Back to Question Center
0

Semalt - 3 Tips Pikeun Cabut parameter URL Ti Laporan Google Analytics anjeun

1 answers:

parameter Google Analytics aya cara gunana pikeun ngalacak usaha pamasaran online. Mun akun Google Analytics anjeun cluttered up kalawan ratusan nepi rébuan kaca unik nu teu sabenerna aya, Chances téh yén URL awon anu interfering data Anjeun. URL misalna teu kasampak normal, sarta parameter anu appended ka URL single deui jeung deui. Hasilna, lolobana nu datang téh dialihkeun kana ngajenan anjeun, jeung anjeun kudu nambahan jumlah nu datang ku nyoplokkeun parameter URL awon tina laporan Google Analytics Anjeun.

Keur kitu, Anjeun kudu tega dina pikiran nu tips handap diatur ku Oliver Raja, hiji ahli ngarah tina Semalt .

1. Ngaluarkeun parameter pamundut:

Mariksa URL anjeun basa atawa rintakan informasi sarta ngaluarkeun parameter query. Munggaran sadaya, Anjeun kedah nangtukeun mana URL parameter anu gunana sarta kudu kaasup ti laporan Anjeun. Lengkah saterusna nyaeta mariksa pilihan Témbongkeun Setélan dina akun Google Analytics anjeun sarta nambahan daptar parameter query anjeun hoyong ngaluarkeun. Ieu mungkin pikeun meunangkeun éta cleaned up dina menit. Keur kitu, Anjeun kudu ngaluyukeun setelan dina akun Google Analytics sarta nyieun mamah keur sakabeh parameter URL awon. Lamun hayang nyetel hiji akun Google Analytics anyar, nu bisa jadi sieun messing up data anjeun sareng akun Google Analytics sejen..Ulah confusions, anjeun kudu indit ka bagian Profil akun Google Analytics anjeun nu aya atawa nu anyar tur nambahkeun parameter URL di saringan béda. Sakali geus ditambahkeun aranjeunna, ulah poho nyimpen parobahanana sarta antosan sababaraha waktu keur data kana tuang kana profil Google Analytics anyar atanapi aya.

2. Jajan di pilarian loka:

Anjeun kudu ngaluarkeun parameter query pilarian tina laporan Google Analytics anjeun pikeun mastikeun kasalametan situs anjeun. Dina pilihan Témbongkeun Setélan, buka Loka Search Setélan teras klik dina parameter query Jalur kaluar tina tombol URL. Anjeun kudu tega dina pikiran yén rekening Google Analytics ulah reprocess data di ongkos nanaon. Dina basa sejen, Anjeun moal bisa nyabut parameter tina data saméméhna. Eta hartina data bade maju bade gaduh parameter URL dihapus.

3. Ngumpulkeun éta homepage sarta labuh slashes:

Lamun web server anjeun ngagaduhan up a homepage anu Sigana mah éta file index.php, Anjeun kudu ngumpulkeun anu homepage ogé slashes labuh. Google Analytics bisa jajan jauh domain, asrazyegg.com misalna, sarta cek nu porsi sésana of a string URL kana cacah jumlah total kaca unik. Hasilna, parameter URL dinamis bisa nyieun kaca unik pikeun Google Analytics meunang dirékam.

Pikiran Final:

Google Analytics bakal asup sababaraha URL anjeun salaku kaca unik. Ku kituna, laporan akang jadi cluttered kalawan ratusan nepi ka rébuan pintonan kaca unik nu teu aya na gagal nyadiakeun nilai wae ka anjeun bisnis. Ieu mungkin keur parameter URL Anjeun teu nyadiakeun inpo topics. Contona, lolobana parameter URL kalawan nomer produk, diskon, sarta Konci bedah anu dipikawanoh salaku pintonan kaca unik ku akun Google Analytics Anjeun.

November 29, 2017
Semalt - 3 Tips Pikeun Cabut parameter URL Ti Laporan Google Analytics anjeun
Reply