Back to Question Center
0

Semalt Ahli: Puter SEO Kaulinan

1 answers:

Alexander Peresunko, anu Semalt Palanggan Kasuksesan Manajer, nyebutkeun yen lamun hayang ngajalankeun lalulintas organik nepi situs anjeun, game SEO Anjeun kedah ka titik. Rupa-rupa jalma, kumaha oge, yakin yén Gambar henteu sakumaha penting minangka eusi. Pamaké anu milari gambar dina Google, Bing, sarta Yahoo bakal ngaklik gambar anjeun sarta bakal maca carita anjeun lamun gambar anu leres dioptimalkeun. Data mangka éta situs web sareng gambar dioptimalkeun ngajalankeun langkung lalulintas ti Google jeung lianna mesin pilarian ti loka kalawan gambar sia jeung hartina.

1: Pilih The Gambar Katuhu: Milih gambar compelling na relevan penting. Ngan kawas nu difokuskeun eusi kualitas tulisan, Anjeun kedah nganggo gambar merenah jeung geulis mawa dina lalulintas SEO - best adventure vacations south america. Pastikeun sadaya gambar anjeun anu ngalakonan cukup pikeun narik angka nu gede ngarupakeun datang. Nalika datang méakkeun leuwih waktos dina situs anjeun teras klik dina gambar atanapi tumbu, sakabéh kunjungan maranéhna bakal dirékam ku Google Analytics.

2: Kuduna sumber Gambar anjeun: Percaya atawa henteu, tapi sourcing ditangtoskeun gambar téh tombol ka ramatloka suksés atawa blog. Anjeun kudu jum'atan sumber foto anjeun sarta pastikeun aranjeunna hak cipta-gratis. Maké poto nu teu meunang idin pikeun mangrupakeun kasalahan badag, sarta Chances aya nu bakal bray sooner atanapi engké. Shutterstock na GettyImages dua sumber nu bisa dipercaya pikeun ngakses gambar hak cipta-gratis. pilarian gambar Google mangrupakeun tempat urang tiasa mariksa lamun gambar maranéhna geus dipaké ku batur atawa henteu..Ieu hiji alat unggulan nyekel lele, jeung anjeun tiasa ngalaporkeun ngeunaan ka Google. Jadi mana anu tempat pangalusna pikeun Gambar sumber? Di dieu sababaraha paporit urang: Bigstock mangrupakeun lebet-ka pilihan populér pikeun gambar stock. Anjeun oge bisa coba Twenty20, dimana éta mungkin pikeun manggihan poto stock on rutin. Unsplash kasohor poto stock anca na nu geus pernah katempo, sarta bagian Hadé pisan yen gambar ieu 100 $ bébas pikeun pamaké.

3: Unggah Gambar anjeun: Lamun datang ka muatkeun di poto, Anjeun kedah nganggo kecap konci ditangtoskeun dina ngaran gambar. Anjeun oge kedah nganggo hyphens tinimbang underscores pikeun ngaranan poto Anjeun. Anjeun kudu nengetan utmost mun ukuran gambar Anjeun. Ieu salah sahiji hal utama anu Google ngemutan bari ranking ramatloka di algoritma na. Algoritma Google nyadiakeun pangalaman pangalusna pikeun pamaké, jadi situs jeung gambar ditangtoskeun bakal ditingalikeun nepi gancang.

4: Tempat nu Gambar strategis: Poto tiasa ngalakukeun leuwih pikeun ramatloka anjeun ti conveying informasi jeung nyieun eusi Anjeun ditingali dina Hasilna search engine . gambar kualitas anu jadi penting minangka eusi kualitas saperti aranjeunna ngabantu ningkatkeun daya tarik kaca anjeun sarta ngurangan laju mumbul ka extent hébat. Éta penting pikeun nempatkeun poto strategis, mastikeun yén situs anjeun hadé rengking dina hasil search engine.

5: keyword dioptimalkeun Judul Tags: Tukang tapi sanes sahenteuna, Anjeun kudu difokuskeun keyword dioptimalkeun tag judul na make eta dina sakabéh gambar Anjeun. Tag judul datangna sanggeus teks alt dina bagian tag tina gambar a. Ieu penting ngagunakeun kecap konci pikeun mantuan gambar anjeun perlu dioptimalkeun dina cara hadé. Ngagunakeun kecap konci dina metadata gambar oge kacida pentingna. Kami yakin yén pituduh ieu bakal masihan anjeun pamahaman hadé ngeunaan kumaha carana ngaoptimalkeun gambar pikeun Google, Bing, sarta Yahoo.

November 29, 2017