Back to Question Center
0

Semalt Islamabad Ahli Ngajelaskeun Naon Ka Naha Ku Referrer Spam Dina Google Analytics anjeun

1 answers:

Kanggo sabagéan ageung gaduhna ramatloka, lalulintas referrer spam masalah utama mangaruhan nu metrics lalulintas. Dina Google Analytics, sababaraha inohong lalulintas bisa némbongkeun up tapi teu muhasabah dasbor ramatloka anjeun. Dina kasus ieu, aya kasempetan tinggi nu kunjungan web misalna teu originate ti datang manusa tapi "zombie" komputer. Lalulintas tina bot na botnets ngurangan akurasi pamasaran digital téhnik kayaning SEO sarta pamasaran eusi.

Sohail Sadiq, hiji ahli ngarah tina Semalt , nyadiakeun dina artikel di sababaraha isu praktis pikeun anjeun mertimbangkeun.

bot na kunjungan web Asasi Manusa

Dina sababaraha kasus di luhur, meureun aya kali lamun ramatloka anyar bisa ngamimitian narima aliran ajeg tina lalulintas ti sababaraha domain umum. Dina kasus ieu, teu ngagungkeun meunangna sakumaha ieu bisa jadi tina schemes botnet badag. 50% tina lalulintas web dunya asalna tina bot. Bot nu penting pisan pikeun pamakéan dina sababaraha situs web keur kaperluan dasar. Bot ogé mantuan search engine jaringan sareng Kaca indéks loka séjénna nu dimaksudkan pikeun téhnik optimasi kawas pamasaran eusi .

Teu kabeh crawlers web anu goréng Contona, jaba kawas PayPal sarta Google gumantung kana bot sangkan ngaéksekusi sababaraha aspék krusial maranéhanana kagiatanana bot ngabentuk sababaraha crawlers search engine web sangkan kamajuan signifikan dina personalization hasil teangan. bot Baguna mantuan Birokrat ramatloka ngaronjatkeun pangalaman pamaké loba jalma maké éta.

Dina instansi sejen, urang make bot pikeun ngalakonan serangan web jahat on sagala rupa aspék dina situs web. Aranjeunna trik sistem search engine keur galau nu boga ramatloka on jumlah nu datang datang ka loka. Referrer spam bisa datang dina cara béda. Sababaraha sagala rupa wangun anu lumangsung referrer spam anu hadir dina artikel ieu.

Tipe referrer spam

Lamun datang ka ngajéntrékeun referrer spam, éta penting pikeun kaasup jenis referrer spam dina kontéks éta. Dina kalolobaan kasus, jenis ieu spam asalna di dua cara:

Referrer spam

ieu bisa alihan kunjungan web ka situs web anjeun, tapi maranéhna bisa jadi teu ngagambarkeun on dasbor situs anjeun. Leuwih ti éta, éta mangaruhan analytics metrics Google, hiji skenario anu bisa ngaganggu jeung strategi internét marketing di tempat.

Pocong referrer spam

jenis ieu spam bisa ngalibetkeun kunjungan web nu bisa atawa henteu muhasabah ramatloka inohong dasbor Anjeun. Dina hal ieu, anu domain ngarujuk kunjungan web palsu nyoba palsu informasi nu mintonkeun Google Analytics.

téhnik Referrer spam ngagunakeun botnets sangkan kunjungan web-terusan nepi ka server ngagunakeun éta ramatloka tangtu. Dina kalolobaan kasus, nu urang balik serangan jahat neangan nambahan situs ranking dina SERPs kalolobaan kaca. Dina instansi sejen, urang cobaan keur ngahasilkeun pendapatan tina executing serangan ieu.

Kacindekan

Referrer spam masalah badag nu bisa skew ga anjeun ku sababaraha cara. Contona, ngaronjat lalulintas tina bot rujukan ngurangan akurasi data Anjeun kitu oge sareng kualitas lalulintas Anjeun. Waktu Dursasana sarta laju dina ramatloka anjeun jadi low. Eta penting pisan pikeun nyabut spam rujukan pikeun ngaronjatkeun waktos Dursasana loka Anjeun.

November 29, 2017
Semalt Islamabad Ahli Ngajelaskeun Naon Ka Naha Ku Referrer Spam Dina Google Analytics anjeun
Reply