Back to Question Center
0

Semalt Ahli Ti Islamabad - Naon Dupi Search Engine Spiders Jeung Robot?

1 answers:

spiders engine Search anu ogé dipikawanoh minangka crawlers na bot. Ieu leutik, program otomatis yén search engine s pamakéan tetep diropéa kalawan eusi dina web lega dunya. The spiders terus neangan kaluar kaca web anyar jeung Freshly ditulis. Michael Brown, nu Palanggan Kasuksesan Manager of Semalt , jaminan yén kaca hasilna search engine urang téh salaku alus sakumaha databés perpustakaan.

Naon anu Spiders, Robot, sarta Web Crawlers?

Google, Bing, Yahoo jeung pausahaan search engine sejenna make, program otomatis leutik disebut minangka robot search engine atanapi spiders atanapi crawlers wéb. Ngan kawas nu katingali sudut berdebu imah anjeun, dina mesin pencari ningali klaster situs web. The spiders ngorondang sagala Tumbu interconnected, mindahkeun quietly, ngadistribusikaeun nanaon sarta didatangan sagala pelosok web lancah. Urang moal bisa maranéh ngalalaworakeun kana kanyataan yen spiders gaduh abilities minimal na dasar, nu hartina memang maranehna anu diwatesan dina fungsi maranéhanana..Aranjeunna boga fungsi kawas ramat browser desktop anjeun sarta baca Konci téks HTML tina kaca wéb. Leuwih ti éta, spiders teu tiasa ningali GIF na jpg gambar na make Konci JavaScript husus keur ngalakukan tugas maranéhanana. Di sisi séjén, crawlers web atanapi robot nu dipake fungsi panganteur, kayaning nuliskeun kecap akses tur ngaklik dina tombol fancy anjeun bisa jadi kudu dina blog anjeun atanapi ramatloka. Sababaraha loka kawentar tur luhur-rengking maké dinamis dihasilkeun Kaca jero URL, sarta lolobana animasi na multi-média kaca eusi tetep ghaib ku spiders jeung robot nyobian to catalog kaca wéb.

Kumaha di spiders search engine dianggo?

Lamun hoyong ngarti kumaha nu spiders search engine gawe, maneh kudu mikir di antarana salaku data otomatis néangan robot. Urang geus bébéja anjeun yén spiders ngarambat internet pikeun manggihan tumbu anyar jeung diropéa sarta kaca wéb. Lamun anjeun ngalebetkeun eusi Anjeun ka mesin pencari, anjeun bakal ditambahkeun kana daptar spiders, sarta maranéhna moal didatangan eusi anjeun pikeun ngonfirmasi kualitas na. kaca web anjeun bakal kapanggih sanajan anjeun teu ngalebetkeun salaku spiders bisa manggihan kaca anjeun numbu ti loka lianna. Undoubtedly, maranéhna ngalakukeun rupa fungsi penting, sarta éta wajib pikeun ngawangun perpustakaan Tumbu ti loka kawentar sejenna deui ramatloka anjeun.

Kumaha mindeng ulah ka robot jeung spiders didatangan kaca web anjeun?

Sadaya mesin pencari boga database husus maranéhanana, jadi frékuénsi kunjungan beda-beda ti hiji search engine ka séjén. Tumuwuhna masif situs web unik tur anyar jeung blog tremendously geus kalem handap prosés, tapi anjeun teu kedah salempang salaku spiders search engine nu drones tireless on misi maranéhanana. Éta pasti bakal manggihan ramatloka anjeun sarta eusi ti boh link sorangan atawa ti tumbu ka situs séjén. Sakali situs anjeun ditambahkeun kana databés perpustakaan, anu robot jeung spiders bakal terus didatangan ka tingali lamun eusi anu diropéa atawa henteu. Sagala webmasters na blogger kudu nyaho mana kaca web spiders search engine geus dilongok. Keur kitu, Anjeun kudu ningali laporan kumplit server Anjeun dina akun Google Analytics.

November 29, 2017
Semalt Ahli Ti Islamabad - Naon Dupi Search Engine Spiders Jeung Robot?
Reply