wiki Artikel Disarankeun Ka Baca Ku éta Semalt Ahli

1 answers:

Wikipedia kaungkap versi Inggris na tadi 5 juta éntri login saprak eta diawalan dina 2001. Ieu prestasi rongkah na overwhelming. Aya kira 2,5 milyar kecap nu nambahan nepi ka volume vast informasi. Inpo ieu teuing bisa maca sagemblengna ku naon baé. Malah lamun hiji individu dimimitian maca eta blog hiji-hiji dinten, eta bakal dicokot leuwih 19 taun ka ngalengkepan aranjeunna.

peminat Wiki éta bisa nyalonkeun highlights sarta datang nepi ka artikel Wikipedia yén éta paling informatif, entertaining sarta pikaseurieun. Di dieu artikel Wiki paling narik dipilih ku Oliver Raja, anu Semalt Palanggan Kasuksesan Manajer:

The popes aktif sacara séksual

Artikel ieu bisa disebut salaku duanana hilarious, informatif tapi teu lengkep. Ieu gagasan ngumpulkeun daptar popes anu aktif sacara séksual nyaéta unik, tapi anjeun bakal manggihan eta aya geus sababaraha requests Hapus sakumaha sababaraha urang mungkin ngarasa uncomfortable ngeunaan éta, tapi masih cageur.

Misconceptions sarta maotna ilahar

Lamun yayasan wiki ngajajal panulis maranéhanana ngeunaan artikel favorit maranéhanana, dina béréndélan tina maotna misterius, misconceptions sarta legenda urban éta diantara winners luhur. Carita anu timer evidently matak.

Pocong ucing

Ieu carita ucing jurig nu disebut jadi tinggi 3m katempo haunting nu Wangunan Capital Washington DC. Hal ieu dipercaya pikeun hirup di crypt basement sahiji wangunan nu ieu mimitina dimaksudkan jadi chamber astana pikeun George Washington..

Nabi Isa

Ieu salah sahiji artikel nu paling dikaitkeun tur diédit di Wikipedia sakumaha eta ceramah ngeunaan inohong pangpentingna dina sajarah. Sanajan kitu, artikel geus tetep dijaga kualitas pangluhurna di Wikipedia.

panjara helikopter escapes

artikel ngajadikeun hirup ngarasa kawas urang keur hirup keneh dina 1970-an Anyar Hollywood Thriller Peta nu ngalibatkeun helikopter urang megatkeun kaluar ti panjara.

Naon Wikipedia henteu

Alesan utama naha urang parios kana Wikipédia téh pikeun manggihan ngeunaan hal sakumaha aranjeunna ogé dipedar pikeun pamahaman hadé. Sanajan kitu, paling jalma kalah ka ngartos hal maranéhna teu matak expecting pikeun manggihan di Wikipedia.

Daptar tina béréndélan tina béréndélan

Ieu hésé rengat. Ieu kanyataan yén hiji artikel mangrupakeun daptar artikel nu béréndélan sahiji artikel nu didaptarkeun di Wikipedia. Ieu teh epitome sabenerna Wiki.

Inventors anu ditelasan ku papanggihan maranéhanana

papanggihan Tujuan ngaronjatkeun pangalaman manusa jeung inventors keur ditelasan anu panungtungan hal saha bakal nyangka. Artikel ieu ngobrol ngeunaan hubungan antara jalma jeung téhnologi. Lamun hal anu nimukeun, aya kalemahan nu urang teu bisa ngaduga.

catchphrases Pulitik

Kaca anu ngeunaan paling memorable pulitik gaffes, frasa na pernyataan misquoted atanapi misspoken dina sajarah pulitik dunya contona "enya urang tiasa"

Ebola

Balik lajeng nalika Ebola wabah ieu rising, sababaraha professional médis sumping babarengan pikeun ngumpulkeun artikel ngeunaan Ebola nu aimed dina nyieun Wikipedia sumber daya leuwih dipercaya ngeunaan Ebola. artikel nu ieu ditarjamahkeun kana sababaraha basa sangkan anu loba jalma bisa ngarti eta.

Thomas Jefferson Jackson

ieu mangrupa astronom Amérika anu dipercaya boga loba poténsi tapi réngsé nepi accomplishing nanaon dina fisika atawa astronomi.

November 29, 2017
Nu Maha endah pisan Wiki Artikel Disarankeun Ka Baca Ku éta Semalt Ahli
Reply