Back to Question Center
0

Semalt Islamabad Ahli: Tips Pikeun Pajoang Referrer Spam Dina Google Analytics

1 answers:

Referrer spam ieu dijieun ku crawlers, spiders, sarta bot kalawan niat attracting anjeun ka loka rujukan tur urging anjeun mésér produk online. spam Ieu nargétkeun analytics situs anjeun Stat sarta geus dipelak. A spam referrer anyar nu diawalan nyaeta link.zhihu.com. Lamun didatangan ku URL ieu atawa salah sarupa, anjeun bakal dialihkeun ka halaman mana spammers rék mésér produk maranéhanana atawa ngamajukeun eusi online.

Mindeng spam referrer boga tujuan pikeun ngamajukeun virus jeung malware di internet, jeung anjeun kudu ati-ati bari ngadatangan Tumbu spam tur ngotektak aranjeunna online. Pastikeun Anjeun perlu leupas tina éta dina akun Google Analytics Anjeun. Anjeun bisa pikir yén spam referrer mangrupa bahya sabab naek lalulintas ka ramatloka anjeun, tapi anjeun aya salah. Bot na spiders ngahasilkeun tipe ieu lalulintas, sarta hits Anjeun nampa teu nyata. Tétéla, éta bakal ningkatkeun laju mumbul Anjeun jeung waktu spent dina ramatloka anjeun nyaeta nol kadua. The lalulintas jurig moal meunang nu hasilna positif sarta bakal clutter up kalawan data Google Analytics. Gumantung kana referrer spam mangrupakeun hat strategi SEO hideung anu dipaké ku pausahaan non-sah sarta panyadia ladenan.

A ahli ngarah tina Semalt , Sohail Sadiq, ngécéskeun didieu kumaha nangtukeun spam referrer

Aya sababaraha cara pikeun nangtukeun spam referrer di akun Google Analytics anjeun, kayaning:

  • Mun anjeun teu geus basa dilarapkeun kana data analytics anjeun sarta ngagunakeun hal lain jeung ngajelaskeun situs anjeun.
  • Lamun hostname nu keur dilongok ku pamaké kanyahoan ampir unggal poé.
  • Lamun boga URL rujukan kayaning darodar.com, sarta free-website-buttons.com.
  • Mun situs nu geus katandangan spam Rusia jeung hacker nu ngancam anjeun maok kartu kiridit Anjeun atawa informasi bank..

Kumaha pikeun meungpeuk referrer spam dina Google Analytics

Aya sababaraha cara keur mencegah referrer spam dina akun Google Analytics Anjeun. Kahiji nyaeta nganggo mamah jeung nu kadua nyaeta pikeun meungpeuk aranjeunna sakabehna.

Saringan téh mangrupakeun cara nu panggampangna pikeun mungkir lalulintas kualitas-low dina laporan. Aranjeunna gampang pikeun nyieun, sarta referrals pernah meunang dirékam sakali geus ditambahkeun situs web curiga kana saringan Anjeun.

Anjeun tiasa ngedit file .htaccess kalawan kode ieu:

#Stop rujukan Spam

RewriteCond% {HTTP_REFERER} exampleI \ .com [NC, OR]

RewriteCond% {HTTP_REFERER} exampleII \ .com [NC, OR]

RewriteCond% {HTTP_REFERER} darodar \ .com [NC, OR]

RewriteRule. * РІР [F]

kode ieu kudu ditempatkeun bareng jeung URL rék ngaleungitkeun. Anjeun oge bisa nyalin jeung selapkeun "RewriteCond" garis pikeun sakabeh URL Anjeun meureun hoyong meungpeuk di akun Google Analytics Anjeun.

Paké saringan pikeun meungpeuk nu referrals jurig

Ieu leres yen blocking ngaliwatan file .htaccess téh gampang, tapi paling spammers anu cukup pinter moal ngantep eta kajadian. Dina kaayaan kitu, anjeun tiasa nganggo saringan pikeun meungpeuk nu referrals jurig. Aya sababaraha tutorials mun meunang inspirasi tina. Hal kahiji anjeun kedah ngalakukeun anu keur nyaring lalulintas analytics ku hostname nu. The referrals jurig na referrer spam némbongkeun up hostnames sakumaha sah di akun Google Analytics Anjeun. mimitina Anjeun kudu neangan lokasi maranéhanana sarta meungpeuk aranjeunna ti bagian Admin. Pastikeun anjeun dipeungpeuk sakabeh situs web curiga jeung referrals jurig make metoda ieu.

November 29, 2017
Semalt Islamabad Ahli: Tips Pikeun Pajoang Referrer Spam Dina Google Analytics
Reply