Back to Question Center
0

Semalt: Nambahan Alt téks Pikeun Kampanye SEO anjeun

1 answers:

optimasi Gambar jeung SEO dina kaca nu dua hambalan utama hiji kampanye SEO éféktif, sarta anjeun terang desain kampanye SEO anjeun bakal nangtukeun search engine situs anjeun ranking. Gambar maénkeun peran utama dina naon ngajadikeun desain karya. Dina sababaraha kaayaan, palanggan anu moal ningali gambar dina kampanye SEO anjeun leres anjeun geus teu dipaké hiji téks alt. Di dieu, Ross Barber, anu Semalt Palanggan Kasuksesan Manajer, bakal ngajarkeun maneh kumaha nambah alt téks pikeun kampanye SEO Anjeun jadi palanggan Anjeun gaduh pangalaman luhung.

Ngeunaan Alt téks:

Alt téks (alternatif téks) mangrupakeun pedaran komprehensif sahiji gambar di kampanye anjeun - how to adopt unifi ap managed by other. Ieu dipintonkeun nalika palanggan Anjeun moal bisa ngakses gambar leres. Alt téks atanapi tag alt mantuan palanggan anjeun apal kana nilai gambar anjeun sarta sipat eusi Anjeun. Tambih Deui, alt naskah téh bagian integral gambar non-hiasan. Anjeun teu kedah nganggo tag alt atanapi alt téks dina gambar hiasan. Ieu mungkin sigana teu penting, tapi éta alt téks muterkeun hiji peran penting dina ngalakonan palanggan anjeun nalika maranéhna teu bisa ningali gambar, jadi Anjeun kudu disimpulkeun eta dina sakabéh kampanye SEO.

Alt téks jeung Aksesibilitas:

Alt téks pohara penting pikeun jalma anu ngagunakeun pamiarsa layar, jadi Anjeun teu kudu malire deui sarta mertimbangkeun alt téks prakték utama pikeun diakses surélék. Kalawan henteu alt téks, nu maos layar bakal ngawartosan palanggan anjeun nu hiji gambar anu hadir aya, tapi anjeunna / manehna boga cara pikeun manggihan inpo gambar anjeun nyadiakeun.

Alt téks jeung Gambar Témbongkeun:

Lamun gambar anjeun teu némbongkeun up di koropak a palanggan urang, / na klien email nya bisa jadi blocking gambar. Sangkan aman, rupa klien email mareuman atanapi meungpeuk gambar permanén. palanggan Anjeun kudu ngahurungkeun tampilan gambar, sarta lamun maranehna geus diblokir dina gambar, aranjeunna ukur bakal ningali téks alt Anjeun.

Tips kanggo hiji Alt téks jétu:

Di dieu aya sababaraha tips pikeun mantuan Anjeun nulis teks alt ditangtoskeun.

1. Tetep pondok:

Anjeun kudu salawasna tetep téks alt anjeun pondok tur gampang maca sangkan nu palanggan Anjeun bisa kalayan gampang ngaléngkah ka seratan lianna. Coba nulis ukur dua kalimat salaku hiji téks alt.

2. Paké Punctuations ditangtoskeun:

A maca layar migunakeun punctuations ngartos dimana ngareureuhkeun nalika maca eusi éta, jadi Anjeun kudu make punctuations ditangtoskeun dina téks alt Anjeun.

3. Ulah Ngagunakeun Tanda kutip:

The alt téks nu ditambahkeun kana bagian HTML atah tina kampanye anjeun migunakeun tanda petik pikeun identifying mana nu dimimitian téks sabenerna sarta tungtung. Ieu penting ulah make tanda petik salaku tanda petik tambahan bisa megatkeun HTML nu.

4. Ulang téks anu muncul di Gambar:

Anjeun kudu salawasna tetep dina informasi dina teks primér suratna anjeun, sarta eta teu matak ditulis dina gambar Anjeun. Sanajan kitu, lamun gambar anjeun kaasup téks, Anjeun bisa ngulang informasi dina bagian téks alt, jadi pamiarsa Anjeun teu sono nanaon penting.

Tambahkeun ka Alt téks ka Gambar:

Aya sababaraha cara pikeun nambahkeun éta alt téks pikeun Gambar anjeun dina MailChimp. Prosedur anjeun ngagunakeun gumantung kana lokasi gambar Anjeun. Nambahkeun hiji téks alt ka gambar dina blok eusi sapertos Gambar Grup, Gambar caption sarta Kartu Gambar, Anjeun kedah buka pilihan Desain dina Pangwangun Kampanye. Lengkah saterusna nyaeta keur klik blok gambar rék dianggo on. Di dieu, Anjeun kedah klik tombol Alt terus selapkeun téks alt dina gambar Anjeun. Hambalan ahir nyaéta pikeun klik tombol Update méméh nyimpen setelan Anjeun.

Lamun geus disandi témplat anjeun sorangan, Anjeun kudu kaasup atribut alt pikeun sakabéh gambar. Selapkeun atribut alt dina bagian tag gambar jeung nulis téks alt anjeun di dieu.

November 29, 2017