Back to Question Center
0

Semalt Ahli: Gambar Optimasi Pakakas

1 answers:

Gaduhan ramatloka profésional perlu lamun geus ngimpi nyieun hiji gambaran dina pamiarsa Anjeun. Éta naha anjeun kedah nganggo gambar kualitas luhur dina ramatloka anjeun pikeun ngaronjatkeun katingal sakabéh sungut anjeun. Dina hal ieu, Nik Chaykovskiy, anu Semalt Palanggan Senior Kasuksesan Manajer, reminds yén éta téh perlu ngaoptimalkeun gambar disimpen dina loka pikeun indexing hadé ku Google, Bing, sarta Yahoo.

Kumaha di mesin pencari mertimbangkeun gambar anjeun?

Google, Bing, sarta Yahoo ngirim kaluar data otomatis katelah spiders ka ngorondang ramatloka anjeun. The spiders search engine sarta bot nangtukeun sipat eusi web anjeun, tapi maranéhna teu bisa ningali gambar - jacquard stoff baumwolle. Aranjeunna ukur bisa maca teks pakait sareng gambar Anjeun. Kalawan metadata anjeun jeung alt téks, anu mesin pencari bakal nangtukeun Ecological sarta téma ramatloka anjeun. The spiders search engine kasampak di tag gambar alt, filenames na captions gambar mun evaluate alam gambar Anjeun.

1. Gambar Alt Tags:

The tag gambar alt anu bisa diasupan ka pamaké anu visi ieu impaired.

2. Gambar Filenames:

filenames gambar anjeun nangtukeun gambar anjeun, kayaning "manuk landscape.jpeg". Ngaran koropak ieu ngajelaskeun yén format tina poto anjeun JPEG.

3. Gambar Captions:

The téks nu ditulis underneath gambar anjeun ngaranna éta caption gambar.

Ieu penting pikeun ngaoptimalkeun sakabéh jenis téks pikeun ningkatkeun SEO sahiji ramatloka anjeun. Kusabab Google teu tiasa ningali gambar, anjeun kedah nganggo alt téks (atawa téks alternatif) ka tag gambar jeung informasi Anjeun meureun hoyong bagikeun ku mesin pencari..Tag alt mantuan Google, Bing, sarta Yahoo nomeran gambar anjeun sarta bade nampilkeunana dina SERP urang.

ngaoptimalkeun Alt Tags:

Unggal kali Anjeun nganggo gambar anyar dina ramatloka anjeun, anjeun bakal dipenta pikeun nyelapkeun tag alt. Tag alt ngajelaskeun gambar anjeun sarta kudu diasupkeun leres. Anjeun kudu nulis tag alt dina bagian pedaran gambar alt na nganggo kecap konci ditangtoskeun ngaoptimalkeun gambar Anjeun.

Ngaran koropak Gambar:

Lamun datang ka nyieun sarta nyimpen gambar pikeun ramatloka, anjeun kedah nganggo kecap konci dina bagian Ngaran koropak. Contona, lamun gambar anjeun némbongkeun sababaraha tangkal geulis, anjeun tiasa ngaranan file salaku "greenery jeung manuk". Pastikeun keyword primér diselapkeun dina Ngaran koropak pikeun ngabédakeun gambar anjeun tina gambar lianna di Google.

caption Gambar:

Salaku hiji ukuran tambahan tina optimizing gambar, Anjeun kudu make kecap konci di luhur sarta handap poto Anjeun. Contona, lamun boga dua foto tina dukungan a sateuacan na sanggeus nikahna, anjeun tiasa nyerat caption salaku "John cena gains sababaraha beurat sanggeus nikahna".

optimalisasi Tumbu ka Gambar:

Lamun hayang ngawangun backlinks, anjeun tiasa ngaoptimalkeun aranjeunna kana gambar kalawan jangkar téks ditangtoskeun. Contona, upami hiji gambar nembongkeun John cena, a pegulat anu geus kungsi dibahas dina ramatloka anjeun, anjeun tiasa ngaoptimalkeun link ka gambar na panganyarna.

Cék Gambar jeung Gambar Google:

Salaku hambalan ahir, Anjeun kudu ningali ka gambar kalawan Gambar Google, mastikeun yén maranéhna geus saestuna leres. Contona, lamun ngaran ramatloka anjeun www.abc.com, Anjeun kedah ngetik "loka: abc.com". Dina palang teang gambar

Kacindekan:

Gambar dioptimalkeun maénkeun peran signifikan dina rankings search engine Anjeun tur mantuan Anjeun pikeun ngajalankeun langkung lalulintas ti Gambar Google. Lamun Anjeun mikir yén gambar anjeun teu dioptimalkeun, Anjeun kedah ngalakukeun nu pas mungkin. Elance, freelancer, oDesk na Fiverr anu tempat pangalusna néangan Pagawé Leupas meunang proyek Anjeun rengse. Panungtungan tapi teu sahenteuna, Anjeun kedah nganggo gambar royalti-gratis. Sumberdaya pangalusna pikeun Gambar sapertos anu Poto Bursa, Gambar Adobe Bursa, Getty Gambar, jeung Pixabay.

November 29, 2017