Back to Question Center
0

Semalt Ahli Ti Islamabad: Naon Dupi A Search Engine & Kumaha Dupi Ieu Gawé?

1 answers:

Kalolobaan jalma mindeng heran kumaha search engine s jaba rengking. Ku kituna, naon anu hiji search engine sarta kumaha teu eta dianggo? mesin pencari mangrupakeun situs web dina internét nu mantuan pamaké pikeun manggihan informasi disimpen di internet.

Di tingkat paling dasar, kecap 'search engine' ieu dipaké pikeun ngajelaskeun mesin pencari dumasar-lancah Mapay / ogé directories Powered by manusa. Duanana rupa mesin pencari kumpulkeun Listing maranéhanana di cara kitu, dina artikel ieu, Sohail Sadiq, ahli luhur ti Semalt , museurkeun kana search engine Google.

utamina, mesin pencari gaduh 3 hal di umum:

1. pilarian maranéhanana di internet dumasar kana kecap husus nu ditangtukeun salaku penting

2. Aranjeunna nyimpen indéks kecap ieu jeung loka dimana kecap nu kapanggih

3. Aranjeunna ngawenangkeun datang atawa pamaké pikeun milari kecap atawa gabungan kecap nu kapanggih dina indéks yén

Dina mangsa proses Crawling, mesin pencari employ Aksara otomatis katelah spiders atanapi crawlers nu terus ngotektak web. Crawlers diarahkeun ku program anu nyadiakeun URL pikeun Aksara ka ngorondang.

Sanggeus prosés Crawling, salinan kaca web kapanggih ku spiders anu saestuna..catetan program indexing kecap website urang ti kaca individu bareng jeung URL mana kecap nu kapanggih dina méja.

Lamun hiji hasil search engine balik di respon kana pamundut nu diketik dina ku pamaké, éta nyadiakeun hasil anu paling relevan gumantung kana pamundut dijieun. Normal, hasilna némbongan nurutkeun susunan kriteria nu ditangtukeun ku algoritma dipaké pikeun ngukur relevansi sahiji eusi ngalawan kecap diketik dina ku pamaké neangan informasi husus.

Sedengkeun Rumusna dipaké ku mesin pencari anu raket dijaga Rahasia, jumlah waktu hiji kecap husus nembongan dina eusi jeung posisi na dina salinan ramatloka anu biasana faktor utama anu nangtukeun relevansi kaca ka kecap nu tangtu. Hasilna nu dianggap salaku kacida relevan dibéréndélkeun di luhur tina Hasilna search engine dibandingkeun hasilna kirang luyu. faktor sejenna nu nangtukeun kumaha hasil search engine rank ngawengku judul halaman, Tumbu internal ka kaca séjén, Tumbu asup tina situs otoritas luhur sejen tur Meta tag.

Hasilna Mayar versus hasil organik

Biasana, search engine nganteurkeun hasil dina dua kategori: hasil dibayar jeung hasil organik. Hasil organik lumangsung alatan prosés outlined luhur. Di sisi séjén, hasilna dibayar ngalibetkeun téhnik pamasaran nu webmasters mayar mesin pencari pikeun ngaktipkeun situs maranéhna pikeun némbongkeun up dina hasil teangan. Sajaba ti mastikeun yén situs web anu diasupkeun kana indéks, dibayar garansi citakan nu crawlers didatangan situs maranéhanana leuwih mindeng. Béda mesin pencari ngararangkay mayar hasil béda. Bari sababaraha tampilan dibayar inclusions anu advertisements, batur nembongkeun aranjeunna salaku hasil barengan hasil organik.

Naon pamasaran search engine?

pamasaran engine Search, anu ilahar disebut SEM nujul kana proses nyieun parobahan situs di urutan pikeun ningkatkeun pidangan rankings taun kaca hasil tina directories tur mesin pencari. Kalolobaan waktu, kecap SEM ieu dipaké pikeun denote téhnik dibayar aimed di enhancing rankings ramatloka urang. Ieu kaasup bayar per klik (PPC), mayar per citakan, Iklan banner na program pamasaran séjén disadiakeun ku mesin pencari.

engine Search optimasi

optimasi engine Search, fondly katelah SEO nyaéta prosés ngarobah struktur ramatloka urang jeung eusi pikeun nyieun gampang muncul dina hasil search engine organik. Téhnik ieu ngawengku:

  • Ngarobah Meta tag atawa judul
  • optimalisasi URL
  • salinan ditulis awak
  • Nyandak leupas tina eusi flash atawa pigura
  • incorporating Tumbu asup, Tumbu internal tur exchanging Tumbu kalawan loka otoritas
  • incorporating sitemap a
  • optimalisasi eusi make payil PDF
  • optimalisasi struktur diréktori
November 29, 2017
Semalt Ahli Ti Islamabad: Naon Dupi A Search Engine & Kumaha Dupi Ieu Gawé?
Reply