Back to Question Center
0

Semalt Islamabad Ahli: Kumaha Ka Jieun Kandungan Pikeun SEO?

1 answers:

Lamun anyar ka média sosial tur milarian marketing, Chances aya nu teu ngadangu ngeunaan eusi SEO na significance na di internet. SEO nujul kana search engine optimasi. Ieu prosedur sahiji optimalisasi hiji blog atanapi situs ambéh datang bisa kalayan gampang manggihan eta ngaliwatan Google, Bing, Yahoo tur mesin pencari lianna. Ku eusi, urang hartosna éta informasi nu geus disadiakeun di internet jeung bisa dikonsumsi ku situs web béda pikeun nyieun artikel sorangan. Lamun urang nempatkeun dua hal ieu babarengan, urang datangna uninga yen eusi SEO ieu dijieun kalawan tujuan ngalakonan deui datang na attracting perhatian ti mesin pencari.

Michael Brown, hiji ahli luhur ti Semalt , biasa di dieu sawatara hal pikeun nginget bari optimizing eusi anjeun SEO:

Salaku anjeun anyar ka optimasi search engine, kami geus disusun daptar pondok tina hal nu kudu inget ngaoptimalkeun eusi anjeun SEO.

keyword Panalungtikan

Upami Anjeun keur néangan keur ngahasilkeun lalulintas kualitas via Google, Bing, sarta Yahoo, Anjeun kedah ngalakukeun panalungtikan keyword ditangtoskeun saméméh nulis nanaon pikeun ramatloka anjeun. Ku cara ieu, anjeun bakal bisa fokus dina kecap konci tangtu jeung moal meunang ide nu di antarana aya milarian paling. Kalayan kecap séjén, bisa disebutkeun yen nu kedah nulis eusi keyword-euyeub, tapi isina keyword ieu teu diwenangkeun dina biaya sagala.

keyword Optimasi

Anjeun kedah wawuh jeung dimana jeung kumaha anjeun tiasa nganggo kecap konci na frasa dina artikel anjeun pisibilitas maksimum di internet .

Organisasi Eusi

Ieu penting pikeun ngatur eusi Anjeun dina cara logis tur éféktif. Teu ngan alus pikeun SEO loka anjeun, tapi mantuan sémah manggihan kaca web anjeun sarta artikel gampang.

Kandungan Promosi

Anjeun kudu salawasna difokuskeun ngaronjatna pisibilitas tina eusi Anjeun ku ngabagikeun eta dina Facebook, Twitter, LinkedIn sarta platform séjénna. Pastikeun Anjeun ngawangun sababaraha tumbu sarta coba pikeun ngurangan laju mumbul loka Anjeun saloba Anjeun tiasa. Alat panalungtikan keyword kayaning keyword Ecological Panimu tiasa mantuan Anjeun ngaidentipikasi jejer tangtu ku kituna anjeun bisa sasaran eusi SEO leres.

Nangtukeun Goal anjeun

Hal ieu kacida penting pikeun nangtukeun tujuan anjeun sarta coba kalibet dina pamaké kalawan eusi kualitas. Dina waktu nu sarua, Anjeun kedah nganggo kecap konci ditangtoskeun jeung manggihan cara ngahurungkeun datang anjeun ka konsumén senang sarta balik. Pikeun ieu, anjeun kudu méré nilai ka mesin pencari na kedah pernah ngahasilkeun kandungan ipis nu meunang clicks sarta rengking tapi teu berharga mun duanana datang anjeun jeung mesin pencari. Chances aya nu Google baris ngahukum situs anjeun alatan kandungan ipis ieu.

Kumaha ngamekarkeun strategi eusi SEO anjeun

Lamun aya tulisan eusi haphazardly tur miharep yén nagara éta bakal jadi rengking luhur dina Hasilna search engine , anjeun lakukeun kasalahan badag. Firstly, Anjeun kudu nangtukeun tujuan ramatloka atawa blog na pastikeun Anjeun ngadopsi strategi ngajalankeun jualan ngaliwatan eta. Ieu ngan mungkin lamun anjeun terang hampir sagalana ngeunaan panongton Anjeun. Ukur na analytics software baris mantuan anjeun meunang dina gambar hadé datang biasa anjeun sarta konsumén. Anjeun pasti bisa ningkatkeun lalulintas keur ramatloka anjeun ku putting kecap konci utama dina judul. Kalayan ngomong yén, éta mungkin pikeun ngahontal kasuksésan dina internét salaku pangusaha atanapi blogger, tapi pikeun ieu, anjeun ngan butuh ngaoptimalkeun eusi SEO.

November 29, 2017
Semalt Islamabad Ahli: Kumaha Ka Jieun Kandungan Pikeun SEO?
Reply