Back to Question Center
0

Semalt Ngagambarkeun Béda Prinsipna Antara Judul Gambar Jeung Gambar Alt téks

1 answers:

Make gambar dina eusi ramatloka geus jadi norma pikeun webmasters serius. Tapi sajauh Gambar jeung optimasi maranéhanana anu bersangkutan, aya patarosan anu loba webmasters ieu tetep nanyakeun di panglawungan. Salah sahiji patarosan pangseringna ditanya téh: Naon nya éta selisih gambar alt téks na judul gambar? Sarta kudu maranéhna salawasna jadi béda? Hayu urang meunang jelas dina naon alt téks na judul bener aya.

Gambar alt téks (tulisan séjén) nyaéta atribut krusial sahiji gambar nu bakal biasana ditambahkeun kana tag gambar HTML. Bisi hiji gambar teu bisa ditampilkeun, teks alt na mucunghul, sareng ieu ngabantuan mesin pencari uninga naon gambar kasebut ngeunaan.

Di sisi séjén, judul gambar nyadiakeun judul kanggo hiji gambar. Hal ieu ogé ditambahkeun kana tag gambar HTML jeung Pops nepi nalika pamaké ngalir kana pointer mouse leuwih gambar. Teu kawas gambar alt téks, hiji judul gambar teu ditémbongkeun lamun gambar teu bisa ditampilkeun.

Jason Adler, anu Semalt Palanggan Kasuksesan Manajer, nyebutkeun yen duanana atribut nu dipaké pikeun ngaronjatkeun diakses loka anu utamana pikeun pamaké nu ngagunakeun alat layar maca atanapi gaduh visi goréng.

Kumaha anjeun tiasa ngaoptimalkeun gambar alt téks na judul gambar?

Kusabab tujuan utama alt téks nyaéta pikeun ngajelaskeun gambar pikeun pamiarsa layar tur mesin pencari, éta penting nu unggal gambar kaasup kana eusi boga atribut ieu..Hiji gambar urang téks alt kedah pondok tapi sakumaha deskriptif-gancang. Ieu kukituna janten unggulan ngagunakeun hiji atawa sababaraha udagan konci dina téks alt hiji gambar urang. Ieu ngabantuan ka pangkat gambar hadé dina mangsa hiji pilarian gambar sakumaha ogé ningkatkeun ranking situs urang. Ulah aya karakter atanapi naskah anu bisa nyieun alt téks kasampak spammy atanapi anu tina euweuh nilai ka nu maca.

optimalisasi judul gambar

Ieu alus mun inget yen bari alt téks nyaéta pikeun mesin pencari, hiji judul gambar anu solely pikeun manusa. Tag judul bisa direngsekeun salaku panggero pikeun aksi anu nyorong hiji maca kana lampah tangtu. Ogé perlu jadi singket, langsung ka titik, sarta kacida deskriptif gambar.

Sacara umum, judul gambar kieu aturan sarua sakumaha pamadegan hiji artikel headline atawa judul pos. Ayeuna kudu relevan sarta catchy. Pamakéan kecap konci anu wanti, tapi eta Dianjurkeun yén aranjeunna béda ti leuwih anjeun geus dipake dina teks alt.

Kudu Anjeun prioritas optimizing gambar alt téks atanapi judul gambar

Lamun hayang ningkatkeun ranking situs urang on SERPs, anjeun écés bakal milih ngaoptimalkeun alt téks sakumaha eta dirancang pikeun crawlers search engine.

judulna Gambar henteu mangaruhan ranking situs di sagala cara langsung tapi ieu téh teu maksud anu judul gambar anu kirang penting. Hiji judul anu leres diatur ngaronjatkeun pangalaman pamaké. Nyieun hiji judul pikeun gambar nu basajan pisan sakali anjeun boga téks alt Anjeun - ngan nulis hal complementing nu alt téks na make eta sakumaha judulna .

gagal labél Gambar anjeun kasalahan dahsyat. Hanjakal, aya loba blogger na webmasters séjén anu ngan nambahan gambar kana eusi jeung ninggalkeun eta di éta. Aranjeunna teu terang carana parah kasalahan ieu mangaruhan pangalaman pamaké sarta ranking situs urang. Ayeuna anjeun terang beda antara judul gambar na alt téks na kumaha make eta pikeun ningkatkeun situs anjeun.

November 29, 2017
Semalt Ngagambarkeun Béda Prinsipna Antara Judul Gambar Jeung Gambar Alt téks
Reply