Back to Question Center
0

Semalt Ahli: Naha & Kumaha Ka Laporkeun Dina internal Jeung kaluar Traffic Dina Google Analytics

1 answers:

Lamun datang ka nyetel hiji akun Google Analytics, éta penting pisan nu tiasa ngabedakeun sumber internal tina lalulintas ti sumber éksternal. Urang biasana ngamimitian kaluar ku ngumpulkeun alamat IP anjeun, lajeng lumangsungna meungpeuk lalulintas internal supados mung lalulintas internal bakal dipintonkeun dina laporan. Urang ogé bisa milih pikeun ngabandingkeun lalulintas éksternal vs lalulintas internal sugan ngaliwatan nyetel rupa-rupa pintonan sarta saringan - beim umzug helfen.

Julia Vashneva, anu Palanggan Senior Kasuksesan Manager of Semalt , presents dieu prakték compelling dina hal ieu.

Dina raraga tetep lalulintas internal Anjeun misah ti lalulintas éksternal, anjeun kudu jadi ogé sadar sakabéh alamat IP internal organisasi anjeun. Anjeun tiasa ngahubungan departemén IT parusahaan anjeun lamun merlukeun daptar lengkep sakabéh alamat IP internal. Ieu mungkin boh janten Alamat IP tunggal atawa sababaraha alamat pikeun gedong béda atawa departemén.

Sanajan kitu, lamun data ieu teu sadia ka anjeun, anjeun tiasa salawasna nangtukeun alamat IP anjeun sorangan jeung pamadegan batur ngaliwatan search Google 'Naon IP kuring'. Pikeun organisasi leutik, ieu téh gampang jadi ngan hiji IP anu keur garapan ku sadayana komputer dina sistem.

Lamun ngabogaan analisis data lalulintas internal boga relevansi jeung organisasi anjeun sarta moal jadi, teras éta sasaena nu meungpeuk tina sadaya data ngalaporkeun. Hal ieu bisa dihontal ngaliwatan kaasup data internal tina standar view Google Analytics Anjeun..

Sedengkeun nyieun modifikasi kana standar nu mangrupakeun tugas rada ekstrim, meureun nya mangpaat dina hal yén kabiasaan ramatloka pamaké internal condong skew statistik. Ieu jelas yén statistik pamaké internal bakal pernah jadi diperlukeun. Lamun kudu ngajaga integritas data éksternal sarta internal digabungkeun, anjeun bakal kedah ngabandingkeun internal vs lalulintas éksternal gantina.

Prosés pikeun meungpeuk lalulintas internal anu cukup hiji hiji gampang. Kabéh geus maneh mun geus nepi Asup ka akun Google Analytics anjeun sarta didatangan panel Admin. Anjeun teras kedah pilih Akun na Harta pikeun nu aya niat dina kaasup lalulintas, Pilih Saringan handapeun tab Sadaya Web Data Loka tur pilih Filter Anyar.

Anjeun tiasa ngaranan Filter nu ngaluarkeun Traffic internal. Pamustunganana, Anjeun milih filter siap pake, dituturkeun ku ngaluarkeun lajeng asupkeun alamat IP internal Anjeun. Upami Anjeun gaduh sababaraha alamat pikeun meungpeuk Anjeun ngan kudu ngulang prosés.

Lamun manggihan eta penting pikeun ngarti paripolah pamaké éksternal sarta internal, éta penting pisan nu ngajaga integritas pintonan Kabéh Data Website. Pikeun ngahontal ieu, sadayana gaduh urang pigawé nyaéta nyieun pintonan anyar dijieun husus pikeun lalulintas éksternal sarta internal Anjeun. Dina hal ieu, hiji tempoan internal ieu dijieun ku kaasup lalulintas ti IPS internal. Di sisi séjén, mangrupa pintonan éksternal anu dijieun ku kaasup sakabeh lalulintas internal.

Sakali Anjeun tos nyetel pintonan éksternal sarta internal, anjeun bisa pindah antara Sadaya data Loka Ramat, éksternal sarta pintonan internal ku kituna pikeun mastikeun ngalaporkeun anjeun teleb. Pikeun ménta aksés ka unggal pintonan, anjeun tiasa didatangan tab Google Analytics Imah anjeun. Alternatipna, Anjeun bisa milih pikeun luncat kana pintonan anjeun lempeng tina Pilihan Akun leupaskeun ka handap.

November 29, 2017