Back to Question Center
0

Semalt Ahli hususna saringan Anjeun ngabutuhkeun Pikeun Nerapkeun Dina Google Analytics

1 answers:

Aplikasi tina saringan dina akun Google Analytics penting pikeun mastikeun yén ngalaporkeun data teu meunang skewed ku data nu teu dihoyongkeun. Sababaraha saringan ieu ngawengku: alamat Lian IP, Lian ti rujukan spam, Témbongkeun of ngarobah cara data, URL keur ditémbongkeun dina hurup aksara leutik sarta nyaring ngan lalulintas internal. Eta Dianjurkeun yén Anjeun tos ngahurungkeun pintonan pikeun data unfiltered, uji, sarta master - ztylus revolver iphone 7 plus.

Salah sahiji ahli ngarah tina Semalt , Jack Gedang, nyadiakeun dina artikel parentah lengkep ihwal kumaha cara nerapkeun saringan on Google Analytics.

Hostname Filter

Ieu mangpaat sabab nyandak nyaring mung spam rujukan tur nambahkeun data anu ngalibatkeun visitation sabenerna ramatloka ku pamaké.

Kumaha nangtukeun eta up

  • Nu kahiji, didatangan ka bagian Admin na milih pintonan hade.
  • Kadua, pilih pilihan Saringan teras klik dina pilihan Tambahkeun saringan.
  • Katilu, ngaranan filter nu.
  • Kaopat, pilih custom keur pilihan tipe filter.
  • Kalima, pilih hostname on pilihan filter.
  • Anu pamungkas, tambahkeun link di handap:

    'www \ .EXAMPLE \ .com | conto \ .com | narjamahkeun \ .googleusercontent \ .com | webcache \ .googleusercontent \ .com'

Resolusi Screen Filter

Ieu sasaena ngawengku hiji filter resolusi layar pikeun hostname supados jenis nu tangtu Crawling spam bisa diblokir kaluar

Kumaha nangtukeun eta up

  • Nu kahiji, didatangan ka bagian Admin na milih pintonan hade.
  • Kadua, pilih pilihan Saringan teras klik dina pilihan Tambahkeun saringan.
  • Katilu, ngaranan filter nu.
  • Kaopat, pilih custom keur pilihan tipe filter lajeng pilih ngaluarkeun pilihan.
  • Kalima, handapeun widang filter pilih resolusi layar.
  • Kagenep, nambahan "^ \ (teu diatur \) $".

Lian alamat IP

Kadé di nyaring kaluar data internal. Panggihan Alamat IP anjeun on Google ku cara néangan "naon Alamat IP kuring?"

Kumaha mun Atur Ieu Up

  • Nu kahiji, didatangan ka bagian Admin na milih pintonan hade.
  • Kadua, pilih pilihan Saringan teras klik dina pilihan Tambahkeun saringan.
  • Katilu, ngaranan filter nu.
  • Kaopat, pilih siap pake keur pilihan tipe filter.
  • Kalima, pilih 'ngaluarkeun', 'lalulintas ti alamat IP', 'nu sarua jeung'.
  • Terus asupkeun alamat IP nu keukeuh boga lalulintas diblokir.

Témbongkeun of Ngarobah Kumaha Data filter

Kumaha mun Atur Ieu Up

  • Nu kahiji, didatangan ka bagian Admin na milih pintonan hade.
  • Kadua, pilih pilihan Saringan teras klik dina pilihan Tambahkeun saringan.
  • Katilu, ngaranan filter nu.
  • Kaopat, pilih custom keur pilihan tipe filter lajeng pilih pilihan Advanced.
  • Dina 'Lapang A -> sari A'. Milih 'Kampanye istilah' sarta jenis '(. .not disadiakeun)'
  • Dina 'Lapang B -> sari B' pilih 'Request URI' sarta jenis '(..*) '.
  • Dina 'Kaluaran ka -> constructor' pilih 'istilah Kampanye' na ngetik. 'Np - $ B1'
  • Pilih sésa 'Lapang A diperlukeun', 'Lapang B diperlukeun' sarta 'Override widang kaluaran'.

filter Traffic internal Ngan

Kumaha nangtukeun eta up

  • Nu kahiji, didatangan ka bagian Admin na milih pintonan hade.
  • Kadua, pilih pilihan Saringan teras klik dina pilihan Tambahkeun saringan.
  • Katilu, ngaranan filter nu.
  • Kaopat, pilih siap pake keur pilihan tipe filter.
  • Kalima, pilih 'ngawengku ukur', 'lalulintas ti alamat IP', 'nu sarua jeung'.
  • Terus asupkeun alamat IP nu keukeuh boga lalulintas diblokir.

mintonkeun sadaya URL di aksara leutik

Kumaha mun Atur Ieu Up

  • Nu kahiji, didatangan ka bagian Admin na milih pintonan hade.
  • Kadua, pilih pilihan Saringan teras klik dina pilihan Tambahkeun saringan.
  • Katilu, ngaranan filter nu.
  • Kaopat, pilih custom keur pilihan tipe filter lajeng pilih aksara leutik.
  • Dina widang filter pilih URL Request

Milarian na Ganti www.filter

Kumaha nangtukeun eta up

  • Nu kahiji, didatangan ka bagian Admin na milih pintonan hade.
  • Kadua, pilih pilihan Saringan teras klik dina pilihan Tambahkeun saringan.
  • Katilu, ngaranan filter nu.
  • Kaopat, pilih custom keur pilihan tipe filter lajeng pilih pilarian tur ngaganti.
  • Dina pilihan widang filter pilih hostname.
  • Dina string pilarian asupkeun "^ conto \ .com $".
  • Jeung dina ngaganti string asupkeun www.example.com.
November 29, 2017