Back to Question Center
0

Semalt Ahli Ti Islamabad: Kumaha pikeun meungpeuk Google Analytics Referrer Spam

1 answers:

Referrer spam masalah tumuwuh pikeun webmasters na marketers poé ieu. Ieu trik jeung akun Google Analytics anjeun, ngaruksak kunjungan asli na extracts data mangpaat ka extent hébat. A surge anyar referrer spam geus ruksak rupa rekening Google Analytics sarta geus rendered laporan lalulintas gunana pikeun sipat béda.

Untungna, éta mungkin pikeun meungpeuk referrer spam dina akun Google Analytics Anjeun. Meunang ka handap kana tips ti Sohail Sadiq, hiji ahli ngarah tina Semalt .

Naon referrer spam?

A spam referrer kadatangan ramatloka anjeun sarta daun kaca sarua dina detik, sahingga laju mumbul téh 100%. Spammers ngirim referrer spam dina jumlah badag sarta ngagunakeun nyatu téhnik pikeun ngirim lalulintas kualitas langsung ka situs web sorangan. Kalayan kecap séjén, bisa disebutkeun yen referrer spam tujuan pikeun ngirim lalulintas kualitas pikeun ramatloka pihak katilu tur-kualitas low kunjungan ka blog sorangan atawa ramatloka. Inpo Referrer diatur ku program béda, software, sarta panyungsi, sarta bisa faked sarta dirobah gampang. Spammers ngirim lalulintas palsu ka kaca wéb anjeun sarta nyieun hiji gambaran yén batur geus ngan maca eusi Anjeun. Hasilna, maranéhna nyieun backlinks nepi ka kaca maranéhanana.

laporan Google Analytics henteu publically diaksés tapi spammers dibere nyaho Gajah Mungkur tracking Anjeun tur ngawitan ngirim Anjeun lalulintas palsu. Sajaba ti nyukcruk ID, aranjeunna nebak Konci swasta anjeun sarta detil WordPress situs web pihak katilu tur blog. Inpo ieu lajeng dipaké pikeun ngirim mangga buka palsu pikeun angka nu gede ngarupakeun loka.

Blok referrer spam dina akun Google Analytics anjeun

Pindah ka akuisisi >> Sadaya Traffic >> bagian referrals di akun Google Analytics anjeun Lamun ningali sababaraha tumbu curiga atanapi situs web dieu, Chances aya nu spam geus pencét situs anjeun jeung anjeun kudu pikeun meungpeuk referrer spam pas mungkin. Gumantung kana kualitas lalulintas anjeun, nu referrers tiasa mangpaat sakumaha ogé pikeun situs anjeun, tapi laju mumbul kedah jadi handap jéntré. Hanjakal, lalulintas misalna boga laju mumbul luhur sarta drags turun metrics situs sakabéh. blocking ka spam referrer nyaeta lugas, tapi butuh ngurus sababaraha hal. Ieu musibah nu teu bisa meungpeuk nu spam bersejarah, tapi anjeun bakal bisa ngaronjatkeun metrics situs anjeun ka extent hébat.

Métode # 1:

Metodeu munggaran pikeun meungpeuk referrer spam nyaeta nyieun daptar referrers goréng sarta nyaring aranjeunna kaluar sakaligus. Sanajan maranéhna robah lokasi jeung sipat maranéhanana jeung waktu, anjeun terus bisa nambahkeun aranjeunna ka referrers anyar pikeun mastikeun kasalametan tur panangtayungan situs anjeun. Lamun geus diblokir aranjeunna sakali, anjeun bakal kudu meungpeuk aranjeunna kapayunna teuing, dumasar kana IPS aranjeunna ngagunakeun pikeun ngirim Anjeun lalulintas palsu. Keur kitu, balik ka bagian pamiarsa >> Téhnologi >> Network sahiji akun Google Analytics anjeun tur jieun saloba saringan jéntré.

Anjeun kudu tega dina pikiran nu paling ti lalulintas spam sahandapeun ngaran anjeun domain, ngaran éksternal valid, atawa ngaran hiji propaider ladén SEO urang. Sagala cara, éta ngabahayakeun kana situs anjeun sarta kudu gotten leupas tina pas mungkin. Sababaraha situs nu teu kudu poho pikeun nambahkeun kana saringan anjeun téh SEOThing.co.uk, Googleweblight.com, sarta Googleusercontent.com.

Métode # 2:

Nyoplokkeun referrer spam ti laporan anjeun aya anu mungkin. Lamun pariksa laporan anjeun aya, Anjeun bisa nempo sababaraha spam aya nu perlu dihapus sakumaha mimiti jéntré. Buka bagian bagean tina akun Google Analytics Anjeun teras klik dina pilihan bagean Anyar. Di dieu anjeun bisa pariksa naha laporan anjeun aya bébas tina referrer spam atanapi henteu. Mun aranjeunna henteu, anjeun bisa nambahkeun kodeu husus kana file .htaccess tur meunang unggal spam dihapus.

November 29, 2017
Semalt Ahli Ti Islamabad: Kumaha pikeun meungpeuk Google Analytics Referrer Spam
Reply