Back to Question Center
0

Semalt Islamabad Ahli: Dupi E-Dagang anjeun Website Crawlable?

1 answers:

Pamahaman search engine optimasi (SEO) dasar nyaéta prerequisite diperlukeun lamun datang ka online tur pamasaran digital . platform média sosial anyar geus topik sawala alatan konversi lalulintas nyata jeung jumlah tinggi nu datang poténsi encountered.

Michael Brown, hiji ahli luhur ti Semalt , jaminan yén pamahaman dasar SEO nyaeta ngeunaan pentingna uttermost mun grab perhatian pamaké poténsi 'sarta ngaronjatkeun e-commerce pisibilitas ramatloka anjeun sacara real waktos.

Sangkan beginners SEO, optimizing ramatloka anjeun gampang navigasi jeung spiders Crawling bisa earn Anjeun lalulintas nyata. kampanye online Anjeun teu kudu jadi nu hectic. Naon pilarian lancah? Ieu salah sahiji patarosan nu geus nganiaya benak beginners optimasi search engine ditarékahan karir online maranéhanana fruitful.

dasar SEO Pamahaman

Lamun datang ka nutupan humas jeung marketing digital, ngarti kana kalungguhan tina bot na spiders dina ranking Anjeun teu bisa dipaliré. Dina marketing, spiders pilarian na bot ngabantu kana web indéks jeung kaca blog. Pikeun beginners, crawlable hartosna yén milarian mesin gampang bisa ngajalajah ka Tumbu dina ramatloka anjeun..

mesin Search ngirimkeun program dimekarkeun kayaning bot na spiders kana indéks file pendaptaran, galeri, sarta kaca web Anjeun. Sababaraha isu nyieun hésé pikeun mesin pencari pikeun deui didatangan-kaca web anjeun sarta payel. Mun skenario misalna hiji lumangsung, kaca luhureun anjeun mungkas nepi leungit di database mesin utama urang. Dina ngajalankeun lila, datang poténsi Anjeun moal bisa ngakses eusi anjeun dina hasil teangan.

gagal pikeun ngatur ramatloka anjeun bisa kalayan gampang karuksakan situs anjeun. Salaku konsultan marketing, ulah ngantep sababaraha fitur search engine optimasi balik teu kacekel. Di dieu kasalahan umum dieksekusi ku webmasters sarta konsultan marketing di kampanye SEO maranéhanana.

Embedding Tumbu navigasi dina file flash

Dina sababaraha taun katukang, Google Incorporation geus dipake dina nulungan bot na spiders mun file indéks flash. Sanajan kitu, proyék masih dijalankeun. Embedding Tumbu ka flash file bener bisa uing karir pamasaran anjeun ku nyieun situs anjeun rank low dina algoritma.

Tumbu Napigasi study dina bentuk

Embedding Tumbu dina bentuk nyaeta teknik nu bisa nyieun jalan ngarobah rank keyword anjeun panungtungan dina algoritma. Ngeusian hiji formulir maca eusi tiasa janten gangguan nyata sababaraha pamaké anjeun. Sajaba ti éta, embedding Tumbu dina bentuk ngajadikeun hésé pikeun mesin pencari pikeun indéks eusi anjeun.

Embedding Tumbu navigasi di JavaScript

Lamun ramatloka e-commerce anjeun ngandung tina 230 kaca, tapi ngan 180 tina kaca neangan crawled ku spiders, eta hartina 50 kaca teu ngajalankeun lalulintas keur ramatloka anjeun. mesin pencari geus ngabogaan masalah lamun datang ka Crawling Tumbu study di JavaScript. Embedding Tumbu dina kaca luhureun anjeun tiasa nyimpen poé ku attracting na nyetir lalulintas keur ramatloka anjeun.

Tips on kumaha carana sangkan situs anjeun crawlable

  • Paké breadcrumb atanapi navigasi footer keur ngahasilkeun Tumbu alternatif pikeun kaca web Anjeun
  • ngahasilkeun jeung Tumbu téks Lebetkeun pikeun kaca krusial anjeun
  • Optimalkeun situs anjeun kalawan kode CSS jeung ngahasilkeun elemen navigasi
November 29, 2017
Semalt Islamabad Ahli: Dupi E-Dagang anjeun Website Crawlable?
Reply