Back to Question Center
0

Semalt: Kumaha Pikeun filter Traffic internal Dina Google Analytics?

1 answers:

Loba usaha ngokolakeun klien maranéhanana ngaliwatan parabot ngawaskeun lalulintas. Alamat IP tina hiji pamaké tiasa hiji téhnik penting pisan pikeun mantau kualitas kunjungan web datang ka domain Anjeun. Jalma ngajalankeun jaba e-commerce employ pamasaran digital kaahlian kawas SEO mun meunang klien maranéhanana. Métode ieu ngagunakeun parabot kayaning Google Analytics, nu condong ngawas sarta masihan cara profound of ngahontal udagan Anjeun. Parabot kawas Google Analytics (ga) ngandung émbaran penting kayaning lalulintas ramatloka sarta conversions. Sanajan kitu, dina sababaraha kasus, patalimarga nu bisa originate ti perusahaan sorangan. Sababaraha Mangpaat tina ramatloka anjeun dina organisasi Anjeun bisa ngahasilkeun ramat kunjungan nu teu merta hartosna aranjeunna ngarobah kana jualan. Contona, sakapeung, perusahaan bisa jadi ngamutahirkeun hal ramatloka kawas logos, fon, sarta eusi.

Ieu penting pisan pikeun nyaring lalulintas internal tina data ga pikeun ngumpulkeun gambar tepat paripolah pasar Anjeun. Sukses dina ieu meunang turun ka tips praktis di handap disadiakeun ku Ross Barber, anu ngarah ahli ti Semalt .

Data nu boga lalulintas internal bisa mawa gambar salah sahiji taktik internét marketing di tempat. Leuwih ti éta, éta skews data anjeun, sahingga hese ngaluyukeun taktik pamasaran Anjeun. Hiji jalma kalawan ramatloka a perlu nyieun sababaraha pangaluyuan di ga pikeun nyaring lalulintas internal tina muncul dina bagan catetan nu nganjang urang..

informasi penting ngeunaan Alamat IP

Lamun browser a nyoba didatangan ramatloka a, server direkam dina mangga buka web ku alamat IP. Alamat IP nyarupaan alamat fisik baku, ngan nu ieu sadia di internet. Paling panyadia ladenan internét ngajaga konektipitas web anu méré hiji pamundut Alamat IP server. Cara panggampangna pikeun jalma pikeun meunang alamat IP komputer urang geus ti search engine s. Contona, hiji pilarian Google basajan "naon Alamat IP abdi." Anjeun tiasa pindah ka rencana IP statik dina rencana sambungan internét di perusahaan. Sakali anjeun meunang alamat IP anjeun, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngaluarkeun kunjungan na di Google Analytics.

Kumaha pikeun nyaring lalulintas internal di Google Analytics

Pikeun jalma pikeun bisa nyaring lalulintas internal, hiji akun ga mangrupa kabutuhan a. Anjeun kedah login ka akun ga Anjeun. Sakali anjeun asup log, anjeun bisa ngaluarkeun alamat IP Anjeun. Jang ngalampahkeun ieu, arahkeun ka tab admin. Anjeun tiasa mendakan eta dina sidebar atawa sudut katuhu luhur pintonan ramatloka pituin. Ti panel ieu, klik "nambahkeun filter" menu. Klik tombol beureum kieu tur nyetel ngaran pikeun filter nu Anjeun anggo. Anjeun bisa jadi kudu nyieun tambahan hareup dina saringan custom, tah eta anu penting pikeun konci dina ngaran.

Klik menu turun-handap tur pilih "pilih tipe filter" pilihan. Dina pilihan ieu, anjeun bisa bisa konci dina Alamat IP rék ngaluarkeun. Konci dina Alamat IP tina komputer Anjeun nganggo, atawa hiji alamat IP statik pausahaan anjeun. Alamat IP ieu bisa kapanggih tina pilarian Anjeun tuh dina hambalan munggaran. Sok inget mun ngahemat sagala perobahan nu Anjeun jieun dina ga. Salawasna kudu sababaraha pintonan dibalikkeun perobahan bisi hal mana anu salah.

November 29, 2017
Semalt: Kumaha Pikeun filter Traffic internal Dina Google Analytics?
Reply