Back to Question Center
0

Semalt: Cara panggampangna ngaoptimalkeun Gambar Pikeun SEO

1 answers:

Sangkan individu ngajalankeun usaha e-commerce, téhnik optimasi gambar bisa ningkatkeun pamasaran digital sarta ayana online. optimasi gambar mantuan nambahan ramatloka waktos respon ogé ngaronjatkeun penampilan UX sahiji ramatloka anjeun. Dina loba kasus, Gambar dianggo sakumaha eusi na boga kasempetan ranking dina search engine Hasil gambar. Dina Buku ieu ku Frank Abagnale, anu Palanggan Kasuksesan Manager of Semalt , anjeun bakal manggihan format gambar béda, kitu ogé cara ngaoptimalkeun gambar pikeun SEO - parco gonfiabili modena.

Paké ngaran file ngandung kecap konci

Salah sahiji téhnik penting internet marketing nyaéta konci pilarian. Paling gambar datangna dina ngaran nu ngagambarkeun sababaraha Konci atanapi kaping. Perlu kaasup kecap konci Inggris polos lamun ngaran hiji file gambar dina ramatloka anjeun. Ku migunakeun kecap konci kalapa, ramatloka anjeun nembongan dina paling SERPs sahiji konci dina Ecological dipilih Anjeun. Leuwih ti éta, gambar nambahan penampilan situs on mesin pencari, nyieun UX sarta klien interaksi hadé ti méméh.

ngaoptimalkeun gambar Alt Tags

"Alt Tags" aya input teks nu boga fungsi minangka alternatif pikeun gambar. Nalika ramatloka hiji gagal pikeun muka hiji gambar éfisién, éta nyiptakeun hiji tag alt. Nalika ramatloka a renders hiji gambar éfisién, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nganjang ka ningali alternatif téks ku hovering pointer mouse pisan loka. fitur ieu ogé nyumbang ka kinerja SEO sahiji ramatloka anjeun..Suksés e-commerce jaba boga jalan katuhu ngajaga posisi maranéhanana dina SERPs. Anjeun oge bisa ngawengku sababaraha kecap konci dina Alt teks tina gambar sangkan aranjeunna pangkat on pilarian gambar mesin Search.

Paké Gambar of a ukuran file leutik

The responsiveness sahiji ramatloka a bisa ngarobah nyata jeung citakan poto leutik. Laju beban rata loka nu kudu antara 3 nepi ka 5 detik. Putting loba teuing mages hébat bisa ngalambatkeun responsiveness sahiji ramatloka a. Leuwih ti éta, paling pamaké internét boga bentang perhatian pondok bari nempoan kaca. Anjeun tiasa leungit hiji customer poténsi alatan Nepi sahiji situs di loading on waktos.

optimasi gambar jétu ngalibatkeun seleksi hiji gambar tina ukuran file panghandapna bari Mayar perhatian kana waktu beban sarta speed.

Paké hiasan Imaging sparingly

Hehehe, a ramatloka design er bisa milih hiji UX nu migunakeun sababaraha fitur hiasan. Contona, ramatloka nu bisa ngandung gambar di logos na tombol. Sakapeung, gambar ieu bisa jadi loba teuing, ngurangan ramatloka speeds loading maranéhanana. Éta salawasna penting pikeun milih hiji template ramatloka nu ngaminimalkeun sagala foto sakumaha ogé aspék hiasan tina website.

Jieun sababaraha nembak sudut pikeun produk a

Kalolobaan shoppers online condong kasampak di gambar lianna tina produk anu sarua. Eta penting pisan pikeun strategize diménsi gambar tina produk anjeun sarta nyieun loba sudut informatif. Contona, hayu urang nyebutkeun anjeun optimizing hiji gambar ramatloka pikeun mobil. Eta penting pisan pikeun kaasup gambar ti hareup, pungkur, samping vies ogé pedalaman kendaraan. Ngabogaan loba gambar boosts kapercayaan hiji nganjang sarta jualan ogé.

November 29, 2017