Back to Question Center
0

Semalt: 3 Hambalan Pikeun Nyieun Laporan Analytics Google akurat

1 answers:

Sababaraha pausahaan bisa ngalaman periode ngaronjat lalulintas, nu lajeng laun declines. Ieu bisa ngangkat alarem lantaran taya sahijieun hayang lalulintas rujukan maranéhna turun. Sanajan kitu, salah sahiji cukang lantaranana primér pikeun turunna lalulintas anu nyaring lalulintas internal tina laporan Google Analytics - atlantic casino registration code. Ogé, ngalaksanakeun hiji filter pangaluaran keur rujukan spam bakal ngurangan lalulintas di sababaraha langkung.

Kahiji sakabeh, pausahaan kudu loba pagawé ngakses ramatloka maranéhanana ti komputer béda dina dinten tunggal. kunjungan ieu bisa ngarekam sakumaha lalulintas langsung ka analytics website urang. Salian ieu, spam rujukan geus jadi jadi rampant yen eta outpaces maluruh organik jeung data skew dina Google Analytics dina cara awon.

Alexander Peresunko, anu Palanggan Kasuksesan Manager of Semalt , jaminan yén nerapkeun dua saringan bisa hasil dina turunna signifikan dina data lalulintas. Tapi, saloba ieu katempo, pausahaan bisa jadi lakukeun lumayan lah kanyataanana.

Pentingna nyieun mamah di Google Analytics

Spotting rujukan spam dina Google Analytics téh gampang. Contona, upami website ayeuna boga dua pamadegan: data atah, jeung disaring pintonan, aya domain ramatloka anu muncul dina hiji teu séjénna. Lamun diterapkeun saringan ogé di Google Analytics, spam rujukan ukur ngajadikeun ka data atah tapi henteu pandangan disaring.

spam rujukan éta masalah badag antara taun 2015 jeung 2016. The paling afflicted éta boga usaha leutik saprak propil link maranéhanana henteu sakumaha mantap sakumaha pamadegan pausahaan nu leuwih gede. hasilna éta yén rujukan spam bisa nyandak leuwih referrals luhur laporan analytics.

The laporan bisa ngarekam paningkatan dina lalulintas bari acan dina rasa nyata..Ieu salah sahiji implikasi ngabogaan lalulintas rujukan spam.

Naon anu urang nyaho ngeunaan rujukan spam?

rujukan spam nyaeta lalulintas palsu, atawa naon paling jalma nyauran lalulintas jurig. Sumber tina lalulintas ieu disguises sorangan salaku rujukan Tumbu ti loka sah, nu maranéhna henteu di hal nu ilahar, kalawan hiji gawang nu keur trik boga situs urang mun klik domain maranéhna lamun eta némbongan dina ngalaporkeun Google Analytics. Google ayeuna dihareupeun kaayaan sarta geus kaasup hiji pilihan Bot nyaring dina Google Analytics pikeun mastikeun yén éta ngaluarkeun sagala dipikawanoh spam rujukan ti muncul dina laporan analytics.

sumber séjén analytics skewed data lalulintas teh lalulintas internal ti parusahaan sorangan, utamana lamun mibanda jabatan layanan palanggan nu boga leumpang konsumén ngaliwatan step by prosés hambalan dina cara nganapigasi, ngalengkepan bentuk, atawa hiji aplikasi tina sababaraha nurun.

Cara pangalusna pikeun acquire gambar leuwih tepat data ramatloka nya éta nyieun pintonan disaring di analytics. The saringan kedah ngabantu ngaluarkeun sagala rujukan spam atawa lalulintas internal tur ngidinan Anjeun pikeun nempo data devoid data nyasabkeun.

Tugas # 1 Nyieun pintonan anyar

Pentingna: A view anyar bakal nulungan di lalulintas nyaring tanpa nyieun alterations wae kana data atah.

Description: Ieu mangrupakeun duplikat sadaya data nu analytics ti mana anjeun bisa nyieun modifikasi jeung, sarta anu ditingali sakali anjeun muka akun Google Analytics Anjeun.

The léngkah nyieun pintonan anyar nyaéta kieu:

  • Asup kana rekening ga anjeun sarta pilih "Admin."
  • Klik "Témbongkeun" dina kolom katuhu tur pilih "Jieun view anyar."
  • Méré view anyar Anjeun ngaran, teras simpen na kaluar.
  • Lengkah saterusna nyaeta keur ngarobah nami pintonan aslina atawa unfiltered. Anjeun tiasa ningali beda pamadegan anjeun gaduh dina kaca Tinjauan Admin. Klik view aslina anjeun nu bakal muka kaca Témbongkeun setélan. Input nami anyar keur pintonan aslina anjeun pikeun hal nu bakal make rasa ka anjeun kawas "view Unfiltered," atawa "Data Raw tempoan."
  • Simpen setélan anyar.

Tugas # 2 Hurungkeun Bot Disaring

Pentingna: Ieu pintonan anu ngidinan Anjeun pikeun ngaluarkeun lalulintas rujukan spam .

Prosés nuturkeun téh ka kantor ka kaca Ihtisar Admin pikeun milih pintonan disaring ngan dijieun. Dina kaca Témbongkeun Setélan, gulung ka handap ka "Citakan: Bot Disaring" centang, pariksa deui, teras simpen na kaluar.

metoda The mangrupa titik awal alus teuing pikeun nyaring spam, tapi sabagian masih bakal dieunakeun liwat. Sanajan kitu, eta masih ngagaduhan sababaraha tujuan sabab ngurangan éfék ngaruksak Tapi.

Tugas # 3 Nyieun filter pikeun ngaluarkeun lalulintas internal

Pentingna: Pikeun data leuwih akurat, anjeun kudu ngaluarkeun sagala lalulintas datang ti jero pausahaan. Karyawan nu ngadamel kunjungan biasa kana ramatloka parusahaan nyata bisa skew data anjeun.

  • nyusud "naon IP abdi" dina Google.com uninga naon Alamat IP anjeun ayeuna aya
  • Dina pintonan disaring anyar, pilih Saringan
  • Klik Tambah Filter
  • Pilih nyieun filter anyar. Input ngaran pikaresep keur filter, pilih "siap pake" dina Filter Tipe. Milih "ngaluarkeun" teh "lalulintas ti alamat IP" lajeng pilih "anu sarua jeung" ti "Pilih ekspresi" kotak. Terus asupkeun alamat IP sakumaha dipulang ku Google.
  • Simpen na kaluar.

Anjeun ayeuna bisa ngarekam mun anjeun nyieun parobahan jeung Google. Nempo sagala data grafik ti laporan analytics lajeng klik panah nu handapeun grafik pikeun "Jieun annotation anyar." Anjeun ayeuna bisa ngarekam annotation nu, remembering ngawengku rinci pikeun robah sakumaha ogé tanggal.

Kacindekan

Google Analytics teu 100% akurat lamun datang ka data lalulintas luhur-garis. Ku nyieun tempoan anyar, anjeun dina posisi hadé pikeun nyaring kaluar lalulintas sagala na ningali implikasi eta boga keur data anjeun.

November 29, 2017