Back to Question Center
0

Semalt Islamabad Spesialis - Naon Dupi A lancah Bot & Kumaha Ka Fix Ieu?

1 answers:

Rupa-rupa jalma difokuskeun nempatkeun kavling konci na frasa kalawan backlinks dina bagian profil maranéhanana blog jeung bagian comment. Kumaha di bot na spiders dianggo na kumaha informasi kasebut disimpen dina téks bakal nangtukeun kumaha ogé situs anjeun rengking dina Hasilna search engine .

Sohail Sadiq, hiji ahli ngarah tina Semalt , museurkeun didieu kana kanyataan nu kedah ngalatih nu spiders na crawlers ngeunaan kumaha kaca web Anjeun kudu diasupkeun kana indéks, jeung ieu bisa dipigawé kalayan tag: rel = "nofollow" jangkar. Eta pasti bakal ngurangan jumlah kaluar tina Tumbu anjeun sarta bakal mantuan mulasara situs anjeun kaca-rank for hirupna hiji.

MSNbot, Googlebot, sarta Yahoo Slurp téh sadayana bot, crawlers, sarta spiders anu jawab Panén informasi keur search engine s. Lamun lagu statistik ngeunaan ramatloka anjeun, anjeun bisa nempo Yahoo Slurp, Googlebot, sarta MSNbot sakumaha sémah tampi na bot search engine ieu ngumpulkeun informasi ngeunaan kaca web Anjeun pikeun mesin pencari bogana..Ningali spiders ieu na bot remen aya desirable sakumaha hartina situs anjeun keur crawled ampir unggal poé jeung eusina bakal ditingalikeun nepi dina hasil search engine (SERPs).

Naon mangrupakeun bot lancah?

A bot lancah nyaéta program komputer husus nu kieu Tumbu hususna dina ramatloka sarta ngumpulkeun informasi ngeunaan eta situs bisa dibagikeun online. Contona, Googlebot nuturkeun SRC atanapi HREF tag pikeun maluruh gambar na kaca nu patali ka Ecological tangtu. Salaku crawlers ieu sanes program komputer nu sabenerna, urang teu tiasa gumantung kana éta sabab perlu bray ku situs web dinamis dijieun na blog. Lamun datang ka indexing ramatloka anjeun ngaliwatan Googlebot, anjeun bakal kudu tega dina pikiran yén kaca na gambar tangtu bakal teu appropriately saestuna. Komo spiders reputable tur kawentar taat parentah tinangtu sarta arah tina file robots.txt. Ieu mangrupakeun file dokumen anu informs spiders na bot naon maranéhna kedah indéks jeung naon maranéhna teu kudu ngorondang. Anjeun oge bisa ngalatih nu robot moal nuturkeun wae link di kaca jeung meta-tag husus kayaning "Googlebot".

Kumaha mun ngalereskeun nu bot?

Sababaraha bot nu alus sedengkeun batur anu goréng jeung kudu gotten leupas tina pas mungkin. The bot bad teu paduli nanaon tentang payel robots.txt, sarta aya pikeun ngumpulkeun informasi sénsitip Anjeun kitu oge sareng Gajah Mungkur email Anjeun. Tarung di bot goréng jeung spam sarupa, Anjeun kedah nganggo JavaScript sakumaha eta mantuan nyumputkeun alamat surélék anjeun. Najan kitu, sagala hal nu bakal ditulis pikeun nyingkahan bot goréng bakal pegat ku bot awon dina jangka waktu nu moal. Pausahaan tarung bot goréng tur masihan aranjeunna naon maranéhna pilari, nyumput alamat surélék maranéhanana jeung informasi nu sensitip. Aranjeunna cukup pinter nebak sakabéh alamat surélék dina jangka waktu nu moal. Urang ngaharepkeun baris geus diberesihan nepi confusions anjeun ngeunaan naon bot na kumaha do aranjeunna jalan. Ayeuna terang beda antara bot na spiders atanapi crawlers na kumaha aranjeunna ngumpulkeun informasi ngeunaan ramatloka anjeun atanapi blog. Upami Anjeun gaduh leuwih patarosan dina pikiran anjeun, anjeun bisa ngirim tulisan eta dina bagian comment na bisa ngaharepkeun reply a geura-giru.

November 29, 2017
Semalt Islamabad Spesialis - Naon Dupi A lancah Bot & Kumaha Ka Fix Ieu?
Reply