Back to Question Center
0

Semalt: Kumaha Ka Jieun The Best Paké Of Wikipedia App Lamun Anjeun Dupi offline

1 answers:

Sedengkeun sambungan data-speed tinggi sigana madhab, aya kénéh lokasi nu kakurangan konektipitas malah dina umur ieu. Sababaraha lokasi gaduh konektipitas enol, jadi Anjeun kudu digawekeun ku drastis ngurangan rubakpita sababaraha tempat sejen. Hiji conto pohara alus nyaéta sawaktos Anjeun keur iinditan ku hawa atawa lamun keur di mancanagara.

Dina duanana kaayaan, anjeun bisa jadi hoyong ngahemat loba kaca web kitu maneh bisa maca éta saterusna lamun telepon anjeun bakal offline. Ivan Konovalov, anu Semalt Palanggan Kasuksesan Manajer, nyebutkeun yén aya aktip Wikipedia pikeun Android sarta ios nu ngidinan pamaké pikeun ngahemat artikel nu bisa diakses engké nalika offline.

Ho nyimpen kaca dina Android

  • Ketok tilu titik-titik nangtung di pojok katuhu luhur layar. Ieu fungsi minangka tombol menu
  • Milih "Simpen kaca" ti daptar pilihan anu bakal muncul.

Kumaha pikeun manggihan artikel disimpen dina Android

  • Buka menu utama jeung milih "Kaca disimpen".

Kumaha mun ngahemat kaca dina ios

  • Anjeun ngan perlu ngetok ikon haté di handap artikel jeung eta disimpen. Ieu malah gampang jeung pondok.

Kumaha pikeun manggihan artikel disimpen dina ios

  • Buka menu utama jeung milih "Kaca disimpen".

Duanana versi tina aplikasi nu ngidinan Anjeun pikeun ngarefresh artikel kalawan eusi nu panganyarna sakali konektipitas anjeun geus disimpen Sanajan kitu, versi Android boga kaunggulan sejen leuwih versi ios sahiji aplikasi dina Hal ieu ngamungkinkeun. pamaké neangan ngaliwatan kaca sindangan.

Komo lamun kudu konektipitas, aya sababaraha alesan nu bisa kénéh resep maca artikel disimpen dina modeu offline. Éta bébas tina sagala jinis distractions. Lamun anjeun butuh konsentrasi utmost, bewara kawas di-datang SMS, nelepon, pesen Twitter, jeung nu lianna bisa ngaganggu anjeun parah, nurunkeun konsentrasi anjeun, sarta ngalambatkeun turun Pace bacaan Anjeun. Alesan sejen nyaeta refreshing kaca bakal nimpa eta kalawan eusi nu panganyarna. Ieu ngandung harti yén anjeun bisa sono kaluar informasi penting dina kaca disimpen.

offline Wikipédia kedah geus dilakukeun pikeun mode pesawat. Ku kituna, gumantung kana kumaha panjang lalampahan anjeun bakal nyandak na kumaha gancang maca, Anjeun tiasa nyimpen kaca cukup anu bakal tetep anjeun sibuk sagala ngaliwatan lalampahan anjeun lamun anjeun maca prolific.

Keur offline ogé conserves batré tina alat Anjeun. Nu hartina anjeun bisa maca leuwih lengkep artikel saméméh batré Anjeun drains kaluar dina modeu offline ti dina modeu online. Malah murid bisa ngamangpaatkeun kaca Wikipédia offline.

Salaku murid, Anjeun tiasa ngalakukeun panalungtikan di Wikipedia sarta simpen sadaya kaca relevan. Naha anjeun boga konektipitas atanapi henteu, éta téh hadé pikeun ngaganti alat Anjeun ka modeu offline salaku konséntrasi 100% anu diperlukeun maca na nyerna sadaya kaca nu disimpen. Anjeun oge bisa kudu Ijot titik penting handap bari maca kaca. Hanjakal, loba jalma anu teu sadar fitur ieu aplikasi Wikipedia acan.

November 29, 2017
Semalt: Kumaha Ka Jieun The Best Paké Of Wikipedia App Lamun Anjeun Dupi offline
Reply