Back to Question Center
0

Semalt: Kumaha Ka Lacak Media Traffic Sosial Jeung Google Analytics?

1 answers:

Google Analytics ngamungkinkeun urang ningali dimana lalulintas asalna tina na kumaha kalibet sémah kalayan eusi kualitas luhur. Sajaba, urang bisa gancang nyetél tujuan nu cocog kaperluan bisnis urang na bisa ngukur naha éta datang minuhan gol urang. Kalawan Google Analytics, éta pisan gampang pikeun meunangkeun wawasan berharga ngeunaan pamiarsa Anjeun. Ieu oge mantuan Anjeun ngaidentipikasi na evaluate patalimarga média sosial - تنظيف بمكة. Facebook, Twitter, Google+, Instagram, sarta LinkedIn nu situs média sosial kawentar nu ngirim rupa datang ka situs anjeun, sarta anjeun bisa lagu éta ngaliwatan akun Google Analytics Anjeun.

Di dieu Ross Barber, profésional luhur ti Semalt , bakal ngajarkeun maneh kumaha nganggo bagéan Advanced pikeun segmenting patalimarga média sosial. Anjeun oge bisa niténan paripolah datang anjeun dina ramatloka anjeun.

Ngalalanyahan kalawan Google Analytics:

Sateuacan anjeun teuleum ka eta, Anjeun kudu mastikeun yén anjeun ngagunakeun versi anyar tina Google Analytics. Pikeun ieu, anjeun ngan kudu log in ka akun anjeun sarta klik pilihan Anyar Vérsi dina sisi kenca luhur.

Lengkah # 1: Nangtukeun Sumber Traffic:

Hambalan munggaran nyaéta pikeun ngaidentipikasi nu situs média sosial anu ngirim paling lalulintas keur situs anjeun. Pikeun ieu, anjeun kudu indit ka pilihan Sumber Traffic tur pilih Kabéh Traffic.

Lengkah # 2: Jieun hiji bagean Advanced:

Sakali geus ngaidentifikasi leres éta sumber lalulintas, lengkah saterusna nya éta nyieun éta bagéan Advanced pikeun situs maranéhanana ku kituna anjeun bisa ditilik lalulintas kana kategori nu beda. Alternatipna, Anjeun bisa nyetél bagéan béda sarta bisa dibandingkeun kana evaluate bédana.

Lengkah # 3: Twitter Traffic bagéan:

Ieu mungkin pikeun nyieun bagéan canggih pikeun akun Twitter Anjeun mariksa sabaraha eta compares kalawan loka média sosial lianna. Keur kitu, Anjeun kudu klik pilihan Advanced bagéan di akun Google Analytics anjeun tur jieun hiji Adat bagean Anyar. Lajeng, Anjeun kedah masihan ngaran ditangtoskeun pikeun segmen ieu sareng ngawengku twitter.com, TweetDeck, HootSuite, bit.ly, sarta t.co kana eta.

Lengkah # 4: Facebook Traffic bagéan:

Anjeun oge bisa nyieun éta bagéan lalulintas Facebook, nu dijieun kahayang anjeun tuh keur akun Twitter Anjeun -. Anjeun ngan perlu ngarobah ngaran filter pikeun facebook.com na m.facebook.com

Lengkah # 5: Google+ Traffic bagéan:

Anjeun tiasa sacara gampil nyieun éta bagéan lalulintas Google+ kawas maneh dijieun bagéan Facebook jeung Twitter. Sadaya kudu maneh mun geus ngaranan filter anjeun sakumaha plus.url.google.com. Ieu aman disebutkeun yen Google+ ngirimkeun lolobana lalulintas ti link plus.url.google.com..Anjeun oge bakal ningali sabagian datang ti URL Google.com, tapi aya teu kudu kaasup eta di bagian nu Saringan '.

Media Sosial Traffic:

Ayeuna anjeun terang kumaha carana nyieun bagéan béda, éta gampang pikeun nyieun bagéan pikeun sakabéh situs média sosial lianna teuing. Anjeun bébas ngagunakeun sababaraha bagéan sarta kaasup datang datang ti StumbleUpon, Delicious, Digg, LinkedIn, sarta Instagram.

Contona, di handap aya situs web anjeun bisa hayang kaasup dina bagéan jeung pernyataan OR:

1. t.co

2. Twitter.com

3. HootSuite

4. Bit.ly

5. TweetDeck

6. Facebook.com

7. plus.url.google.com

8. m.facebook.com

9. LinkedIn

10. Reddit

Di handap ieu mangrupakeun ngan sababaraha conto, tapi anjeun bisa nyieun sababaraha bagéan pikeun loka jejaring sosial béda dumasar kana sarat Anjeun.

November 29, 2017