Back to Question Center
0

Semalt Ahli Ti Islamabad: A Guide Pikeun blocking Referrer Spam Jeung referrals Pocong

1 answers:

Lamun anjeun kantos ningali hiji spike utama di lalulintas ka ramatloka jeung akun Google Analytics Anjeun mintonkeun spam atawa-kualitas low jaba, situs anjeun mungkin geus trapped ku referrals jurig atanapi referrer spam. Salaku formulir ieu spam daun dampak signifikan dina akun tur lalulintas informasi nu katampa, éta penting pikeun pariksa akun Google Analytics anjeun sarta nitenan naon robah kudu dilakukeun.

Sohail Sadiq, ahli ngarah tina Semalt , nyadiakeun dieu sababaraha isu praktis dina hal ieu.

Perkenalan kana spam jurig na referrer spam:

Referrer spam teh lalulintas di ramatloka anjeun nu asalna ti crawlers na bot na impersonates nu Tumbu rujukan atawa kunjungan rujukan, bari spam jurig teu didatangan situs anjeun sarta daun hiji gambaran dina akun Google Analytics Anjeun.

bot na Crawlers:

Crawlers na bot nu robot jeung crawlers web nu didatangan jaba béda. Biasana, maranéhna dianggap salaku bahya sarta bakal dipaké pikeun ngorondang kaca web anjeun sarta artikel. Crawlers na bot alus ngaidentipikasi diri salaku ramah-situs jeung moal nembongkeun up dina statistik Google Analytics. Tapi bot goréng atawa spiders teu ngakuan diri, ngarah moal dirékam ku rekening Google Analytics. Aranjeunna didatangan situs anjeun kalawan laju mumbul cent persen sarta ninggalkeun kaca web dina detik.

referrals Pocong

The referrals jurig teu ramah-situs jeung bisa ngabalukarkeun masalah serius pikeun ramatloka anjeun. Aranjeunna teu didatangan ramatloka anjeun sarta spammers jeung hacker geus kapanggih metoda ieu mangpaatkeun server Google Analytics. Éta ogé spoof sesi on ramatloka anjeun sarta anu spoof kajadian organik jeung kunjungan teuing. Leuwih ti éta, referrals jurig mindeng nebak kodeu analytics sarta trik Anjeun Google Analytics kana percanten yén urang nyata geus pencét ramatloka anjeun.

Kumaha pikeun meungpeuk referrer spam na referrals jurig

Aya sababaraha cara keur mencegah referrer spam na referrals jurig di akun Google Analytics Anjeun. Kahiji nyaeta nganggo mamah jeung nu kadua nyaeta pikeun meungpeuk aranjeunna sakabehna..

Saringan téh mangrupakeun cara nu panggampangna pikeun mungkir lalulintas kualitas-low dina laporan. Aranjeunna gampang pikeun nyieun, sarta referrals pernah meunang dirékam sakali geus ditambahkeun situs web curiga kana saringan Anjeun.

Anjeun tiasa ngedit file .htaccess kalawan kode ieu:

#STOP rujukan spam

RewriteCond% {HTTP_REFERER} exampleI \ .com [NC, OR]

RewriteCond% {HTTP_REFERER} exampleII \ .com [NC, OR]

RewriteCond% {HTTP_REFERER} darodar \ .com [NC, OR]

RewriteRule * -. [F]

kode ieu kudu ditempatkeun bareng jeung URL rék ngaleungitkeun. Anjeun oge bisa nyalin jeung selapkeun "RewriteCond" garis pikeun sakabeh URL Anjeun meureun hoyong meungpeuk di akun Google Analytics Anjeun.

Paké saringan pikeun meungpeuk nu referrals jurig

Ieu leres yen blocking ngaliwatan file .htaccess téh gampang, tapi paling spammers anu cukup pinter moal ngantep eta kajadian. Dina kaayaan kitu, anjeun tiasa nganggo saringan pikeun meungpeuk nu referrals jurig. Aya sababaraha tutorials mun meunang inspirasi tina. Hal kahiji anjeun kedah ngalakukeun anu keur nyaring lalulintas analytics ku hostname nu. The referrals jurig na referrer spam némbongkeun up hostnames sakumaha sah di akun Google Analytics Anjeun. mimitina Anjeun kudu neangan lokasi maranéhanana sarta meungpeuk aranjeunna ti bagian Admin. Pastikeun anjeun dipeungpeuk sakabeh situs web curiga jeung referrals jurig make metoda ieu.

November 29, 2017
Semalt Ahli Ti Islamabad: A Guide Pikeun blocking Referrer Spam Jeung referrals Pocong
Reply