Back to Question Center
0

Semalt Ahli: Optimasi Grafika

1 answers:

The otak manusa dipikanyaho ngolah grafis gancang dibandingkeun téks polos. Ieu ngécéskeun naon pangna eusi kalawan gambar atanapi infographics meunang 94 persen langkung pintonan dibandingkeun eusi kalawan téks polos. Ngagunakeun gambar luyu dina eusi Anjeun metot pamiarsa tur mantuan mun ngajual produk Anjeun. Paling importantly, grafik ningkatkeun pangalaman pamaké nu kritis lamun datang ka SEO. Ayeuna anjeun terang yen grafik anu sapertos unsur kritis dina situs anjeun, hal anu penting pikeun meunang mangpaat pangseueurna ti aranjeunna.

Di dieu dalapan tips waktos-dites ti Lisa Mitchell, anu Semalt Palanggan Kasuksesan Manajer, dina cara ngaoptimalkeun grafik pikeun meunangkeun rankings hadé:

1. Identipikasi tur nganggo grafis katuhu

grafik ngabejaan carita, sakumaha hasilna, hal anu penting pikeun mastikeun yén gambar Anjeun nganggo nu relevan kana topik di leungeun. Lamun anjeun nyelapkeun gambar anu henteu relevan jeung eusi sakurilingna, anjeun ngirim sinyal dicampur jeung datang Anjeun. Kusabab grafik anu dimaksudkan pikeun mantuan ngaronjatkeun ranking Anjeun, upami aranjeunna teu relevan pikeun topik, maranéhanana leungit nilai SEO dimaksudkeun.

Lamun datang ka nyungsi Gambar luyu, anjeun kudu loba pilihan. Ieu di antarana:

  • Gambar Asli: Di handap ieu mangrupakeun gambar anjeun nyokot maké smartphone atawa kaméra
  • .
  • Gambar Bursa: Anjeun tiasa meunang gambar stock tina situs gambar CCO-dilisensikeun kaasup Unplash na Pixabay. Alternatipna, Anjeun bisa ngalanggan nawaran premium dina loka sarua jeung nu lianna kaasup iStock na Shutterstock.
  • Grafika silih tukeur Format (GIF) Gambar: Di handap ieu mangrupakeun gambar dipaké dina klip animasi pondok anu nambahkeun jero ogé dipikaresep ku eusi Anjeun. Anjeun tiasa meunang GIFs di GIPGY atawa jieun sorangan migunakeun aplikasi maranéhanana. Alternatipna, anjeun bisa ngungkaban up GIFMaker atanapi ScreentoGIF.
  • parabot Desain: jaba kayaning PicMonkey na kanvas nu sumberdaya alus teuing pikeun nyieun grafik sorangan
  • .

2. Ngasupkeun kecap konci dina Ngaran koropak grafis

Sedengkeun search engine s mangrupakeun alus dina naon maranehna ngalakukeun, aranjeunna moal bisa nempo grafik na kudu téks deskriptif ngabejaan aranjeunna naon grafik ngandung. Kusabab situs stock gambar, kaméra jeung sumber sejenna tina grafik napelkeun filenames standar pikeun gambar nu teu mantuan mesin pencari ngartos grafis teh, hal anu penting pikeun ngaganti ngaran grafis nu maksudna pikeun unggah ka situs anjeun.

Ngaran koropak The diganti ngabejaan mesin teang naon grafis nyaeta sagala ngeunaan na oge mere Anjeun hiji kasempetan pikeun ngagunakeun keyword anjeun optimizing keur.

3..téks alternatif atawa fitur text Alt

téks Alternatif ilahar disebut alt téks nyaéta fitur dina situs anjeun nu mana undak salajengna ti ngan optimizing Ngaran koropak nu. fitur nu ngidinan Anjeun pikeun nerangkeun materi palajaran sarta nyieun gambar relevan mun kacana. fitur ieu dipake ku mesin pencari pikeun angka kaluar hubungan antara file grafik na eusi. Ieu oge mantuan aranjeunna uninga mana gambar anu paling merenah nampilkeun nalika ngarespon kana hiji pamundut pilarian.

4. Pamakéan nandakeun captions appropriately

Captions penting sabab mantuan pikeun nambahkeun konteks salajengna jadi pakait téks. Ordinarily, urang baca captions nalika scanning ngaliwatan kaca. Rata-rata, captions nu maca 300 kali leuwih dibandingkeun jeung salinan utama. Sanajan kitu, teu perlu ngawengku hiji caption kalawan unggal grafis salami téks sabudeureun ngajelaskeun eta.

5. Nganggo jenis file gambar luyu

Sedengkeun aya sababaraha jenis koropak gambar pikeun pamakéan, dua format populér téh Hotspot Network grafik (PNG) jeung Joint Musik Para ahli Grup (JPEG). A bédana utama antara PNGs, JPEGs, sarta GIFs nyaéta ukuran sarta kualitas maranéhanana. Ukuran file penting pikeun SEO saprak éta mangaruhan waktos beban kaca.

6. Ngurangan ukuranana file gambar

Kusabab ukuran file gambar badag mangaruhan kaca beban kali, Anjeun kudu ngurangan aranjeunna nalika perlu. Teu ngan baris ngaronjatkeun kali beban kaca tapi ogé conserve rubakpita anjeun jeung neundeun dina server. Anjeun tiasa ngurangan ukuranana file gambar maké parabot offline atawa milih pikeun parabot online kayaning CompressJPEG, TinyPNG na Optimizer Gambar.

7. Ngatur ukuran grafik anjeun

Dina sababaraha instansi, ngurangan ukuran file moal mungkin jadi cukup, sarta anjeun bisa kudu ngatur ukuran aranjeunna. Pangaturan ukuran jadi gambar ngurangan lebar tur jangkungna gambar jeung ngurangan ukuranana file maranéhna pikeun ngaronjatkeun kali beban kaca. Terus di pikiran nu sababaraha format gambar kayaning PGNs deteriorate dina kualitas lamun ukurana.

8. Jieun sitemaps keur grafik

Sitemaps nyadiakeun mesin pencari kalayan informasi tambahan ngeunaan struktur situs anjeun sarta ngaronjatkeun rankings search engine. Sitemaps kaasup daptar kaca web anjeun, nu metadata numbu ka aranjeunna sarta kumaha aranjeunna nu diayakeun.

Pamustunganana, grafik bisa ningkatkeun atawa warung usaha SEO Anjeun. Pikeun ngaronjatkeun rankings, anjeun kudu nangtukeun grafik katuhu, ngaoptimalkeun aranjeunna, nerangkeun Gambar akurat tur jieun sitemaps pikeun ningkatkeun pidangan pangalaman datang 'sarta ngaronjatkeun ranking search engine Anjeun.

November 29, 2017
Semalt Ahli: Optimasi Grafika
Reply