Back to Question Center
0

Semalt Islamabad Ahli: Naon Dupi SEO & Saha Dupi Hiji spesialis SEO?

1 answers:

Lamun ditéang ngaoptimalkeun ramatloka anjeun, anjeun bakal merlukeun hiji ahli SEO. Sanajan kitu, samemeh anjeun bisa dimimitian prosés, Anjeun bakal kedah ngartos naon anu rék ngalakukeun. Jadi naon SEO? SEO ( search engine optimasi) nya éta ngagunakeun taktik béda kayaning kecap konci na jejer keyword nu ngahasilkeun lalulintas keur ramatloka sarta ngabantu pamaké manggihan informasi dina mesin pencari. Pikeun anjeun boga situs well-dioptimalkeun, Anjeun merlukeun hiji ahli SEO anu understands taktik SEO. pakasaban spesialis urang téh keur tuntas panalungtikan online, ngaidentipikasi sarta ngalaksanakeun taktik béda anu bakal ningkatkeun hasil teangan.

Michael Brown, ahli luhur ti Semalt , ngahartikeun dieu sababaraha tips praktis dina hal ieu.

Kumaha anjeun ngaidentipikasi ahli SEO alus?

A spesialis SEO alus ngajaga up kalawan sagala tren anyar.

Kawas naon pakasaban séjén, anjeun bakal manggihan yén sababaraha spesialis SEO anu hadé ti batur dina leuwih cara ti hiji. SEO kawas naon téhnologi séjén terus ngarobah. Anjeun bakal manggihan eta kumaha a pilarian diwakilan on Google 5 taun ka pengker téh rada béda ti pilarian rengse dinten. Saban poé, mesin pencari ngaidentipikasi naon pamaké hoyong, sarta maranéhna tukang ngaput papanggihan pilarian maranéhna pikeun nyocogkeun kriteria ieu. Contona, anjeun bakal manggihan yén kiwari, mun anjeun milari hiji keyword hususna dina Google, anjeun kamungkinan jadi dibere daptar tina "jenis" saprak maranéhna sadar yen jalma anu paling dipikaresep klik dina daptar hal munggaran méméh nempo batur. Aranjeunna tailored algoritma maranéhna pikeun ieu, pikeun meunangkeun hasil nu hadé. A spesialis SEO alus kedah, kituna, bisa nangtukeun jeung tetep nepi ka unggal trend anyar.

Kedah tiasa manggihan cara anyar tina maximizing lalulintas keur ramatloka anjeun.

Unggal ramatloka mah béda, sarta bari sababaraha taktik SEO tiasa dianggo pikeun ampir sakabéh situs web, ahli SEO alus kudu bisa nangtukeun cara anyar pikeun maksimalkeun pungsi lalulintas ka ramatloka anjeun. Éta kudu bisa nganalisis jeung neangan cara nu uniquely dipasangan pikeun ramatloka anjeun..Maximizing lalulintas hartina jalma aranjeunna mikat ka situs anjeun nu relevan keur brand husus Anjeun. Contona, lamun éta ramatloka bisnis, ramatloka anjeun bakal narik pembeli anu siap mésér produk anjeun sarta atanapi jasa.

Kedah tiasa ngartos unggal taktik SEO, relevansi sarta kumaha carana make eta.

Aya sababaraha hal nu perlu factored dina nalika optimizing ramatloka a. A spesialis SEO alus kudu bisa make eta na ngartos relevansi maranéhanana. Faktor ieu ngawengku:

Tumbu. Tumbu ka situs web lianna penting nalika optimizing ramatloka a. A spesialis SEO alus kudu bisa ngarti pentingna maranéhanana sarta nalika / cara ngagunakeun éta.

The pentingna tina pamakéan eusi pamasaran . Ieu alat marketing pentingna.

Nilai média sosial. média sosial geus lately jadi pohara populér sahingga muterkeun hiji peran pisan pentingna dina SEO.

Pay-per-klik marketing. Bari eta mangrupa taktik SEO heubeul, éta ogé hiji metodeu penting generating lalulintas keur ramatloka a.

Video SEO. Ieu taktik anyar dimekarkeun tur pohara kapaké. A spesialis alus kudu bisa tetep nepi ka siasat anyar sapertos.

taktik SEO nuluykeun ka garap. Bari taktik heubeul kayaning kecap konci na Meta tag geus kabuktian gunana, tren anyar oge salaku éféktif, sarta ahli SEO alus kudu bisa nangtukeun jeung dipake ku maranehna leres.

November 29, 2017
Semalt Islamabad Ahli: Naon Dupi SEO & Saha Dupi Hiji spesialis SEO?
Reply