Back to Question Center
0

Semalt Review: Kumaha Pikeun filter Referrer Spam Dina Google Analytics

1 answers:

Geus kitu geus katempo ngagimbung di irritating jeung bangor spam referrer di akun Google Analytics Anjeun. Éta masalah utama for jaba leutik tur sedeng-ukuran, sarta spammers bisa ningkatkeun laju mumbul situs anjeun nepi ka 100%. Lamun ngan dimekarkeun situs bisnis jeung teu narima teuing lalulintas, pastikeun laju mumbul anjeun leuwih handap dua puluh persén. Lamun ningali spike di lalulintas anjeun, Chances téh yén spam referrer geus pencét kaca web Anjeun.

Jason Adler, ahli luhur ti Semalt , jaminan yén éta mungkin ngaluarkeun spam referrer ti akun Google Analytics anjeun, tapi anjeun kudu ngurus sababaraha hal. Sanajan dina hits kualitas-low aya sababaraha di angka, aranjeunna bisa skew data situs anjeun massively gumantung alam na.

Referrer spam nyaeta bahaya, sarta anjeun teu kedah nyandak eta enteng. Lamun ningali referrals curiga nu datang ti situs kawas darodar.com na howtostopreferralspam.eu, Anjeun kedah nyandak ukuran langsung tur teu didatangan jaba pamadegan di ongkos nanaon. Hijina alesan situs ieu aya lepatna akun Google Analytics anjeun nyaeta aranjeunna hoyong datang anjeun ka didatangan kaca web sorangan. Naha éta pikeun ngundeur program antipirus atawa program anti malware, maranéhna nyieun duit ti kebat Iklan nu ditémbongkeun dina Tumbu rujukan.

Métode # 1: nyaring Referrer Spam di Google Analytics kalawan REGEX

Aya dua jenis spam Google Analytics. Kahiji teh aneh jeung bangor web Mapay, nu bisa diblokir jeung file .htaccess. Kadua teh spam rujukan jurig nu teu didatangan ramatloka anjeun sarta bisa disaring kaluar gampang.

Métode # 2: Jieun Master Témbongkeun tapi ulah nyieun nu mamah anyar dina bagian Sadaya Data Website

Google salawasna ngajak urang kedah ngajaga Jumlah pintonan keur dihasilkeun dina ramatloka urang jeung kudu nyieun master view dina dasar bulanan. Komo, Master Témbongkeun malah bakal némbongkeun up di akun Google Analytics anjeun, sarta anjeun bisa ngakses data asup tur lalulintas dumasar kana sarat Anjeun. Nyieun nu anyar Master Témbongkeun téh gampang..Sacara standar, ieu unfiltered, jadi Anjeun kudu nyaring deui kaluar dina akun Google Analytics Anjeun.

Métode # 3: Jieun saringan rujukan Spam palsu

Dina panel Admin, Anjeun kudu pilih Témbongkeun pilihan Anyar tur klik tombol Filter Anyar. Di dieu Anjeun baris ningali Tambah Filter ka Témbongkeun bagian dimana anjeun kudu ngaranan filter naon rék. Pastikeun Anjeun geus kaasup sakabeh spam referrer ti akun Google Analytics anjeun di bagian Filter Lapang. Dina bagian Filter Pola, anjeun bakal kudu nempelkeun kode husus pikeun meunangkeun spam referrer diblokir ku kuma. Kodeu handap ogé bisa ditempatkeun dina bagian ieu:

darodar \ |..? Tombol-keur * Website | ilovevitaly | blackhatworth | prodvigator | ranksonic \. | cenokos \ |. adcash \. | sosial tombol \.?. | dibagikeun tombol \ |.?. hulfingtonpost \ |.. bébas * lalulintas | pangalusna - (solusi | tawaran | jasa) | 100dollars-SEO | mésér-mirah-online |

Spam Referrers Anjeun kedah filter:

daftar The jauh saluareun parantosan, tapi situs web di handap ieu kudu ngalarang ti Google Analytics Anjeun akun pas mungkin.

  • buttons-for-your-website.com
  • buttons-for-website.com
  • darodar.com
  • blackhatworth.com
  • priceg.com
  • hulfingtonpost.com
  • o-o-6-o-o.com

domain referrer spam ieu Tujuan ka nyamur dirina salaku panyadia ladenan kawentar, tapi aranjeunna alus keur nganggur sarta kudu gotten leupas tina langsung.

November 29, 2017
Semalt Review: Kumaha Pikeun filter Referrer Spam Dina Google Analytics
Reply