Back to Question Center
0

Semalt Islamabad Ahli biasa A Guide Pikeun Nyoplokkeun Referrer Spam Dina Google Analytics

1 answers:

Rupa-rupa panglawungan webmaster, blog, jeung jaba aya cahayana up ku isu referrer spam dina Google Analytics. Rujukan spam atawa referrer spam nyaeta lalulintas palsu nu nembongan di akun Google Analytics anjeun sarta pretends janten pamaké nyata. Di glimpse a, anjeun bakal ngarasa yen urang nyata nu ngadatangan kaca web Anjeun, tapi laju mumbul téh salawasna 100%.

Lamun keenly niténan akun Google Analytics, anjeun bakal nempo yén spam referrer geus bombarded akun anjeun kalawan malware, virus, jeung affiliate sneaky alihan. Sababaraha di antarana rék mésér produk Amazon maranéhanana, sarta batur Tujuan nyieun tumbu deui jaba sorangan. Sababaraha offenders awon nu bisa uing stats situs anjeun téh darodar, sarta tombol-pikeun-ramatloka. Lamun ningali lalulintas referrer ti domain ieu, anjeun kudu assured anu sipatna spam sarta kudu gotten leupas tina pas mungkin.

Jang ngalampahkeun ieu, turutan tips disebutkeun dina tulisan ku Sohail Sadiq, hiji ahli ngarah tina Semalt .

Kumaha carana sangkan referrer spam dianggo?

Rupa-rupa webmasters yakin yén lamun sési ieu didaptarkeun dina akun Google Analytics, eta hartina jalma nu geus dilongok situs maranéhanana. Paling sering, robot jeung spam didatangan situs anjeun sarta kunjungan maranéhanana anu dirékam ku Google Analytics. Aranjeunna ninggalkeun kaca web Anjeun waktos, sarta laju mumbul sok tinggi. Google Analytics gumantung kana panyungsi sangkan ngaéksekusi sababaraha Konci JavaScript yén sangkan requests HTTP ka server, nu bakal ngadaptar kana hit dina situs anjeun sarta bakal nyetél cookies on panyungsi nu pamaké '. Sanajan kitu, éta requests HTTP bisa dikirim ku sagala alat disambungkeun kana internet, sarta hit nu bakal kacatet dina akun Google Analytics Anjeun.

Kumaha mun ngalereskeun referrer spam

Ayeuna nu nyaho kumaha spam dina gawéna, anjeun tiasa ngalereskeun eta gampang..Buka rekening Google Analytics anjeun tur jieun saringan dieu. Larapkeun saringan ka sadaya jaba curiga jeung ngaluarkeun lalulintas ti maranéhanana referrers. Metoda ieu iyeu moal jalan mun lamun jelema jaba anu geus enlisted dina widang Sumber Kampanye. Dina kaayaan kitu, anjeun tiasa ngaluarkeun kunjungan ti Daptar Pangaluaran rujukan tina akun Google Analytics Anjeun. Metoda sejen nyaeta kucara nyaluyukeun setélan tina file .htaccess Anjeun. Nganggo fitur bot-nyaring akun Google Analytics anjeun, sarta anjeun bisa ngaluarkeun wewengkon géografis nu jawab spam na lalulintas kualitas-low.

A solusi kerja

Ayeuna, nu pangalusna jeung paling dipercaya solusi anu keur nerapkeun saringan view tingkat keur Lian ti spam rujukan. Anjeun oge bisa nyieun mamah jeung bagéan canggih pikeun mastikeun kasalametan situs anjeun dina internet. Kalawan metoda ieu, anjeun bisa meungpeuk kabeh jaba curiga jeung kudu nyelapkeun kode handap kana file .htaccess loka Anjeun pikeun maksimalkeun pungsi panyalindungan na.

darodar \ |..? Buttonsfor * Website | blackhatworth | ilovevitaly | prodvigator | cenokos \ |. Ranksonic \ |. Adcash \ |. (Gratis | dibagikeun | sosial).? * Tombol \ |?. Hulfingtonpost \. | . bébas * lalulintas | mésér-mirah-online | -seo | seo- | video (s) - pikeun |? Amazon

Bagian Hadé pisan yen kode ieu bisa diédit dumasar kana situs web rék meungpeuk di akun Google Analytics Anjeun. Lamun nampi ton kunjungan anjeun henteu nengetan hat bodas SEO, mangka anjeun kudu meungpeuk nu intents jahat pikeun ngaronjatkeun ranking situs anjeun dina Hasilna search engine .

November 29, 2017
Semalt Islamabad Ahli biasa A Guide Pikeun Nyoplokkeun Referrer Spam Dina Google Analytics
Reply