Back to Question Center
0

Semalt: 7 Tipe Kandungan Éta Dupi Supercharge Brand anjeun

1 answers:

Sangkan loba jalma, éta mangrupakeun ngabingungkeun uninga naon jinis artikel kedah maranéhna nyieun pikeun blog maranéhanana. Dunya eusi pinuh inpormasi. Jilid tina artikel anu ditulis unggal poe. Eusi asalna dina bentuk tulisan blog, artikel warta, e-buku, eusi media sosial, sarta infographics. Dina salah sahiji cara, nya kudu ngalakonan na informatif. Tambih Deui, Anjeun kedah ngalebetkeun sababaraha tumbu dina eusi anjeun pikeun nyieun kasadaran diantara urang ngeunaan brand Anjeun - app development websites. Dina bulan anyar, urang geus Mayar langkung perhatian ka balanja online, kitu eta mangrupa kasempetan emas pikeun anjeun nyieun eusi keur maranehna.

Di dieu Jason Adler, anu ngarah ahli ti Semalt , geus dikaitkeun jenis eusi nu kalibet angka nu gede ngarupakeun jalma, sarta aya informatif ogé seru.

1. Nulis Blog Posts

tulisan blog otomatis nu mangrupakeun ide nu sae. Ieu kedah kanyataan-dipariksa jeung kudu revolutionize brand Anjeun. Eta moal bakal jadi salah mun disebutkeun yen eusi kualitas bisa mawa révolusi dina strategi marketing Anjeun. Dina basa sejen, eta tiasa mantuan Anjeun simplify pamasaran anjeun sarta kampanye promosi. Contona, upami anjeun geus ditulis hiji artikel informatif ngeunaan brand anjeun, konsumén anjeun bakal teu kedah buka mana lain jeung saha langkung seueur ngeunaan produk anjeun sarta jasa. Nya antukna bakal ngaronjatkeun ongkos ingetan klien tur bisa naekeun conversions ka extent hébat.

2. Infographics

Infographics anu ditulis tur dibagikeun dina jumlah signifikan. poé ieu, pamasaran geus jadi lapangan canggih tur kalapa, sarta kandungan muterkeun hiji peran penting dina kasadaran brand anjeun di sakuliah dunya. Anjeun kudu investasi di optimasi search engine. Pastikeun Anjeun geus kaasup kecap konci ditangtoskeun dina téks anjeun, sarta eusi anjeun rada ngalakonan. Tambih Deui, Anjeun bakal geus ngembangkeun hiji leuwih sering dipake tinimbang média sosial ka ngantep dunya terang ngeunaan brand Anjeun..Anjeun oge kedah ngembangkeun kampanye pamasaran email pikeun hasil hadé.

3. Standout Opinion Potongan

The potongan pamadegan standout aya naon loba jalma cinta maca. Anjeun tiasa nyerat sareng nyebarkeun aranjeunna, mastikeun yén kualitas henteu compromised. Lamun datang ka ayana online, anjeun tiasa diversify eta ku investasi beurat dina eusi kualitas. Kadé nu ngamekarkeun blog sorangan atawa ramatloka, nyieun infographics, nyebarkeun video sareng tutorials sareng terlibat jalma kalawan strategi sarupa lianna. Eusi gampang saestuna dina mesin pencari lamun éta bébas tina plagiat sarta kasalahan gramatikal.

4. Kumaha-Ka eusi

Sabaraha-ka artikel nu gampang nulis na tiasa ngalengkepan brand Anjeun. Eta kudu well-tulisan supados pesaing anjeun meunang cemburu brand Anjeun. Aya loba cara pikeun nyieun eusi kualitas. Anjeun kudu mastikeun yén eusi Anjeun boga konci kalapa sarta hadé rengking dina hasil search engine. Di dunya internét, dimana jutaan artikel nu diterbitkeun unggal poe, nyieun eusi kualitas anu salah sahiji hal acan perlu paling hese.

5. Aslina Panalungtikan Potongan

Anjeun kudu nulis potongan panalungtikan aslina keur panongton Anjeun. Loba artikel ditulis Kiwari keur dipintal atawa dituliskeun. Dina kaayaan kitu, mun anjeun nulis artikel hasil panalungtikan aslina, Chances anjeun meunang kavling datang pamustunganana nambahan. Ieu nangtung kaluar salaku sora unik tina merk anjeun sarta bisa ditulis dina bulk.

6. Trending Kandungan

Lamun panongton Anjeun hayang jejer trendi, éta idéal nulis jeung ngajalankeun kavling lalulintas kaca wéb anjeun. bahan trending bisa searched di Google, jeung anjeun kudu nulis aranjeunna tanpa compromising on kualitas. Industri paling cocog pikeun jejer sapertos nu fashion, hiburan, politik, téhnologi jeung média sosial.

7. Video

hihihi mun panongton Anjeun sareng video anu mungkin. Kanyataanna, video anu jauh leuwih hade tinimbang eusi tulisan sareng terlibat angka nu gede ngarupakeun jalma. Anjeun kudu nyebarkeun video unik ngajalankeun lalulintas kaca wéb anjeun.

November 29, 2017