Back to Question Center
0

Semalt Ahli weruh kumaha Blok Referrer Spam dina waktu kurang ti 10 Minutes

1 answers:

The pilarian rusuh pikeun blok referrer spam bakal balik leuwih ti 500.000 hasilna. Eta geus jadi masalah utama, sarta webmasters anu bersangkutan ngeunaan akun Google Analytics maranéhanana. Rupa-rupa jalma geus diterbitkeun tulisan, tutorials, sarta Panungtun on kumaha meungpeuk referrer spam tapi maneh pasti butuh daya teknis pikeun ngaronjatkeun rank sakabéh situs anjeun di hasil search engine .

Lamun teu nyaho bala nu urang nelepon sakumaha rujukan spam, Frank Abagnale, hiji ahli luhur Semalt , jaminan yén ieu téh spam jurig nu teu didatangan ramatloka anjeun tapi sok katingali di Google Analytics Anjeun akun dina bentuk hits.

The rujukan spam dirancang pikeun ngaganggu akun Google Analytics anjeun sarta impersonates nu Tumbu rujukan ti loka kalawan hal katelah spambots. Tombol-pikeun-ramatloka, free-social-buttons.xyz, sarta darodar.com aya sababaraha offenders utama. Kabéh domain ieu bakal pop up dina laporan Analytics Google anjeun sarta miharep nu bakal didatangan Tumbu affiliate maranéhanana.

Aya dua alesan utama naha spam rujukan masalah badag. Mimiti sakabeh sipatna curiga, sarta hits skew data Google Analytics. Monster jaba kawas Mr. Porter jeung BBC teu meunang trapped ku rujukan spam sakumaha aranjeunna nampi kavling nu datang unggal poé..Kontras, nu jaba jeung blog anu relatif anyar bisa meunang opat puluh ka lima puluh sesi unggal poe. Ieu dampak badag dina analisis pamasaran sarta bisa kompromi kualitas lalulintas ngamimitian anjeun ka extent hébat. Nu kadua nyaéta yén kunjungan spam rujukan bakal nyapek nepi ka server jeung sumber dina hal nu teu sanajan nyaho ngeunaan. Paling importantly, anjeun moal dibere nyaho lamun éta spam rujukan sabenerna hadir dina akun Google Analytics anjeun sakumaha hits maranéhanana anu salawasna dirékam sakumaha normal.

Kumaha pikeun meungpeuk nu spam rujukan dina Google Analytics anjeun:

Anjeun tiasa sacara gampil meungpeuk nu spam rujukan dina Google Analytics Anjeun akun kalayan ieu lengkah gampang.

Lengkah # 1 - Buka Admin nu> saringan bagian dina dasbor Google Analytics anjeun sarta tambahkeun hiji Filter anyar. Ulah poho pikeun ngaranan filter anjeun sakumaha darodar.com.

Lengkah # 2 - Pilih nami siap pake ngan lamun éta ramatloka curiga ieu geus ditambahkeun kana filter anu. Urang ngasongkeun anjeun tiasa nyimpen nami domain sapanjang jeung subdomains dina hiji filter.

Lengkah # 3 - Ulah poho pikeun ngahemat setélan sateuacan Anjeun nutup jandela. Anjeun bisa ngulang prosés pikeun unggal domain anyar atanapi subdomains.

Anjeun kudu tega dina pikiran yén lamun nerapkeun bagéan béda laporan anjeun, aranjeunna moal kaasup spam rujukan jeung anjeun kudu ditambahkeun deui individual. Paké pilihan bagean urang ngan lamun rék dipiceun lolobana spam rujukan ti ramatloka badag-ukuran. Salaku ti ayeuna, teu solusi anu sadia kalawan 100% hasil akurat sakumaha paling sahiji metodeu ngajamin pikeun meungpeuk ukur 99% spam rujukan. Lamun solusi ieu teu dianggo keur anjeun, éta hadé pikeun ngédit file .htaccess Anjeun atawa néangan solusi sejen dina média sosial.

November 29, 2017
Semalt Ahli weruh kumaha Blok Referrer Spam dina waktu kurang ti 10 Minutes
Reply