Back to Question Center
0

Semalt presents The Strangest Wiki Artikel Pernah

1 answers:

Ieu pisan gampang turun kana wiki-liang bari ngotéktak Wikipedia. Anjeun bisa néangan éta palaku anu maén kalungguhan pangalusna dina film Hollywood, lajeng nu dimimitian néangan ngeunaan istri maranéhanana sarta kapanggih anu aranjeunna henteu buka SMA na dimimitian careers maranéhanana teuing mimiti. Wikipedia anyar geus sohor ulang 15 na, sarta situs dimimitian nyadiakeun informasi keur barudak lakukeun assignments na PR maranéhanana. Kalawan jumlah hébat data jeung informasi di fingertips, di dieu, Oliver Raja, anu Semalt Palanggan Kasuksesan Manajer, geus rounded nepi ka artikel Wiki weirdest na creepiest sadaya waktos:

1. Vladimir Demikhov

Vladimir Demikhov éta hiji élmuwan kawentar tur renewed anu ngawanohkeun konsep cangkok organ pikeun kahiji kalina. Ti 1930 nepi ka 1950, anjeunna dipigawé sababaraha percobaan sarta transplanted hiji haté manusa kana monyet. Engké on, anjeunna transplanted huluna anjing junun. Salila taun 1960-an, élmuwan ieu bisa cangkok a sirah anjing, ngarobahna kana sato dua-dipingpin. Hal ieu lega dipercaya yén Dr. Robert Bodas, a neurosurgeon anu mekarkeun Cangkok sirah dina monyet, ieu rada impressed ku karya Deminkhov urang.

2. Joyce Carol Vincent

badan mayit Carol Vincent urang ieu kapanggih dina susun London dirina, anu katingali ganjil tur luar biasa saperti awak mayit saperti bohong aya pikeun leuwih ti tilu taun. Kusabab tina tagihan keur mayar otomatis, televisi jeung panas nya anu ngajalankeun, sarta porsi nyewa nya ieu keur mayar, dulur percaya yén Joyce éta hirup. Dinten sateuacan pupus nya, nona ngora ieu kungsi neukteuk off kontak sareng baraya na babaturan nya.

3. Jennifer jeung Juni Gibbons

Maranéhanana kembar geulis anu mirrored nu gerak unggal sejen tur spoke hiji sejen dina cara teu saurang ogé kantos bisa ngarti Najan usaha pikeun misahkeun éta ku ngirim ka sakola béda, anu. kembar janten catatonic tur diisolasi sorangan dugi maranéhanana reunited for hirupna hiji. Moal lami deui, aranjeunna janten penjahat kukituna dikirim ka RS, dimana maranéhna spent welas taun. Jennifer perang komplikasi parna sarta maot peradangan jeung Juni cicing hiji hirup biasa sanggeus éta.

4. Armin Meiwes

guy Jerman Ieu massana notoriety pikeun murdering jeung dahar hiji jalma anu masihan dirina keur Armin di internet. Anjeunna ngalaman dipasang hiji iklan dina loka, The jelema nu ngedahar daging jelema lainna Kafé, dimana Meiwes nyatakeun yén anjeunna pilari batur bisa ditelasan tur dihakan. Hiji lalaki ti Berlin, Bernd Jürgen Armando, direspon mun iklan sarta Miewes Utung sirit Brandes 'na asak eta leres.

5. Coffin kalahiran

Geus loba dianggap salaku Tonjolan boh pos-mortem na milik carita hiji awéwé hamil. Kusabab pelestarian kimiawi modérn awak mayit jeung obat canggih, kasus kawas jarang lumangsung. Tapi dina abad ka-15, otoritas médis dilaporkeun insiden misalna dina jumlah badag.

6. Roanoke Colony

peta ieu tina Roanoke ieu kapanggih ditinggalkeun, sarta setelan milik Propinsi Sulawesi Tenggara. Sir Walter Raleigh dikirim leuwih ti 100 colonists pikeun ngadegkeun hiji kota di Chesapeake Bay. kota ieu dipingpin ku John Yuda. Lamun bodas ieu dipenta pikeun didatangan Roanoke mariksa dina padumuk, anjeunna kapanggih rorongkong jeung koloni ieu lajeng disebut salaku Lost Colony.

7. Daptar disappearances misterius

daftar ieu disappearances misterius ngawengku kavling jalma anu ngiles tina raray Bumi, sarta salah henteu weruh dimana maranéhna indit.

November 29, 2017
Semalt presents The Strangest Wiki Artikel Pernah
Reply