Back to Question Center
0

Semalt Ngajelaskeun Kumaha pikeun meungpeuk Reddit.Com rujukan Spam Dina Google Analytics

1 answers:

Lamun ningali lalulintas mahiwal jeung loba pintonan dina akun reddit.com anjeun, mangka anjeun teu kedah salempang sarta coba pikeun nyaluyukeun setelan tina akun Google Analytics Anjeun. Paling anyar, spammers rujukan Rusia mimiti spamming sababaraha domain well-versed tur kawentar tur dijieun angka nu gede ngarupakeun rekening on Google Analytics ngagunakeun rinci ngeunaan jalma séjén. Éta dijieun loba kaca web di reddit - cool cat casino no deposit.com jeung nyamar janten Anjeun ogé-wishers. Éta ogé geus kainféksi nu pamaké sarta website anu tina abc.xyz, addons.mozilla.org, sarta theextweb.com ka extent hébat. Ku kituna, eta niatna diperlukeun meunang leupas tina pamadegan spammers saméméh éta telat sarta aranjeunna ngakses data pribadi Anjeun.

Ivan Konovalov, anu Semalt ahli, nyebutkeun yén salah sahiji alesan utama naha spammers lepatna data Google Analytics anjeun ngagunakeun lalulintas reddit.com rujukan sarta website anu sah sarupa sejenna nyaeta aranjeunna hoyong meunang perhatian ti anjeun samping jeung rék narik anjeun ka arah URL pribadi maranéhanana sarta pakait web panyungsi. Lamun anjeun muka Tumbu maranéhanana, anjeun bakal nempo yén aya nanaon mangpaat maca atawa neangan diideuan tina. Tapi mangga buka anjeun salawasna diitung arah pandangan, sarta aranjeunna perlu mayar keur eta ku Google Adsense. Dina bulan anyar, reddit.com geus dipaké ku loba jelema pikeun ngirim kunjungan spam na lalulintas keur sababaraha situs..Eta geus cara alus pikeun ngamajukeun situs salah urang, tapi ayeuna eta teu nyadiakeun hasil kualitas.

spammers Saperti geus disebut spammers sakumaha dimaksudkeun, sarta maranéhna teu bisa dieureunkeun dugi ukuran serius teu dicokot ngalawan aranjeunna. The downside strategi spamming téh nya éta bisa uing data di Google Analytics anjeun, sahingga tangguh pikeun anjeun nganalisis tur evaluate informasi ngeunaan ramatloka anjeun sorangan. Patalimarga nu datang ti reddit.com lembaran ieu boga nganggur teu jeung kredibilitas. Gantina, mangaruhan data Google Analytics anjeun ka extent hébat. Contona, dina referrals mungkin muncul bisa badarat dina hiji atawa dua kaca web dina situs anjeun lajeng ninggalkeun kalawan laju mumbul ampir 100 persén. hasilna sapertos henteu alus keur ramatloka anjeun sarta teu matak kaasup di Google Analytics Anjeun. Dina kaayaan kitu, anjeun kudu mertimbangkeun nyaring lalulintas tur mastikeun yén ramatloka anjeun tetep aman.

Ieu leres yen referrer spam boga kapasitas ruining data analitik Anjeun. Ieu ogé bakal ngakibatkeun sagala rupa masalah keur anjeun sarta bisa mangaruhan optimasi search engine sahiji ramatloka anjeun. Pikeun tujuan ieu, spammers make rupa-rupa parabot jeung taktik sakumaha maranéhna rék pastikeun yén pintonan ramatloka anjeun neuteup alam, jeung anjeun ngarasa yen lalulintas kasebut anjog ti reddit.com.

spammers Referrer sasaran situs anjeun sarta data maranéhanana kusabab loba alesan. Contona, maranéhna rék ngamajukeun jaba sorangan ngaliwatan hasil pilarian Anjeun tur hoyong nyimpen anjeun balik ras. Tambih Deui, maranéhna rék naekeun ranking engine Google search ku cara nyieun backlinks dina situs anjeun. Dina salah sahiji cara, éta bisa ngarugikeun ramatloka anjeun sarta kudu gotten leupas tina sakumaha mimiti jéntré.

November 28, 2017