Back to Question Center
0

Semalt Ahli: Alt Jeung Judul naskah. Naha Dupi Ieu masalah?

1 answers:

Jalma ngagunakeun software Gagak hayang nyaho bédana antara teks judul na tag alt. Pikeun maranéhanana ngagunakeun WordPress, modul unggah gambar nyadiakeun spasi pikeun Captions, judul, déskripsi jeung Alt téks. Anjeun meureun atawa bisa jadi teu make kecap konci anu sarua pikeun judul gambar na alt téks na; ideally, Anjeun kedah ngawengku frasa keyword relevan atawa bisa ninggalkeun judul kosong.

Dina kursus artikel ieu, Nik Chaykovskiy, anu Palanggan Senior Kasuksesan Manager of Semalt anu bade ngenalkeun maneh jeung rupa kauntungan of nambahkeun alt na judul téks dina gambar - perimeter security solutions ltd.

Paké alt tags:

teu kaasup dina tag alt mangrupakeun salah sahiji kasalahan SEO paling umum. Anjeun teu kedah hilap yén search engine crawlers jeung robot moal bisa nangtukeun Gambar tanpa téks nanaon. Tambih Deui, anjeun sono kasempetan tina optimizing eusi sareng gambar. Teu panyiri gambar mangrupakeun pangalaman pamaké goréng pikeun saha anu geus ditumpurkeun gambar di nya browser. Ogé, teu hadé pikeun jalma kalawan disabilities kognitif na visual. Nurutkeun kana Dunya Konsorsium Wide Web, anu tag alt aya alternatif pikeun téks na urang mibanda disabilities visual bisa kauntungan ti aranjeunna. Agen pamaké, Googlebot, nyaeta bisa ningali gambar langsung, jadi eta nangtukeun sifat gambar anjeun kalawan tag alt..Leuwih ti éta, alt téks ngabantuan visually impaired nganapigasi jaba gampang. Pikeun jalma ditumpurkeun, téks alt bakal baca ku maca layar.

Paké Judul Tags:

The atribut alt anu keur crawlers search engine, sedengkeun tag judul kanggo pamiarsa manusa. Ku kituna, anjeun tiasa nulis téks judul na tag judul salaku panggero pikeun aksi kana ajakan nu maos meta. Téks sarua bisa dipake ngajalankeun beuki loba lalulintas ti propil média sosial anjeun.

Dupi abdi Salin nu Alt na Judul téks?

Lamun boga kavling kaca sareng sababaraha gambar, anjeun tiasa nganggo kecap konci na frasa béda gaganti alt na judul utama naskah. Tapi anjeun teu kudu poho yén keyword isina anu goréng jeung kudu dihindari di ongkos nanaon. Gantina, Anjeun kudu nyadiakeun sabagian rinci ngeunaan gambar sarta kaasup keyword primér. Coba ngagunakeun kecap konci béda jeung frasa duanana pikeun judul na alt tag. Ideally, nu judul gambar kedah nuturkeun aturan sarua judul pos atawa headline artikel nu biasa - aranjeunna kedah singket, impressive na relevan .

Kuring Dupi Pigunakeun Alt na Judul téks dina Inok Website?

Upami Anjeun keur make Gagak urang Loka auditor publik, kaca Ringkesan anjeun bakal némbongkeun seratan kasalahan béda. Loba kasalahan anu hasil tina judul kosong tur duplikat atribut dina gambar. Gagak salawasna umbul gambar misalna pikeun ngabejaan ka pamaké sarta nyadiakeun éta wawasan tina masalah. Mun situs anjeun boga ratusan nepi rébuan kaca, anjeun moal bisa jieun perobahan diri sarta baris perlu nyewa hiji SEO. Alternatipna, Anjeun kudu ngaluarkeun alt na judul naskah ti laporan auditor publik situs urang. Pindah kana, Anjeun kedah ngawengku kecap konci dina filenames gambar teu kedah nganggo judul na alt sami atribut. Tambih Deui, Anjeun kudu nengetan kualitas gambar anjeun sarta tetep ukuran maranéhna pikeun minimum.

November 29, 2017