Back to Question Center
0

Semalt: Dimana Pikeun Teangan Sadaya The Jawaban Ngeunaan Wiktionary?

1 answers:

«Sams Pajarkeun sorangan Wikipédia dina 10 Minutes» mangrupakeun buku kawentar ditulis ku Michael Gedang. Méré jawaban lugas tur praktis kanggo patarosan urang ngeunaan Wikipédia, sarta kami diajar kumaha ngagunakeun énsiklopédi dina sapuluh menit. Urang tiasa diajar sagalana urang peryogi kauninga ngeunaan Wikipédia tur meunangkeun aksés ka sumber na luar biasa tur kawentar. Sajauh, Michael Gedang geus ditulis leuwih salapan puluh buku nonfiksi na laris-Na, sarta judul kawentar téh «Sams Pajarkeun sorangan YouTube dina 10 Minutes», «Googlepedia: The Google Resource pamungkas,» «Speed ​​Ieu Up! A Non- Téknis Guide keur ngebut nepi ka Komputer slow, sarta Guide Absolute pemula pikeun Dasar Komputer ». pangarang ieu miboga reputasi sadunya kusabab akurasi na teknis, empati leres, sareng saran mangpaat. Anjeunna geus kaeusi sarat sadaya pembaca na.

Kumaha ngagunakeun Wikipedia?

Lisa Mitchell, anu Semalt Palanggan Kasuksesan Manajer, ngajelaskeun Wikipedia salaku salah sahiji sumber pangalusna inpormasi dina internét nu ngamungkinkeun pamaké nyumbangkeun tur edit eusi. Tetep dina gaya hirup technologically nuntut ngajaga, anjeun kedah nganggo Wikipédia sakumaha anu kasebut dina ramatloka paling inovatif jeung well-versed di internet. Ieu gampang tur lugas tumiba kana wiki-liang bari ngotéktak Wikipedia. Anjeun bisa néangan éta palaku anu maén kalungguhan pangalusna dina film Hollywood, lajeng nu dimimitian néangan ngeunaan istri maranéhanana sarta kapanggih anu aranjeunna henteu buka SMA na dimimitian careers maranéhanana teuing mimiti. Wikipedia anyar geus sohor ulang 15 na, sarta situs dimimitian nyadiakeun informasi keur barudak lakukeun assignments na PR maranéhanana..Ku trough data jeung informasi di fingertips, Wikipédia téh sumber pangbadagna informasi di internet. pangadeg na, Ward Cunningham, ngajelaskeun kreasi diangkat jadi paling akurat tur basajan database nu meets harepan rupa individu.

Dina bukuna, Michael ngajarkeun kumaha carana ngasupkeun Wikipedia kana kelas di tingkat béda. Ku méré siswa kontrol lengkep ngaliwatan proyék-proyék maranéhanana, urang tiasa pangjurung aranjeunna mariksa Wikipedia pikeun informasi mangpaat.

Top Tilu Wikipedia Kaca pikeun Guru

1. Wikispaces: Ayat ieu dirancang pikeun pamakéan di ruang kelas. Wikispaces mangrupa kaca buta nu tindakan persis salaku alat manajemén kelas tur mantuan guru sarta siswana diajar kumaha carana ngatur tugas kelas maranéhanana jeung proyek dina cara hadé. Henteu ngan teu dinya nyadiakeun kavling informasi sarta témplat, tapi ogé éta bébas tur boga beban tina jawaban ngerjakeun. Guru bisa ngagunakeun kaca ieu nyieun assignments sarta bisa babagi sumber.

2. Wikidot: Di tingkat dasar, kaca Wikipédia ieu bébas pikeun pamaké, tapi sababaraha fitur sarta kandungan anu dibayar. Mun anjeun teu hoyong ningali Iklan pop-up na spanduk, Anjeun kedah mayar fee langganan na.

3. PBworks: Jeung leuwih ti 200,000 Kaca numbu, kaca Wikipédia ieu nawarkeun éta guru jeung murid loba pilihan anu nyorong learning murid-dipuseurkeun. Ogé, guru jeung siswana bisa kalayan gampang ngawangun loka sorangan jeung bisa nyieun proyék online sakali maranéhna ngaliwatan informasi dina kaca ieu.

Ku nyokot tips, nasihat, sarta pamendak ti buku Michael urang, anjeun bisa kalayan gampang ngasupkeun Wikipedia sarta tetep diri kalibet dina internet.

November 29, 2017
Semalt: Dimana Pikeun Teangan Sadaya The Jawaban Ngeunaan Wiktionary?
Reply