Back to Question Center
0

Semalt Ahli ngabejaan Sadaya Ngeunaan The iThemes Kaamanan plugin

1 answers:

jaba anu rentan ka narajang ku virus ku sababaraha cara. Pamaké nyieun WordPress jaba résiko lalaki diserang alatan pilihan kawates sadia ngajaga maranéhna. Numutkeun kaamanan iThemes, leuwih 30.000 loka anyar mungkas nepi hacked tiap unggal poe. Contona, sababaraha pamaké boga kecap akses lemah nu bisa gampang spoofed kaluar ku keyloggers.

kaamanan Website mangrupa tinimbangan penting pisan pikeun unggal boga ramatloka. Konsumén jeung pamiarsa ogé bisa digolongkeun korban hiji konstruksi ramatloka shoddy, sahingga usaha meunang reputasi goréng. Beefing up kaamanan téh investasi hadé ti kaayaan Sanggeus a breach kaamanan. The pamaké nasihat iThemes kaamanan pikeun nguatkeun Kapercayaan pamaké maranéhanana ogé nyadiakeun sabagian fitur pamaké plugins fungsionalitas euyeub nu datangna salaku édisi bébas atawa premium.

Oliver Raja, hiji ahli ngarah tina Semalt , delivers dieu tinjauan iThemes diréktori kaamanan plugin.

iThemes kaamanan dibuktikeun salaku pangalusna plugin kaamanan WordPress. iThemes boga leuwih ti 30 fitur nu tiasa ngabantu anjeun mayungan ramatloka anjeun ngalawan sababaraha ancaman kaamanan umum. Bagian penting tina ieu nu iThemes kaamanan delivers ka klien na lalaki 4,7 rating kaluar tina 5. plugin ieu leuwih 4 juta undeuran. Pikeun ngajelaskeun kumaha plugin iThemes kaamanan jalan, urang tiasa nganggo rencana édisi bébas tur login ka dasbor na.

Lamun anjeun install iThemes plugin kaamanan, anjeun meunang sababaraha pilihan kaamanan pikeun ngagunakeun dina ramatloka anjeun. Pilihan kahiji biasana mayungan ramatloka anjeun ku ngagunakeun ithemes téhnik BRUTE Force Protection Network pikeun ngamankeun ramatloka anjeun. Tombol kaluar Ieu presents sababaraha pilihan kaasup:

Nyadangkeun Loka anjeun

Ieu menu pikeun mantuan Anjeun jieun cadangan ramatloka anjeun dina kaayaan kiwari. cadangan dina bisa ngawengku sakabéh situs, database ogé tipena béda koropak kawas payil media. Anjeun salawasna bisa dibalikkeun ka cadangan ieu kapan bisi hal mana anu salah di konfirmasi ramatloka.

Ngidinan Payil Update

ciri Ieu automates nu Ngamutahirkeun koropak wp-config.php na .htaccess Anjeun.

aman Loka anjeun

ciri ieu nyandak setélan standar dina ramatloka nu béda ti plugins sareng tema nu konflik.

Mantuan Us Ngaronjatkeun

ciri Hal ieu ngamungkinkeun kaamanan ithemes pikeun ngumpulkeun data anonim ngeunaan elemen ngagunakeun pikeun ngaronjatkeun fitur ithemes kaamanan plugin.

Anjeun kedah klik unggal salah sahijina. Lamun anjeun rengse, sakuduna otomatis nyandak anjeun dasbor Anjeun.

Dashboard The: dasbor ngabogaan sababaraha fitur pelindung pikeun mantuan Anjeun tetep aman. Aranjeunna kaasup Ulah Konci diri kaluar, ngamimitian, status Kaamanan (Mana bisa nempatkeun ka prioritas High, prioritas Medium atanapi prioritas Low).

Aya oge Setélan, setélan Advanced, cadangan tur Pitulung Menu.

Conclusions

plugin kaamanan Ithemes mangrupakeun ukuran kaamanan nu loba situs web kudu tumuwuh ogé. Eta penting pisan pikeun nginget nyieun cadangan loka Anjeun sateuacan nyobian kaluar sababaraha fitur na. Ieu kusabab iThemes plugin kaamanan bisa memicu sababaraha épék ngarugikeun kana situs anu kayaning jalan ramatloka a responds kana kaayaan béda. The plugins kaamanan ngajadikeun otomatis sababaraha saringan spam canggih ogé alamatna blocking IP fitur. Hasilna, iThemes plugin kaamanan tiasa hiji tinimbangan penting pisan pikeun ramatloka WordPress anjeun.

November 29, 2017
Semalt Ahli ngabejaan Sadaya Ngeunaan The iThemes Kaamanan plugin
Reply