Back to Question Center
0

Semalt: Kumaha pikeun meungpeuk Darodar Pocong referrals Ti Loka anjeun

1 answers:

Lamun aya kalana ngaliwat Google Analytics, anjeun dijilid pikeun manggihan sababaraha referrers lalulintas nu nangtung kaluar. Kanyataan yén maranéhanana tetep reappearing dina laporan lalulintas nunjukkeun yén si anu ngirim sababaraha lalulintas keur loka. Jalaran kitu, teu kabeh referrers ngagambarkeun jalma nu sabenerna. Aya jalma nu butuh pikeun meungpeuk tina situs anjeun.

Di handap artikel, nu disadiakeun ku Oliver Raja, hiji ahli luhur ti Semalt , nyertakeun prosedur nu ngaluarkeun referrers teu dihoyongkeun. Dina hal ieu, Darodar teh referrer curang, tapi métode oge mujarab pikeun referrers dihoyongkeun lianna.

Naon Darodar?

Kuring noticed sababaraha aktivitas mahiwal ti referrer bade ku Ngaran Darodar. domain nu referrer urang terus muncul dina log kuring nu ditanya kuring nganjang situs jeung ningali naon maranéhanana éta sakabéh ngeunaan. Informasi I kapanggih aya dituduhkeun yén ieu alat SEO basajan. Kuring dianggap yén ieu informasi situs Mapay gathering baku tina situs abdi sarta ngantep éta geser. Sanggeus ngalakonan kalawan sababaraha anggota hiji group online dina topik Darodar, éta dawned on kuring nu masalah éta jauh leuwih signifikan ti Teu sangka.

Darodar dipikanyaho pikeun watek notorious miboga ngirim kaluar referrer spam mun loba pamilik ramatloka. Ieu disangka nyebar spam ku ngagunakeun malware anu medar ngaliwatan botnet a. Sanajan anjeun teu geus korban tina hiji serangan misalna, éta sasaena nyandak precautions pikeun meungpeuk tina situs anjeun referrer curang ieu..

Nyegah Darodar tina ngakses situs anjeun

Hambalan munggaran nyandak nyaéta pikeun meungpeuk sadayana domain curiga ngaliwatan file .htaccess. Unggal situs anu ngagunakeun WordPress boga file ieu diréktori akar ramatloka urang. Anjeun tiasa meunangkeun Konci ngagunakeun ti Paul Thompson ti Buzzwords kana Usaha. Sakali anjeun boga kode, buka file .htaccess anjeun aya baé di handap. Simpen data anyar. Bakal mastikeun yén situs anjeun henteu datangna dina serangan ti domain didaptarkeun na dipaké ku referrers ti lajeng on. Kadé dicatet yén referrers curang gaduh seueur domain disposable sarta bisa mindahkeun iraha wae dibikeun. Ku alatan éta, salawasna jadi cautious sarta tetep ngamutahirkeun koropak .htaccess.

Lengkah saterusna nyaeta pikeun mastikeun yén nu miceun kabeh ngambah Darodar ti Google Analytics. Kadé ngalakukeun ieu sabab ensures katepatan tina analytics sarta laporan ga. Chances téh yén ongkos mumbul ti sababaraha kunjungan ti Darodar gaduh sakabeh data skewed. Nyoplokkeun referrers nu make siasat sarupa salaku bot Darodar mastikeun yén anjeun e-commerce tracking tur ngawaskeun di Google Analytics teu butuh kana rekening di hareup. Henteu masalah naha skewness nyaeta penting atawa henteu, dina aya kaayaan hadéna hiji basa kaputusan maranéhanana dina statistik lepat atanapi taliti.

Kacindekan

The pos ayeuna utamana ngajelaskeun métode dipaké pikeun meungpeuk Darodar tina situs anjeun. Warta alus éta métode déskriptif lumaku pikeun sagala referrers dihoyongkeun rék meungpeuk tina situs anjeun. Dua bakal nulungan nyegah skewing statistik anjeun dina mangsa nu bakal datang.

November 29, 2017
Semalt: Kumaha pikeun meungpeuk Darodar Pocong referrals Ti Loka anjeun
Reply